Şimdi Ara

Hız testi 13 mbit ancak hd film açmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, evde kullandığım ttnet yalın adsl imde hız testinde 13mbit üzerinde bir sonuç alıyorum ancak video izlemek istediğimde 480p üzerinde 720p ve 1050pde donmalar takılmalar yaşıyorum. İnternetin 1 mbit olduğunda da ben 480 ile izliyordum. Bunda bir tezat yokmu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çoğunlukla filmin bulunduğu severla alakalı olabiliyor youtube de sorun yoksa çoğunlukla serverla alakalı oluyor.
  • VeZiLay kullanıcısına yanıt
    kardeş benimkide sayfaları geç açıyo neden olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozbii

Arkadaşlar merhaba, evde kullandığım ttnet yalın adsl imde hız testinde 13mbit üzerinde bir sonuç alıyorum ancak video izlemek istediğimde 480p üzerinde 720p ve 1050pde donmalar takılmalar yaşıyorum. İnternetin 1 mbit olduğunda da ben 480 ile izliyordum. Bunda bir tezat yokmu?

Youtube'a yavaşlatma yapılıyor. Forumda bu konuda yığınla başlık mevcut. VPN ile durumu geçiştirebilirsiniz.
  • Keşke server ile alakalı olsa , ttnet erinmemiş ne kadar video sitesi var throotling uygulamış.Vpn ile bağlanıyoruz 720p takılmadan seyrediliyor.

İnsan düşünüyor madem hat düşmeden video bile izleyemeyeceğiz bu kadar parayı niye veriyoruz?
  • pc için tavsiye edeceğiniz güvenilir bir vpn programı mevcutmu?
  • ozbii kullanıcısına yanıt
    Ben zenmate kullanıyorum. Hem mobilde hem pcde. Pc de chrome eklentisi var kullanabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.