Şimdi Ara

hız 6 ya mı sabitlenmiş acaba? Mod ayarı!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bunlar hızı sabitlemişlermi acaba? ben yanlıs mı anlıyorum? arıza kaydı vs lik durumumuzda olmamıstı oysa?!! karşı komşu 8 le son sürat bendeki böyle?!!!!!! 444 0 375 mi arıycaz?

konu devamında yenı resımler var mod sorunu yasıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakkı48 -- 17 Nisan 2011; 14:05:41 >

• Hızınız su an 6 mbit. Ama bundan daha fazlasını hattiniz kaldırmaz.
  • arkadaşım modemini deiştir bunla 775 kb de dowblaod yaparsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 16 Nisan 2011; 0:39:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus_1866

arkadaşım modemini deiştir bunla 775 kb de dowblaod yaparsın

yanlış bilgi vermeyin. modemle alakası yok.
  • hocam saolun yardım için öncelikle..

bugun farkettıgım bı durum var resımde de goruldugu gıbı modem arayuzunden gelısmıs ayarlarda dsl de mod seceneklerını ıkıncı resımdekı gıbı degıstırdıgımde ulasılabılır hızım yuksek oluyor bırıncı resımde goruldugu uzre.. ama modemı acıp kapatırsam mod ayarları eskı halıne donuyor hepsı secılı gelıyor nerdeyse..

buda ikinci resim

• TTnet dışında üye isen hattın hız desteği kasti olarak düşürülüyor!! Ama kim yapıyor bilmiyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: windows.76.34

TTnet dışında üye isen hattın hız desteği kasti olarak düşürülüyor!! Ama kim yapıyor bilmiyorum...

ttnet uyesıyım ..kasti düşürmek mi_? direk santrale mi gidip sölemem daha iyi olur yoksa 444 0 375 mi yine?
  • Ben biri adsl üyesiyim. Benim hattım 20 mb desteklerken bir kaç gün sonra 6 mb'e kasti düşürüldü. Ama bana çaktırılmıyo bu. Hattınız 6 mb destekliyo diye söyleniyo. Yani durumu anlamış değilim, anlamaya çalışıyorum. TTnet bişey çeviriyor ama ne?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.