Şimdi Ara

hız ve renk tg tyt hakkında söyleşi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
3
Favori
1.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • matematiği baya zordu sosyali ve feninde baya bilgi istiyordu onun dışında matematikte saçma sorular vardı geometrisi okeydi
    ama genel olarak sınava uzak buldum tr hakkında bir yorumum yok emin değilim ama güzel buldum tr sini özdebire kıyasla daha zordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meryllw -- 20 Şubat 2020; 12:52:52 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Az sonra gireceğim.Sınavdan sonra editlerim herkes zor olduğunu söylüyor.

• Çok zordu matematiği. Hem de saçmaydı. Yeni nesili biraz abartmışlar gibi geldi bana fkdmsksjf girdi anlayacaginiz

• Ya hem zor hem de saçma yani tyt ayarı değil bence. Bütün derslerden kasmışlar. Artık intihar etcem kendimi mal gibi hissediyorum bütün özgüvenim gitti aminyum herkesin allah belasını versin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam o neydi öyle ya hem ösym tarzında değildi hem de zordu. ben beğenmedim denemeyi

• Bugün girdim cevap anahtarı olan varsa atabilir mi

• Orijinal kadar rezalet mi ? Yoksa sadece zor mu ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Rezalet bilader

• Bana nedense kolay geldi. Demek ki bildigim yerlerden cikmis. Ama sosyali kazikti.

• yok hocam orijinali gecebilecek deneme olacagini zannetmiyorum.

• Genel olarak denemeyi hiç beğenmedim.
    Türkçe:Zordu bence dil bilgim pek iyi değil ondan bana öyle gelmiş olabilir.Ancak paragraf sorularını da beğenmedim.
    Sosyal:Felsefe kısmı kolaydı.Onun dışında bazı bilgi soruları sormuşlar gerçek sınavda asla böyle soracaklarını düşünmüyorum.
    Matematik:Yeni nesil soru olayını abartmışlar.Gereksiz zordu.Geometri orta dereceydi yapılabilirdi bence.
    Fen:Fizik zordu,kimya ve biyolojinin orta derece olduğunu düşünüyorum.

Bakalım yarın aytsi var inşallah o tytsi gibi rezalet olmaz.

• Girdiğim çoğu deneme kalitesiz de olsa içerisinden kendime pay çıkaracak ösym tarzı birkaç soru bulurdum bu denemede hiç bulamadım nerdeyse ösym tarzına hiç benzemiyordu sorular ayt tarih sınavlarında bile arada birkaç paragraf sorusu oluyordu bunun tytsinde paragraf sorusu bulamadım tarihte
    Silindir sorusunu 20 kez okudum resmen kaç metrekaredir yazacağınıza alanını bulun yazsanız ne olur yani birazcıkta benim salaklığım da anlamakta güçlük çekiyorum :/
    Türkçeden zaten bahsetmiyorum bile 3d kurumsalları dışında doğru düzgün türkçe hazırlayan göremedim şu msüye girseydik bir an önce durumumuzu öğrenseydik artık deneme beğenmemek huy oldu bende sınav içinde de bu yorumları yaptığımdan gerçekten çözmemi etkiliyor matematikte yarıya geldiğimde ne kadar kalitesiz deneme diyip bırakasım geldi gerçekten modu düşürüyor.

Abartmış olabilirim biraz, düşük yaptığımdan falan yazmıyorum bunları sadece bana hiç ösym'ye yönelik gelmiyor yüksek yapsamda düşük yapsam da bir türlü beğenemiyorum bu sınavları kendimizi kandırıyoruz biraz aslında birçok kişinin netleri arasında uçurum olması ve gerçek sınavıyla çoğunun parallelik göstermemesi de bundan dolayı, bence çok ciddiye almayıp eksik olduğumuz konuları tespit etmeliyiz sadece.

• Mat a kadar yine kötü değil oğlum berbat olmamış çokta diyordum matta sövmeye başladım ( zor veya uzun değil eleştirim ÖSYM ile alakasız saçma sorulardan oluşmasına ) zaten öyle saçma bir matta yetişmedi de .

• Hocam saçmadan kastınız tyt de ayt soruları falan mı vardı yoksa normal tyt yi uzatmış mı? Yarın gireceğim ben de merak ettim.

• nikonavar N kullanıcısına yanıt
    Hocam sorular bir garipti dıspslfkfpe bana saçma geldi ayt sorusu tarzında pek hatırlamıyorum ama saçmaydı dospsmsk

• Lan cidden zordu mat ile türkçe hadi eyvallah da sosyalde bildiğin bilgi sormuşlar kudurdum ya
  • arkadaşlar girmeye değmez değil mi? ona göre gidip kayıt olacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi air raid siren -- 21 Şubat 2020; 15:3:40 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.