Şimdi Ara

HIZLI 2.5 HARİCİ HARDDİSK ARIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar yerine 2.5 boyutunda harici harddisk alacağım hergün yedek alınacak 250 gb kadar bu yüzden aktarım hızı yüksek bi hdd arıyorum 1tb boyutunda. Önerilerinizi bekliyorum

• yüksek aktarım hızı istiyorsanız harici ssd bakmanızı öneririm.

pahalı diyorsanız hdd olacaksa da hangisi olduğu farketmez çünkü hdd ler 100-110 MB civarında aktarım yapabiliyorlar.
  • Anladım Peki Ssd de hangi marka modeli almam uygun olur bu iş için
  • bu tür ürünlerden hiç kullanmadım. kullanımda hangisi iyidir, değildir bilemiyorum ama hepsiburada da 1 TB lık modeller şunlar.

www.hepsiburada.com/tasinabilir-ssd-c-80081047?filtreler=harddiskkapasitesi:960€20GB,1€20TB

samsung T5 in ve Sandiskin youtube vidolarını ve incelemelerine bakarak siz karar verin. zaten ikiside epey hızlı samsung 540 MB a kadar demiş, sandisk 850 MB a kadar. bir de kapasiteyi iyi seçin baştan. sonuçta pahalı cihazlar bunlar. Yüksek kapasite almak sıkıntı değil ama düşük aldığınızdadaha büyüğünü almadığınız için pişman olabilirsiniz.

tabi bide kaynak sistem bu hızı verebilecek mi o önemli. SSD değilde hdd varsa zaten okuma hızı 130 mb ı geçmeyeceği için bu ssdler de gereksiz olur. harici HDD alsanız da olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crowler -- 29 Kasım 2018; 8:51:38 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.