Şimdi Ara

HIZLI AL dan BOMBA KAMPANYA 1TB harici Diskler 149TL-kampanya bitmiş (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
7
Favori
9.449
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: weewee

quote:

Orijinalden alıntı: georgess

quote:

Avansasta kargo dahil 120 tl.
    99 tl siparişle beraber diyor ama tek başına sepete eklediğimde indirimli ekliyor, gelir mi acaba sipariş versek?

denedinmi dostum ? alım yapılıyor mu?

Kredi kartı giriş ekranına kadar geliyor, bilgileri girsem tahsilatı yapacak, ancak sonradan göndermezler diye tereddüt ettim.
    Tekrar hesaba para iadesi filan uğraşmayayım diye.
    O yüzden grupta sordum bu şekilde alan var mı diye.
    Sizde bir deneyin isterseniz, 116tl +4 tl kargo ücreti gözüküyor.

http://www.avansas.com/samsung-m3-portable-2-5-1-tb.html

Ben geçer sefer aynı durumda iken denemiştim, o ekrana kadar geliyor. Kart bilgilerini girince sepet şartları sağlamıyor diye hata veriyordu. Bence yine aynı durum geçerlidir ama denemek lazım tabi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: georgess

quote:

Avansasta kargo dahil 120 tl.
    99 tl siparişle beraber diyor ama tek başına sepete eklediğimde indirimli ekliyor, gelir mi acaba sipariş versek?

denedinmi dostum ? alım yapılıyor mu?

Kredi kartı giriş ekranına kadar geliyor, bilgileri girsem tahsilatı yapacak, ancak sonradan göndermezler diye tereddüt ettim.
    Tekrar hesaba para iadesi filan uğraşmayayım diye.
    O yüzden grupta sordum bu şekilde alan var mı diye.
    Sizde bir deneyin isterseniz, 116tl +4 tl kargo ücreti gözüküyor.

http://www.avansas.com/samsung-m3-portable-2-5-1-tb.html

Valla denenesi bir kombin gibi gözüküyor yahu, şeytan dürtüyor heralde beni...Var mı deneyen bir babaoşşş??? DERKEEEEEEEENNNNN şöyle bir uyarı veriyor

"Bu ürüne hak kazanmak için Samsung M3 Portable 1 TB HDD haricindeki alışverişinizin toplam tutarı KDV ve kargo bedeli hariç 99 TL ve üzerinde olmalıdır."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj.trust.06 -- 22 Aralık 2013; 15:06:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bi Kişi denese herkes saldıracak :)
  • Ben dün yetişemedim ve bugün tekrar baktığımda istediğim taş gibi disk tekrar stoklardaydı.
    Paypal 100TL ve üzeri alışverişe 15TL indirim yapılıyor. Kargo dahil 139,47 TL oluyor. Paypal dan geçen alışverişimden de kalan küçük bakiyem vardı ve onu da düşünce bana 135,99 TL ye geldi...

ING Bonus online BKM Express 15TL indirimini kullanmadım. Bana mantıklı gelmedi çünkü sonrasında para puan yükleyecekler, puan yüklenmesini takip etmek ve harcamak gerekecek vs yani yine alışveriş vs vs...

"31 Aralık 2013 tarihleri arasında BKM Expressle tek seferde ödenen 75 TL ve üzeri ilk internet alışverişinde geçerlidir.
    Puanlar, bankalar tarafından 15 Ocak 2014te yüklenecek, 30 Ocak 2014 saat 23:59a kadar kullanılabilecektir."

• Teşekkürler, olmadı ne yapalım :-)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sandman Painkiller

Ben dün yetişemedim ve bugün tekrar baktığımda istediğim taş gibi disk tekrar stoklardaydı.
    Paypal 100TL ve üzeri alışverişe 15TL indirim yapılıyor. Kargo dahil 139,47 TL oluyor. Paypal dan geçen alışverişimden de kalan küçük bakiyem vardı ve onu da düşünce bana 135,99 TL ye geldi...

ING Bonus online BKM Express 15TL indirimini kullanmadım. Bana mantıklı gelmedi çünkü sonrasında para puan yükleyecekler, puan yüklenmesini takip etmek ve harcamak gerekecek vs yani yine alışveriş vs vs...

"31 Aralık 2013 tarihleri arasında BKM Expressle tek seferde ödenen 75 TL ve üzeri ilk internet alışverişinde geçerlidir.
    Puanlar, bankalar tarafından 15 Ocak 2014te yüklenecek, 30 Ocak 2014 saat 23:59a kadar kullanılabilecektir."

Hangi site hocam :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Sandman Painkiller

Ben dün yetişemedim ve bugün tekrar baktığımda istediğim taş gibi disk tekrar stoklardaydı.

Hangi markayı aldın ?

• tworule kullanıcısına yanıt
    Ürünü Hızlıal dan aldığımı belirtmemişim
    Hızlıal dan aldım ve aldığım disk de bitmiş ...
  • georgess kullanıcısına yanıt
    Silicon Power Armor A30 1TB aldım...

Benim için sağlamlık daha önemli, kapasite çok önemli değil. Bu ara heryerim disk oldu, SSD vs de aldım
  • paypalla alışveriş yapan arkadaşlar. bu işlem sonrasında paypal ilerleyen tarihte bize geçirme operasyonu düzenler mi. sıkıntı yaşarmıyız :)
  • Kampanya 10 numara helal olsun, kur bu denli artmışken bu fiyatı yayınlamak her babayiğidin harcı olmasa gerek tebrik ederim

• Bende paypal ile bir adet WD Elements aldım. Bilgi veren arkadaşa teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: GardSecret

Bende paypal ile bir adet WD Elements aldım. Bilgi veren arkadaşa teşekkürler

aynen bende aldım. teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: €KONOMI$T

Sıfır WD my passport için dükkanıma bakabilirsiniz. Teşekkürler.

bu ilanın altında kusura bakmada işin zor 160 demişsin
  • passport mu elements mi?
  • Toshiba Store Partner 1TB benim gibi bu modeli takipte tutanlar için 149TL çok iyi bir avantajdı,iyi ki ertelemeyip dün sipariş vermişim çünkü bugün yine indirimli ama 179TL den satışta.Üstelik 15TL PayPal indirimiyle çok daha iyi bir fiyata geldi.
  • Arkadaslar, siparişi vereli bırakın 24 saati neredeyse 2 gün olacak ama hala ödeme onay sürecinde gözüküyor siparişim. Bkm ile yaptım ve bu onunla alakalı olabilir mi? Yoksa hızlıal dan mı kaynaklaniyor.

• Ben de kampanyayi gordugum gibi aldim bir tane wd my password.
    Yarin elimde olur. Haber veren arkadasa tesekkurler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • neresi bomba ya :)
  • bu hddler hiç ucuzlamicakmı birader yaa....
    tmm kampanya ama 2 yıldır hep bu fiyat...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.