Şimdi Ara

HIZLI AL dan BOMBA KAMPANYA 1TB harici Diskler 149TL-kampanya bitmiş (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
7
Favori
9.461
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hızlıala yeni urunleri koyan arkadas ben + de sana..149 tl .idi bianda 170 kusur yaptın? %36 indrIRIMDEN %25 A dusurdun yapıcan işi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: isa_derin

Öncelikle konuyu açan arkadaşa teşekkürler çok faydalı bir konu olmuş
    İlginçtir sürekli fiyatlar ile oynanıyor
    Markalara gelecek olursak
    Sagate veya samsung almanız arasında pek bir fark yoktur çünkü samsungun hdd bölümünü segate aldı 2011 de
    Westerm Dijital Veri yedekleme konusunda dünyada 1 numara ama benim kendileriyle pek hoş anılarım yok 2 kere bad sector yüzünden para iadesi aldım ama verilerim gitti
    O yüzden toshiba diyorum sessiz serin dayanıklı
    Silicon power ve buffalo hakkında bilgim yok
    Silicon power çok çok dayanıklı görünüyor
    Buffalo da çok şık duruyor
    Ben 1 tane toshiba bir tanede wd my passport aldım birazda şans meselesi hiç beğenmediğimiz marka 5 yıl sizi götürülebilir

aynen dayaklıklar

• Sabah mavi wd my passport 149du şimdi 199 olmuş
    Az öncede segate backup plus'ı 175 yapmışlar

Şuan bence alınabilir tek ürün Toshiba STOR.E New CANVIO 1TB kalmış

• wd my passport bende almak için girdim fiyat ucmuş

• buffalo nasıldır arkadaşlar.görüntü olarak gerçekten hoş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isa_derin

Sabah mavi wd my passport 149du şimdi 199 olmuş
    Az öncede segate backup plus'ı 175 yapmışlar

Şuan bence alınabilir tek ürün Toshiba STOR.E New CANVIO 1TB kalmış

aynen ya tam alıyordum backup

• Merhaba, haber verenlere teşekkür ederim. Ben de samsung ve toshiba arasında kaldım. Samsung başka arkadaşım için almıştım güzel ürün ama farklı olsun diye toshiba new canvio aldım. Sanırım new canvio daha yeni bir ürün. Pay pal indirimi ve kargoyu düşündüğümüzde 140tl gayet iyi fiyat. Hdmi kablo düşünüyordum pay pal ile bedavaya gelmiş oldu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ESTEEM

buffalo nasıldır arkadaşlar.görüntü olarak gerçekten hoş.

Benim kullanmışlığım yok ama
    Google'dan yaptığım araştırmaya göre
    Japonyalı bir şirket
    Dünya genelinde yaygın durumda oldukları söyleniyor
    http://www.buffalo-technology.com/tr/trabout-us/
    Buda bir inceleme videosuhttps://www.youtube.com/watch?v=11jOLYb3EWQ&feature=youtube_gdata_player

Bence en önemlisi kullanıcı yorumları google'a bakmak lazım

• Yardım için teşekkür ederim. Estetikten öte sağlamlık daha ön planda benim için,acaba ne yapsam :)
    Buffalo ve Toshiba STOR.E New CANVIO arasında kaldım
  • wd my passport 149 a inerse hemen alacağım bir tane. yoksa kalsın.
  • quote:

Yardım için teşekkür ederim. Estetikten öte sağlamlık daha ön planda benim için,acaba ne yapsam :)
    Buffalo ve Toshiba STOR.E New CANVIO arasında kaldım

Hocam size kalmış bir seçim
    Sitede my station plus diye bir ürünleri var onunda indirimli fiyatı 250 tl

• Kargo bugün elime ulaştı sıkıntı yok, her ihtimale karşılık bad sector taraması yapıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Priori Incantatem

Kargo bugün elime ulaştı sıkıntı yok, her ihtimale karşılık bad sector taraması yapıyorum.

Hangi kargoyu secmistiniz ve hangi sehirdesiniz?

Ben istanbul anadolu yakasindayim kargom marmara suneye dogru yola cikti diyor o kadar yarin elimde olursa dua edicem ;)

Mng yi secmistim daha ucuz diye ama hatami ettim bilemedim

• ekremus E kullanıcısına yanıt
    Kırklareli'de oturuyorum, ben de ucuz diye mng tercih ettim, normalde yurtiçi daha hızlı getiriyor tabi buraya da. Ama zamanında geldi sıkıntı yok. :-)

• Valla iyimis istanbul anadolu yakasina getiremediler ;)

• Bende 149 TL den bir tane alabildim. Konuyu açan arkadaşa teşekkürler.

• toshiba new canvio aldım 149'a. şimdi olmuş 191,23 borsa gibi mübarek.

konuyu açan arkadaşa teşekkürler
  • manyakmı bu adamlar yahu, habire fiyatlar değişiyor. Bir önceki alışverişimde hızlıaldan cok memnun kalmış bunuda kendilerine iletmiştim ama şuan nefret etme aşamasına getirdiler adamı. nedir yani fiyatlarla bu kadar oynamanın açıklaması.ban.
  • quote:

manyakmı bu adamlar yahu, habire fiyatlar değişiyor. Bir önceki alışverişimde hızlıaldan cok memnun kalmış bunuda kendilerine iletmiştim ama şuan nefret etme aşamasına getirdiler adamı. nedir yani fiyatlarla bu kadar oynamanın açıklaması.ban.

Aklım erdiğince ben yapmaya çalışayım..

Firmaların belirli zarar bütçeleri olabiliyor dönem dönem. Özellikle sene sonlarında stok eritme veya ciro hedefi gayesi ile bunu kullanabilmektedirler.
    Ancak bazen zarar bütçeniz tüm stoğu finanse etmeye yetmiyor.Zaten yetiyor olsa işte bu en güzeli.Depoyu boşalt ve yeni vadeli güncel maliyetten ürünler al.
    Taptaze sıcak sıcah fresh ürünleri yavrucakları piyasaya sunarsın.

O nedenle bazı ürünlerde bir miktar satışı yapıp zarar bütçeniz tükenince ürünün ya fiyatını arttırmak veya satıştan komple kaldırmak zorunda kalırsınız
    Özellikle içinde bulunduğumuz forum ciddi bir takipçiye sahip ve burada bulunan bilgi neticesinde bir ürüne ekstra ve aynı anda ciddi bir talep oluşuyor.
    Yani 50 stoklu olan bir ürüne bir günde forumdan ekstra 3000 talep oluşuyor. Google veya analiz sitelerinin yönlendirmelerinden farklı olarak.
    Bunu yönetmek pekte kolay değil..Ama iyi yolda olan bir site zamanla ülkede kalıcı ve üstlerde olacağını düşünüyorum,inanıyorum

• quote:

manyakmı bu adamlar yahu, habire fiyatlar değişiyor. Bir önceki alışverişimde hızlıaldan cok memnun kalmış bunuda kendilerine iletmiştim ama şuan nefret etme aşamasına getirdiler adamı. nedir yani fiyatlarla bu kadar oynamanın açıklaması.ban.

Bugün buffalo nun western dijital hdd kullandığını öğrendim bir tane daha alayım diye girdim ama 2 ürün kalmış onlarada değer mi bilmem iyiki önceden 2 tane almışım
    Müşteri hizmetlerine mesaj attım buda cevabı

Kampanyalar belirli adetler için ve dönemsel olarak yapılamamaktadır maalesef belirtmiş olduğunuz kampanya şu anlık sona ermiş olup diğer kampanyalarımız için sitemizi takip ederek yararlanabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.