ne shopu be atmayın.:Ben kaza yaptım resim koydum ona da shop dediniz.
Photoshop hastalıgı aldı başını gidiyor.Hepsi de kaza ve oynama yok.
ferrari enzo
ARKADAŞLAR TARTIŞMAYIN BUNLARIN HEPS POTOSHOP
quote:
Orjinalden alıntı: MMB 34
HEEEHEHEHHHHH ÇOK KOMİK ŞAKACI ŞEY SENİ
hepsi de orjinal kaza.
Ben bariyere cıktım agaca vurdum 3-4 spin attım ama arabanın kaportasında hic1sey yoktu.Sadece alt takım ve stop kırıldı.Onun resmini koydum onada p.shop bu inanmayın diyenler oldu.
bunlar p.shop tan para alıyorlar heralde
bu resimler şunu gösteriyor araba ne kadar güvenli olursa olsun bu bize sürat yapabileceğimizi göstermez resimler ortada
beyler photoshop mudur nedir onu ve bu lüks arabaları bırakında türkiyede kullanılan bizim insanımızın çoğunlukla kullandığı araçların resimlerine bakın bence.....
Bir A3 bu kadar parçalanır sanırım..
Ya fotoşop motoşop basmayın işte anlatılmaya çalışılan bu. Basmayın kaza yapmayın. Onların fotoşop olması çözüm deilki basarsan öle olmazsın araba daha kanlı ve daha kötü olur. Hala fotoşop kavgası aldı gidiyor. HIZ FELAKETTİR...
quote:
Orjinalden alıntı: mRcOLL
bunları görüpte halen daha 0-100 // max. hız // drift falan fişman topikler açmayın bari
bende şunu merak ederim hep, bu arabaların neyine güveniyorsun kardeşim, o koca cüsselerinin altında başparmağın kalınlığında çubuğun üstünde giden makineden ne güvenlik beklersin... hep zaten bundan dolayı oluyor ölümler vs ler, iri cüsselerine aldanmayın
quote:
Orjinalden alıntı: NGK
:(
MOTOR BAYAĞI KUVVETLİ GELMİŞ HERHALDE..TAHRİKLİ TEKERLEKLER VE MOTOR ARABADAN AYRILMIŞ...
ŞAKA BİR YANA ALLAH KORUSUN..ARKADAŞLAR HER GÜN ARABA TEPESİNDEYİZ..NE OLUR BİRAZ DÜŞÜNCELİ OLALIM..
quote:
Orjinalden alıntı: azaz06
quote:
Orjinalden alıntı: mRcOLL
Hurdacı bile almaz bunu .Şuna bak yaw bitek ön jant sağlam..
a3 teki rahmetli arabaya daha iyi yol tutsun diye hız lastiği almış ama tutunamamış
hepside kendi sonlarını kendi sonları hazırlamış.İçlerindeki ateşli yarışma tutkusu aslında öteki dünyaya en erken bilet ayırmak için sevdalarıymış.
Kendilerini tebrik ederim, darısı diğer azgınların başına....
saatte 200 le kaza yap bakalım shop mu degilmi ögrenirsin
quote:
Orjinalden alıntı: MMB 34
ya ne olursa olsun hız limitine uyacaksın ancak kaliteli sağlam arabanın yeri farklıdır. 120yle giderken ağaca girdiniz hangi araçla sağlam çıkarsınız doğan la mı mercedes e 200lemi en azından e200le daha az zarar alırsınız ancak şu da önemlidir kazanın nasıl olduğu aracı nasıl vurduğun her zaman önemlidir...