Şimdi Ara

Hızım 8mbite yükseldi bugün acaba?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • acaba yeni ay'a geçtik diyemi sayıyolar yoksa farkında değilmiler,bir yanlışlıkmı oldu? eğer öyleyse abanıcam çünkü torrente.

ya birde bişey sorcam kafama çok takıldı.
    netlimitsiz paketinde zaten akk uygulmasından bahsedilmiyor mudyu? ozamanlar kimse şikayet etmedide uygulmaya kondu diyemi herkes abandı böyle*

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VROOOM -- 28 Nisan 2012; 23:39:18 >

• yeni ay kotası için 2 gün daha var
  • sabah saatlerinde benim hızda yükselmişti ama aksam 1 mbit ile devam ediyorum..
  • veee hız eski haline döner 1mbit şuanda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Radiohead

veee hız eski haline döner 1mbit şuanda

Benimde bugün birkaç kez bu şekilde değişti. Şu hız insanı strese sokuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Radiohead

acaba yeni ay'a geçtik diyemi sayıyolar yoksa farkında değilmiler,bir yanlışlıkmı oldu? eğer öyleyse abanıcam çünkü torrente.

ya birde bişey sorcam kafama çok takıldı.
    netlimitsiz paketinde zaten akk uygulmasından bahsedilmiyor mudyu? ozamanlar kimse şikayet etmedide uygulmaya kondu diyemi herkes abandı böyle*

Millet niye abandı söyliyeyim.Bu aya kadar benim hızım hiç düşmedi.Başta internet tarifesini değiştirirken akn olacağı için değiştirmek istememiştim.Ama telefonda konuştuğum yaklaşık 15 kişi öyle birşeyin olmadığını 7/24 bilgisayarınız açık kalsa bile birşey olmadığını savunuyorlardı.En son arayan kişiylede uzun bir görüşme yaptıktan sonra evet dedim.Bu aya kadarda hız düşmedi.İlk zamanlarda 8 mbit daha sonralarıda 5-6mbit arası bir hız aldım.Aylıkda ortalama 200 gb download 100gbda upload yapıyorum.Hızımın düşmemesini hiç anlamamıştım.Bir çok kişinin düşmüyordu.Son aylarda uygulama devreye girmeye başladı.Ben zaten aknye bir lafım yok.Ama 50 gb kota olmaz(50 gb kota demek dizi ve film izlememek demek.Dizi,film korsan sayıyorlarsa korsan olmayan youtube videoları vsde izlenmez.Kısacası hd kelimesini unutmak gerekir.).Limitsiz adı altında 8mbit satılamaz.Birde hız herkesde düşmüyor.Herkese akn tam uygulanmıyor yada uygulanamıyor.Ek olarak hız düzgün değil.Şimdi 5mbit alırken hiçbir problem yok.Hız akn ye tabi tutulduğunda hız dalgalı.Bazen 0,6mbit bazen1,25mbit.Hız oynuyor.Buda olmamalı.

• Bendede hız düşük 1 küsülerde sürünüyorum,yemin ederim 3g internet paketimi açıp hotspot şeklinde kullanıyorum pc ye interneti 3g den veriyorum oda 1gb ama biter yakında 3g Daha iyi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.