Şimdi Ara

Hız aşımında bağlantı kopuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam özür.
    Bir sorun ile karşılaştım, bilgisi dahilinde olanlar yardımcı olurlarsa sevinirim.

Sorunum aynen şu;
    Misal mIRC'a bağlanıyorum (herşey normal, saatlerce bağlıyım)
    Ek olarak internet tarayıcı ile 6-7 tane siteye giriş yaptığımda bağlantı hemen kopuyor.

Ben buradan şunu anlıyorum, "aşırı internet kullanımında" bağlantım kopuyor.

Önceden hiç böyle bir sorunum yoktu, mirc, msn ve 25-30 siteye bağlansam hızım gayet iyiydi ve bağlantı kopmuyordu.
    Bu sorunu düzeltmem için ne yapmam gerekir.

• quote:

Orijinalden alıntı: freezone86

Selamlar, öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam özür.
    Bir sorun ile karşılaştım, bilgisi dahilinde olanlar yardımcı olurlarsa sevinirim.

Sorunum aynen şu;
    Ek olarak internet tarayıcı ile 6-7 tane siteye giriş yaptığımda bağlantı hemen kopuyor.

Önceden hiç böyle bir sorunum yoktu, mirc, msn ve 25-30 siteye bağlansam hızım gayet iyiydi ve bağlantı kopmuyordu.

Son zamanlarda ve bu sorun olmadan önce telefonu ayrıştırmak için araya aparat taktın mı? Kabloların yerden mi giyor yoksa duvar içinden mi? Son günlerde kabloya ek yaptın mı? Yaptın ise geri alacaksın yaptıklarını, sonrasında hat değerlerinin görüntüsünü verirsin bakarız duruma, değerlendiririz.

• Son zamanlarda ve bu sorun olmadan önce telefonu ayrıştırmak için araya aparat taktın mı? (HAYIR.)
    Kabloların yerden mi giyor yoksa duvar içinden mi? (Ethernet kablosu, Priz'e taktığım kablo normal şekilde, yani yerde salık şekildeler.)
    Son günlerde kabloya ek yaptın mı? (HAYIR)

Hat değerlerinin görüntüsü'nden kastınız nedir, nasıl verebilirim onu.
  • Bu konu ile ilgili bilgili olanlar yorum yazarlarsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freezone86

Selamlar, öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam özür.

Sorunum aynen şu;

Yine yaşadıklarımdan yansıtma yapacağım :D:D sinirden gülüyorum yorgunluk herhalde. Neyse şimdi şöyle oluyordu bendede, sizinde anlattığım gibidir aklımca. Salonda ki bilgisayarım kablosuz bağlantılıdır. Bütün gün indir indir durma hiç bana mısın demez bağlı kalır. Yalnıııızz, odama geçtiğimde ve bana ait olan bilgisayarı çalıştırdığım anda, gidiyor internet. Gözümel görüyorum yaaaa, kimileri inkâr ediyor bu yaşadığımı. Aklımca şöyle; seninde benimde hat kopma değerleriniz çok yakında düzeyde. Bilgisayarımı çalıştırınca lan kablosundan geçen akım, snr yi etkiliyor ve dalgalanma oluyor. Bu durumda hattımın kopmasını sağlıyor. LAN kablosunu hiç sevmedim sevmeyeceğim, kaba kaba duruyor itici birşey, zaten tipininde hakkını veriyor oyun bozyor, yayıntı yapıyor. Çözümümü bütün bilgisayarlarımda kablosuz adaptör kullanmakta buldum. OOhhh kopmuyor artık. Sende benim gibi yapacaksın. Kalboyu köeceksin atacaksın, modemi giriş kapısının üstüne monte edeceksin. Resimde koyacağım şimdi görün diye. Artık LAN kablosundan fiziksek veri geçmediği için modemimde değer dalgalanması ve elektiromanyetik dengesizlik olmuyor, kablolardandan geçen akım parazit oluşturamıyor ve internetim saatlerce bağlı kalıyor. Bak resimlerime sağlıklı sistemi örnek al ve kur evinde. LAN kablosu falan kaba kaba, itici sert, laf dinlemez şekil almaz yayıntı hep. Sök gitsin. İşte benim tatlı modemim

• Bu resimdede kablosuz adaptörüm var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Düzelmeyen internet hızı!
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.