Ellerinize sağlık, umarım pug severler bu forumu ziyaret ederler. Çünkü kasko şirketleri Pug ları kaza riski yüksek sınıfına alıp pahalı fiyat çekiyorlar. Bu arada Eskişehir yolunda ölen üniversiteli gençleri rahmetle anıyorum Honda civic 3 e bölünmüştü, milleti yollardan toplamışlardı. Lütfen sadece bir anlık heyecan için başkalarının hayatını karartan zihniyetler böyle forumlara filan baksalar keşke.
pug nedir dostlar??
pug = peugeot
quote:
Orjinalden alıntı: livaneli0008
bir kaç resimde benden 1
teşekkürler kardeş bendede böyle kötü fotolar var ama kimseyi yoldan korkar hale getirmemek için koymuyorum kardeş. bu ne ya passat ikiye bölünmüş gerçekten insan ürperiyor
quote:
Ellerinize sağlık, umarım pug severler bu forumu ziyaret ederler. Çünkü kasko şirketleri Pug ları kaza riski yüksek sınıfına alıp pahalı fiyat çekiyorlar. Bu arada Eskişehir yolunda ölen üniversiteli gençleri rahmetle anıyorum Honda civic 3 e bölünmüştü, milleti yollardan toplamışlardı. Lütfen sadece bir anlık heyecan için başkalarının hayatını karartan zihniyetler böyle forumlara filan baksalar keşke.
doğrudur kardeş süratli arabalar ama ne yapacan dikkatli olacan ve gözün devamlı ibrede olacak
trafik kazalarının %95 i pilotaj hatası dahilinde gerçekleşir, önce kendimizi bilelim sonra da kullandığımız aracın sınırlarını
trafik canavarı olmayalım olanları uyaralım.yüzlerce bin euroluk yarış arabaları kaç tane insanın canından önemliki.lütfen biraz daha hassasiyet
teşekkürler verdiğin bilgiler için bak içten bu teşekkür ne güzel geçinelim işte sende güzel bir topik aç bende bilgi ile resim le katılmaz isem namerdim
eyw
hızlı gıdınce noluo?? o nası bı zıhnıyettır ben onu anlamıyorum:)ne dusunuolar acaba hawalı olduklarını fılan mı sonuc orrtada
kardeş otobanda hız yarışları oluyor çoğu zaman koyacan
5-10 tane porsche lamborghini 3-5snde 100 km vurandan yazacan milyarlık cezaları hem polisin yakıt parası çıkıyor hemde bak bakim bi daha kaç kişi kalkışıyor böyle işlere
quote:
Orjinalden alıntı: 306ankara
Bu kadar da atmayın arkadaşım. Gir sigortam.net sitesine, sadece markaları değiştirerek kasko sorgulat bakalım Peugeot daha mı pahalı? Akıl var mantık var...
quote:
Orjinalden alıntı: 306ankara umarım pug severler bu forumu ziyaret ederler. Çünkü kasko şirketleri Pug ları kaza riski yüksek sınıfına alıp pahalı fiyat çekiyorlar. Bu arada Eskişehir yolunda ölen üniversiteli gençleri rahmetle anıyorum Honda civic 3 e bölünmüştü, milleti yollardan toplamışlardı. Lütfen sadece bir anlık heyecan için başkalarının hayatını karartan zihniyetler böyle forumlara filan baksalar keşke.
yok daha neler....
quote:
Orjinalden alıntı: avcı_33
5-10 tane porsche lamborghini 3-5snde 100 km vurandan yazacan milyarlık cezaları hem polisin yakıt parası çıkıyor hemde bak bakim bi daha kaç kişi kalkışıyor böyle işlere
gerçekten bu arabalar türkiye otobanlarına şart kardeşim kim ne derse desin
Eline sağlık arkadaşım.Bu hız yapmayı düşünen arkadaşlarımızı bir kez daha düşünmeye sevkeder belki.
Hiç bir işin insan hayatından daha değerli olmadığını lütfen unutmayalım.
Bütün arkadaşların kazasız belasız günlerde sevdikleriyle daha günler yaşaması dileğiyle...
quote:
Orjinalden alıntı: avcı_33
Eger bizim yollara bu polis araclarindan koyarlarsa eminimki Trafik Polisi olmak isteyenler kuyruk olustururlar...