Şimdi Ara

HIZ FELAKETTİR (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
10.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: livaneli0008

2

HIZ FELAKETTİR

üff üffffff üffffff o ne öyle ya hangi insan evladı sağ çıkarki bunun içinden audi bile bu hale geliyorsa
  • quote:

Orjinalden alıntı: LordOfEldorado

quote:

2

HIZ FELAKETTİR

üff üffffff üffffff o ne öyle ya hangi insan evladı sağ çıkarki bunun içinden audi bile bu hale geliyorsa

Sağ çıkmıştır kardeşim o araba o hale gelmiş ama darbeyide emmiş Darbe emiyoya hani

• quote:

Orjinalden alıntı: tracksin

quote:

Orjinalden alıntı: LordOfEldorado

quote:

2

HIZ FELAKETTİR

Sağ çıkmıştır kardeşim o araba o hale gelmiş ama darbeyide emmiş Darbe emiyoya hani

bu biraz fazla emmiş ama gerçi arabanın ne suçu var sürenin kazmalığı

• quote:

Orjinalden alıntı: tracksin

• Çok kötü olmuş gerçekten :(
  • arkadaşlar benim kanaatimce bu audi darbeyi önden degil yandan yemiş. arkadaşın darbeyi emme meselesi dogrudur. ama markası ne olursa olsun altınızdaki arabanın ince bir saç veya fiberden yapıldıgını unutmamak gerekir. vantus olsa bile 100 km den sonraki kazalarda darbeyi emme meselesi zor gibi geliyor bana
  • quote:

Orjinalden alıntı: sadall

arkadaşlar benim kanaatimce bu audi darbeyi önden degil yandan yemiş. arkadaşın darbeyi emme meselesi dogrudur. ama markası ne olursa olsun altınızdaki arabanın ince bir saç veya fiberden yapıldıgını unutmamak gerekir. vantus olsa bile 100 km den sonraki kazalarda darbeyi emme meselesi zor gibi geliyor bana

minik smart lar varya.
    o arabayla 100 km hızla beton duvara çarptılar.

Sürücü bölümünde hiçbi hasar yoktu. Ön tarafı paramparça olmuştu arabanın. Ama kapıları bile rahatça açılıyodu.
    Araba darbeyi emip sürücü bölümüe ulaşmasını engellemişti.
    Ama o kadar kısa sürede 100 km den 0 km hıza dşşünce sürücnün iç organları darbeye dayanamıyacağı için hayatta kalma şansı yok dediler.
    Burdaki 1-2 arkadaşında bilmeden konuşmaları hoşuma gitmedi. DH seviyeli bi forumdu diğererine göre ama ...

• http://www.youtube.com/watch?v=QbBo1UPbloI
    Vidyosunu buldum youtube da.
    Buyrun bide burdan izleyin ne demek istediğimi anlayın...

http://www.youtube.com/watch?v=F06LjugtIUo
    Bide buna baq adi çin markasının çarpma testi.
    Yolcu bölgesine kadar ilerliyor darbe. O yüzden de şöförün ölme ihtimali çok yüksek...

http://www.youtube.com/watch?v=e4WPlzXGAzQ
    Burda da f1 arabalarının çarpışma testleri var. Carbonfiber ilk bulunduğunda diğer yarış arabası üreten firmalar araba çarptığı zaman siyah toz çıkıyo diye dalga geçtiler (aynı "tracksin" in yaptığı gibi) fakat şuanki bütün f1 arabalarında bu madde kullanılıyo ve kaza anında burun şöförün ayaklarına kadar eziliyo. DAha sonra da duruyo. Daha ileri giderse şöföre zarar werir... DARBE EMME ALANI DA BURASI DIR! BURUNDAN ŞÖFÖRÜN AYAĞINA KADAR OLAN ALAN!

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.