Şimdi Ara

HIZLI AL dan BOMBA KAMPANYA 1TB harici Diskler 149TL-kampanya bitmiş (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
7
Favori
9.449
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hızlı al dan ürün alırken 2 kere düşünmekte fayda var...
    Ürün stokta var gözüküyor. Satın alıyorsunuz, "Onaylandı, Siparişiniz işleme alınmıştır." diye mail adresinize, cep telefonunuza mesajlar geliyor. Ürünün kargolanmasını bekliyorsunuz.
    Sonra bir bakıyorsunuz.
    "Siparişinizin ödeme onayı alınmıştır. Siparişteki ürünlerinizin tedarik süreci başlamıştır. En kısa sürede tedarik işlemleriniz tamamlanacaktır."
    mesajı geliyor... Müşteri hizmetlerini arıyorsunuz, ürün şu an stoklarda gözükmüyor, nasıl satın aldınız diyor !!!! Ürünün gönderilemeyeceğinden bahsediyor!!!
    www.hizlial.com yerinewww.allbiraragondeririz.com olsun...

• Silicon powerın darbelere dayanıklı ürününü kullanan/öneren var mı? A80. Üzerinden araba geçince, balkondan atınca bozulmuyor falan...ihtiyacım olan bir model ama kimse konuşmayınca insan kıllanıyor :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silicon Power Armor A80 1TB 2.5" USB 3.0 Taşınabilir Disk

Finansbank paypala 5 taksit yapıyor , 15 indirimi kapayım diye kartı eklemeye çalışırken ürünü neredeyse alamıyordum.

İşlemleri yaparken 11 adet vardı. sayfayı yeniledim son 1 adet yazıyordu :) forum yine çoştu akşam akşam :)

Bu arada paypalla alıp kargo dahil 139 TL ye getirmek isteyenler ;

http://www.cardfinans.com.tr/cardfinans-kullanin/kampanyalar/kamp4132/paypal-kampanyasi.aspx

şuradan mesaj atıp 5 taksit tanımlasınlar.

Paypalla 5 taksit 138.99 TL ye ürünü aldım , güzel oldu.

şuan ürünün fiyatı güncellenmiş ;

http://www.hizlial.com/silicon-power-armor-a80-1tb-25-usb-30-tasinabilir-disk/30.031.9816.0035

179.00 TL :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bakieryigit -- 22 Aralık 2013; 22:47:45 >

• Silicon Power Armor A80 1TB 2.5" USB 3.0 Taşınabilir Disk

http://www.amazon.com/dp/B005EWTL7C/ref=asc_df_B005EWTL7C2897501?smid=A25SITGFW0OQJA&linkCode=asn&creative=395129&creativeASIN=B005EWTL7C

Amazon.com da bile 175.00 TL ye geliyor ürün. İyi fırsattı :)

Bimekste 227.00 TL ;

http://www.bimeks.com.tr/urun/126873/silicon-power-armor-a80-1-tb-2-5-usb-3-0-tasinabilir-hard-disk-mavi.aspx

Hepsiburada 203,5 TL kargo hariç fiyatlar..

hepsiburada

Konuyu açan arkadaşa teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bakieryigit -- 22 Aralık 2013; 23:13:42 >

• bu ne yahu? peynir ekmek gibi satılıyor hdd ler. ihtiyacım olmasına rağmen fiyatını pahalı bulup vazgeçtim. Silicon Power Armor A80 1TB hdd yi 150tl ye bulsaydım alırdım ama...
  • quote:

Orijinalden alıntı: casperprogram

Hızlı al dan ürün alırken 2 kere düşünmekte fayda var...
    Ürün stokta var gözüküyor. Satın alıyorsunuz, "Onaylandı, Siparişiniz işleme alınmıştır." diye mail adresinize, cep telefonunuza mesajlar geliyor. Ürünün kargolanmasını bekliyorsunuz.
    Sonra bir bakıyorsunuz.
    "Siparişinizin ödeme onayı alınmıştır. Siparişteki ürünlerinizin tedarik süreci başlamıştır. En kısa sürede tedarik işlemleriniz tamamlanacaktır."
    mesajı geliyor... Müşteri hizmetlerini arıyorsunuz, ürün şu an stoklarda gözükmüyor, nasıl satın aldınız diyor !!!! Ürünün gönderilemeyeceğinden bahsediyor!!!

sen bu site ilgili kötü bir şey yaşamış olabilirsin ama. bana göre türkiyede en kaliteli alışveriş siteleri arasında ilk 3te.

• quote:

Orijinalden alıntı: boQ7niz

my passport tükenmiş ya. Yeniden gelir mi stok?

wd elements daha mi kotu neden my pasaport ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günaydın Arkadaşlar

Bu kampanyayı burada duyurma vesilesi ile bazı arkadaşlara faydamız olduysa ne mutlu bana. Amacımız gayemiz buradaki arkadaşlarla dayanışma göstermenin ötesine geçemez. Hali hazırda benimde bu tarz bilgilere sık sık ihtiyacım oluyor. Heleki şimdi bir ev düzme aşamasındayken. Kampanyayı duyurduğum için teşekkür eden arkadaşlara bende teşekkür ederim. Fakat daha evvel belirttiğim noktalara değinmek isterim yine de.

