İki defa Yenikapı Mudanya yaptım. Çok sıkıcı tamamen kapalı bir ortamdasınız. Hiç bir şey yapamıyorsunuz. Sadece gazete veya kitap okuma imkanın var.
hadi ya :( o zaman 3-4 tane karikatür dergisi almak lazım yoksa bitmez o yol :) yenikapı - bandırma yapacağım. tv vs yokmu? yada müzik yayını. otobüs kadar rahattır inş?
Tv var ve otobüsten 2 kat daha rahat.
quote:
Orjinalden alıntı: YallahTazik
hadi ya :( o zaman 3-4 tane karikatür dergisi almak lazım yoksa bitmez o yol :) yenikapı - bandırma yapacağım. tv vs yokmu? yada müzik yayını. otobüs kadar rahattır inş?
Koltuklar rahat.Uyuma imkanın var.Sadece Ntv açık. Müzik yayını yok.Millette mp3 player var.
mudanya - yenikapı hattinda gittim bi kac kez.tvleri var sadece ntv acik =) laptopun var ise wireless var iceride laptopunu al flim izle en olmadi =) ihtimal cok ama rahat yani icerden bisiler alayim deme aklin durur örnek kahve 5 ytl tecrübe
mudanya - yenikapı hattinda gittim bi kac kez.tvleri var sadece ntv acik =) laptopun var ise wireless var iceride laptopunu al flim izle en olmadi =) ihtimal cok ama rahat yani icerden bisiler alayim deme aklin durur örnek kahve 5 ytl tecrübe
Oha diyorum. o zaman "salih abi bana bi yolluk yap" diyeceğiz
quote:
Orjinalden alıntı: YallahTazik
quote:
Orjinalden alıntı: Lythari
Oha diyorum. o zaman "salih abi bana bi yolluk yap" diyeceğiz
Evet kahve 5 ytl rahat gerçekten ve hızlı da
Adamlar biliyo tabi işi. nasıl olsa alacak başka yerleri yok. s.s burdan alacaklar diyorlar. böyle bir manteliteye
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme