< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Hurafe olur mu 3 milyon suriyeliyi bakiyor
|
Benim en sinir olduğum normal yolda giderken bi anda şehir içi yol diyip hız sınırını 50 ya da 70 km/s gösteren tabelalar. Bi anda millet yavaşlamak zorunda kalıyor ceza yememek için, bu da kazaya daha çok davetiye çıkarıyor 😕
|
Bazı mesajlara istinaden burada duyar Kasmanın, akıl vermenin lüzumu da Yok. Vaktiniz çok değersiz olabilir benim vaktim kıymetli arkadaşım.
Hayatında zerre trafik kuralına uymamış , eskort araçlarla her türlü kuralı ihlal eden yetkili kişiler kafasına göre hız sınırı belirleyip benim vaktimi de çalamaz. Ayrıca 120 hız sınırı hangi yıldan beri var bu ülkede ? Teknoloji nereden nereye geldi 120 nedir otobanda ? Ha bir de madem bu kadar önemli bir konu , madem kamu spotu bir olay neden ihale ile peşkeş çekilen İstanbul İzmir otobanında Yok bu uygulama ???? Cevap bekliyorum duyar kasan arkadaşlardan. Ben kendi cevabımı da vereyim, çünkü kimse otobana para falan ödemez oraya radar koyarsan. 90 km yola 17 tl ücret alınıyor şu an. O otoban bitince İzmir İstanbul 50 tl olur , köprüyle 140-150 tl olur. O parayı verip bir de 120 dersen babayı alırsın çok net. Bunu bildikleri için sistemi özel otobanda çalıştırmak işlerine gelmiyor. Onun yerine toplasan 5 yılda 5 kazası olan çeşme otobanı gibi yola elektronik sistem kuruyorsun. Bunların hepsi soygun , boşa ağlamayın. Tekrarlıyorum vaktiniz çok değersiz olabilir , benim vaktim kıymetli. Her hızlı giden kişi de trafik canavarı değildir. Aksine otobanın sol şeridine geçip 80-100 ile yol alan dingiller çok daha fazla tehlike saçıyor. Ha bir de ne oldu , tüm sistemler devrede madem beden bayram boyu kazalar vahşet boyutta ? Aşırı hız mı sanıyorsunuz ??? Gülerim. Son olarak İzmir den çıkıp Ortaköy de kahvaltıya oturuyorum 4 saatte. Köprüyü de kullanmıyorum Körfez'i dolaşıyorum keyfine. |
Bu kadar ağlayacağına kurallara uyarak gitmeyi denesen nasıl olur?
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |