Şimdi Ara

hız ve renk edebiyat denemeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çözen var mı? bana renk farklılıklarını yansıtamamışlar gibi geldi. zorluk seviyeleri hep aynı. hepsinde de sağlam sorular var. edebiyat böyle gelse herkes çatır çutur elenirdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Türkçe kaç soru var ortalama ?

• Hocam bana göre piyasadaki en kolay sözel ders denemelerini hız ve renk çıkarıyor. Bence edebiyatı da Türkçesi kadar kolaydı.
  • Hocam senin sözellerin iyi nazar değdirmeyelim bir şeyler sormak istiyorum AYT Sosyal1,AYT Edebiyat veya LYS Edebiyat deneme olarak ne önerirsin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LockdownKawhi -- 10 Mayıs 2018; 20:37:48 >
  • LockdownKawhi L kullanıcısına yanıt
    Hocam ben başlangıç için hız ve renk öneriyorum. Soruları öyle kasıntı değil. Genelde net olur. Çoğunun çözümüne de ihtiyaç duymazsın. İnternet üzerinden baktığında direk cevabına ulaşırsın.
    Orta seviye olarak bireyin eşit ağırlık 10 denemesinde bulunan edebiyat soruları kalitelidir.
    Zor seviye olarak piyasada ben pek görmedim. Zaten edebiyat öyle kasıntı sorular sorulabilecek bir alan değil. Ama bireyde bulunan soruları beğenmiştim. Genelde beklemediğin yerden vuruyor.
  • Daryl.Dixon kullanıcısına yanıt
    6-7
  • ya gerçekten mi :(( ben diğer yayınları da inceledim bana zor gelmişti açıkçası. geçen sene çözenlerin yorumlarında falan da zor dediklerini gördüm. helal olsun başlangıç diyorsanız. beni zorladı
  • imagine_ İ kullanıcısına yanıt
    Hocam size zor gelmesinin sebebi sorulara aşina olmadığınızdan kaynaklanıyor olabilir. Ben aynı soruları limit, tek ve bilgi sarmal soru bankalarında da rastlıyorum. O yüzden hız ve renkteki sorular pekte şaşırtıcı gelmiyor. Ama mesela bireyde hiç bilmediğin bir roman ismi veya bir şairin hiç bilmediğin bir yönü gibi sorular gelebiliyor. O yüzden deneme alırken ben bu gözle bakıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pisagor -- 10 Mayıs 2018; 21:17:7 >
  • Hocam benim düzeyim de kötü değil hız ve renk yine de önerir misin mesela limitin denemelerini de çözdüm onla kıyaslar mısın çözdüysen?

• LockdownKawhi L kullanıcısına yanıt
    Aynı seviyedeler hocam. Ama limitin soru bankası güzeldir.

• Tamam teşekkür ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.