Şimdi Ara

Hızımın inanılmaz düşüşü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yılbaşı nedeniyle 2 gün boyunca evimde değildim bir de eve geldiğimde ne göreyim internetim felç geçirmiş.
    Normalde 80-85mbps olan hızım eve geldiğimde 65 e düşmüş ama sorun bu düşmeyle kalmamış geldiğimden beri günde 2 kere modemi resetlemek zorunda kalıyorum.
    31.12.2021 Max down 101mbps
    02.01.2022 Max hız 84pmbs
    03.01.2021 19.00 Max Hız 78mps
    03.01.2021 23.10 Max Hız 75mbps(bütün mhalle uyuyor?)
    Nedir bu çektiğimiz ve düşüş halen devam ediyor

• Merhaba, hattınızda yaşamış olduğunuz sorun için online işlem merkezi üzerinden destek kaydı oluşturur musunuz? Net uzmanlarımız kontrol ederek size bilgi vereceklerdir.
  • Netgalaksi ve milenicom abonelik var ikisinde de düşüş var genel sorun olabilir
  • Sorun çözüldü arkadaşlar TT ekipleri kabloları kontrol etti kabine bağlı olan kablo kopmuş tamir ettiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diridiri06

Netgalaksi ve milenicom abonelik var ikisinde de düşüş var genel sorun olabilir
    netgalaksi yazın 8mbps adsl kullanıyordum snr 35`ti, sms geldi arıza giderildi diye snr 4lere düştü net gider oldu, kayıt olusturdum internetiniz var deyip salladılar, baktm internet kopup duruyor, vdsle geçtim 100 mbps alabilirim gözüküyordu en basta, 2 gun sonra oda dustu 10 snr`ye 24 mbps net var Hızımın inanılmaz düşüşü Hızımın inanılmaz düşüşü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak_yksl -- 4 Ocak 2022; 22:29:52 >

• burak_yksl kullanıcısına yanıt

Kardeşim bende 35 mps kullanıyorum aynı sorun var hattın birini milenicom a taşıdık orada da aynı sorun var malesef sanırım Türk Telekom kaynaklı

Hızımın inanılmaz düşüşü
  • Hızımın inanılmaz düşüşü

Şuan modem degerlerinde aldıgım hız bu ama bügün bi ara haberleri dahi okuyamadım hücreselveriye geçtim oradada Aynısorun vardı
  • 80 den 65 e mi düşmüş, başlığı görünce dedim 5-10 lara düştü.

Bu kadar düşüş, eğer indirme yapmıyorsanız çok önemli değil.

• Diridiri06 kullanıcısına yanıt

snr değeriniz 31. sorun olmaması gerekir. benim snr değeri 7 mesela 75-80 arası hız alıyorum. bu hat 95-100mbps alması lazım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.