1- Konunun başından sonuna okumayıp. Sadece ilk mesaj ve son mesaja bakıp zaten yanıtlanmış soruları tekrar soran ve kafasına göre eleştiri yapan arkadaşlar.
    2- Sürekli bir muhalif tavırla olan arkadaşlar var. Yani bazı kampanya duyurularına karşın . ( işini,gücünü bir yana koyup burada yazan arkadaşlara en azından iyi niyetinden ve buradaki insanları düşünmesinden dolayı teşekkür edip yapıcı eleştirmektense..çer-çöp-buzzz-maytap- vs vs gibi eleştiri yazanlar )
    3- Kampanyalara sadece pahalı deyip iddiasını sırf hava gazı olarak ortaya sunanlar.. İddiasını bir delil link veya başka bir şeyle ispatlamayanlar.

Valla gidin canınız sıkılıyorsa kız arkadaşınıza yazın.Havalı havalı artist mesajlarınızı burada bulundurmayın.
    Pahalı dediğiniz kampanyadan burada onlarca kişi yararlandı sanırım. Passport serilerinde en az 50TL kar etmişsinizdir sanırım.

Son Kez Dip Not : Dolar artmışken ürün fiyatları da TL bazında artar. Geçmiş zamanlarda almış arkadaşlar. Bugünün reel gerçek verileri ile hareket etmeyi öğrenin.

• bugün yeni modelleri satışa açılacak bilginize. Takipte kalın.
  • Benim gibi enpara kullanmayanlar ve ilk kez bkm kullananlar icin gayet sicak firsatti ustelik 12 taksitle aldim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekremus -- 23 Aralık 2013; 10:36:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AddAms

bugün yeni modelleri satışa açılacak bilginize. Takipte kalın.

Yeni modelleri dediginiz hangileri fiyat aynimi?

• quote:

Orijinalden alıntı: ekremus

quote:

Yeni modelleri dediginiz hangileri fiyat aynimi?

Seagate backup plus, toshiba canvio wd my passport küçük adetler satışta üst model bunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AddAms -- 23 Aralık 2013; 11:53:16 >
  • Yeni stoklar girmiş arkadaşlar.
  • quote:

Sen yetkili bi abiye benziyon.
  • feykbey kullanıcısına yanıt
    sen bu site ilgili iyi bir şey belki yaşamış olabilirsin ama. bana göre türkiyede en kalitesiz alışveriş siteleri arasında ilk 3te.

Ben ve 1461 kişi aynı görüşteyiz...
    http://www.sikayetvar.com/firma/detay/hizlialcom

Bu arada arkadaşlar, üründen hala haber yok.... Aynı gün gece Müşteri hizmetlerini aradım, personel "ürün bende stokta gözükmüyor, nasıl satın aldınız" diyordu. Parmağımla dedim Daha "siparişiniz işleme alınmıştır" mesaj ve mailleri gönderdikleri, ben satın aldıktan sonrada satışı devam eden sitelerindeki ürünün, stoğunu bile takip edemiyorlar

• Toshiba Store Partner 1TB 2.5" almıştım ama sanırım üst modeli olan Toshiba STOR.E New CANVIO 1TB 2.5" stoğa girmiş öbürünü iptal edip Toshiba STOR.E New CANVIO 1TB 2.5" mu alsam
  • Halkçı2013 H kullanıcısına yanıt
    Haber verdiğin için çok çok teşekkürler arkadaşım. Bence sen yorumlara pek takılma çünkü iyi veya ķötü bu şekilde forumlarda yorumlar hep mevcut ve olacakda. İnsanlar bu yorumları okuyup mutlaka bir fikir dahibi olacaktır.

Sen benim ve benim gibi düşünen bir çok arkadaşa yardımcı oldun. Sağolasın...

• quote:

Orijinalden alıntı: €KONOMI$T

quote:

Sen yetkili bi abiye benziyon.

:)
  • Arkadaşlar şuan satışta olan 149luklardan en mantıklısı sizce hangisi, yardımcı olursanız sevinirim.
  • Öncelikle konuyu açan arkadaşa teşekkürler çok faydalı bir konu olmuş
    İlginçtir sürekli fiyatlar ile oynanıyor
    Markalara gelecek olursak
    Sagate veya samsung almanız arasında pek bir fark yoktur çünkü samsungun hdd bölümünü segate aldı 2011 de
    Westerm Dijital Veri yedekleme konusunda dünyada 1 numara ama benim kendileriyle pek hoş anılarım yok 2 kere bad sector yüzünden para iadesi aldım ama verilerim gitti
    O yüzden toshiba diyorum sessiz serin dayanıklı
    Silicon power ve buffalo hakkında bilgim yok
    Silicon power çok çok dayanıklı görünüyor
    Buffalo da çok şık duruyor
    Ben 1 tane toshiba bir tanede wd my passport aldım birazda şans meselesi hiç beğenmediğimiz marka 5 yıl sizi götürülebilir

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.