|
Hız koridoru hurafe mi? Var mı ceza yiyen? (6. sayfa)
-
-
Geceleride olcum yapiyormu bu aletler yoksa sadece gunduz mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Selamlar Ankara İstanbul otobanında ortalama hızdan dolayı ceza yazılıyor mu?
ben otobana giriş ile çıkış arasını ölçüyorlar sandım. 3kmlik bi aralığa koymuşlar kameraları vay arkadaş ya
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
peki çok acil hayati bir durum olursa, cezayı iptal ettirme şansımız var mı?
-
Hastane gibi yerlerden belge alıp iptal edilebiliyor. Hastane polisi yardımcı olur -
Geçen aralık ayında; Torbalı Giriş- Germencik çıkış ort. 160 km hız ile güzelce ceza yedim. (İzmir-Aydın Otobanı). Yani giriş çıkış dakikasından fotoğraf eşliğinde patlatmışlar, koridor hız cezası var .
-
Evet bizzat şirket aracına rutin ceza geliyor oradan.
-
Daha yeni sivastan mersine gittim bi yerden sonra komple otoban, sabit 160 la gittim mersin tüneller boştu girişte 120 civarında girdim ama 1 ayı geçti ne ceza var ne baska sey e devletten flnda bakıyorumda çıkmıyor
Kanun çıktığı gibi ilk ceza yiyenlerden birisi babam. Ankara İstanbul otoyolunda yemişti cezayı...
-
Polatlilimisiniz hocam.
şile otoyolu nevzat demir tesislerin ordaki , çalışıyor test edildi.
-
kurallara uyun kısaca
120 değil 160 olsa bu seferde orta şeritte 160 la giden araçlar olacak bu mazeret değil.
-
Beşiktaş-beylikdüzü arasında ki kameralar hız koridoru mu, yoksa anlık mı çekiyor ? Ceza yıyen var mı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X