Şimdi Ara

Hızlı Ganimet bulma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sizinle bir şey paylaşmak istiyorum. Şimdi bazı arkadaşlar ganimet bulamadıkları için gece yarısını beklerler. Çünkü online sayısı az ve madenler daha çok dolu oluyor. Ben bunu denedim ve gerçekten işe yarıyor. Bazıları da dil değiştiriyorlar. İşte konumuzda da buraya değineceğim. . .
    Dil değiştirme olayı saat dilimiyle alakalı bir şeydir. Hangi dili seçerseniz o dili en çok kullanan ülkenin saat dilimine göre rakipler çıkar karşınıza. Size bütün dillerin saat dilimini söyleyeceğim. Öğle vakti gece ganimet arıyormuşsunuz gibi arayacaksınız. Birde köy binalarına göre kupa aralığında ganimet bulma var. . .
    6.seviye köy binası 900-1200 arası kupada
    7.seviye köy binası 1100-1400 arası kupada
    8.seviye köy binası 1400-1700 arası kupada
    9.seviye köy binası 1700-2000 arası kupada
    10.seviye köy binası 2000-2500 arası kupada
    Genellikle madenlerde ganimet bulmak için kupa aralıkları bunlardır. Tabi 7.seviye köy binası olan biri 9.seviye köy binası olan birine savaş açarsa daha iyi ganimet gözükür ama bu kupa aralığının aşağısındaysa bulması daha zor olacaktır.
    Dil değişimlerine gelirsek;
    English: 2 saat gerimizde
    Français: 1 saat gerimizde
    Deutsch: 1 saat gerimizde
    İtaliano: 1 saat gerimizde
    Espanol: 2 saat gerimizde
    Nederlands: 1 saat gerimizde
    Norsk: 1 saat gerimizde
    Portugues: 3 saat gerimizde
    Çin: 5 saat ilerimizde
    Japonya: 6 saat ilerimizde
    Kore: 6 saat ilerimizde
    Rusya: 1 saat ilerimizdedir.
    Bu bir hile değil bu bir taktiktir. Kupa aralığını ve saat aralığını tutturursanız madenlerdeki ganimet farkını bulursunuz. Birde ilk saydığım dillerle aramızda pek saat farkı yok ama hepsini aynı saatlerde pek çok kez denedim en etkiki olan nedendir bilmiyorum Almanya (Deutsch).
    İyi Oyunlar. . .

• Ögrenemediniz bi türlü dil değiştirmek bulundugun servırı değiştirmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenpachii

Ögrenemediniz bi türlü dil değiştirmek bulundugun servırı değiştirmiyor.

uzatmıyorum sonra 4 gün ceza yıyorum
  • paganmin kullanıcısına yanıt
    Youtubede bir araştırma var adamın biri her seferinde dil değiştirip 10 kere o dilde saldırı yapıyor ve genel ortalamısını alıyor 7-8 farklı dilde denedikten sonra genel ortalamaları karşılaştırdığında arada fark olmadığı ortaya çıkıyor.konu açmadan önce biraz araştırın.

Ek:En basiti dili japca veya çinçe yapın ve ganimet aramaya kalkın karşınızdaki düşmanların isimlerine bakın çince veya japonca olmadığını anlarsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenpachii -- 19 Mart 2015; 11:08:03 >
  • quote:

Hocam dil değiştirme konusunda bir işe yaramadığına katılıyorum ama server değiştirme konusu ayrı sizin dediğiniz bölge değiştirme çünkü her oyuna girdiğimizde server değişiyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mühendis_adayı -- 19 Mart 2015; 18:03:07 >
  • th9 geçeli bir ay oldu ve ganimette bayağı sıkıntı yaşıyorum 1650 li kupalardayım. bir de konuda yazdığın 1700 2000 arasına geçeyim bakalım iyi birşeyler çıkar umarım. 9 da gelen savunmaların 1 er seviyeleri kaldı ama yinede ganimet bulmakta epey zorlanıyorum şu aralar.
  • hocam ben 1850 kupaydım ne olduysa bir gece vahiy mi ne indi sabah bi katım +74 kupa ertesi gün bi baktım +59 kupa 4 gündür bu böyle devam ediyor şuan kristal 1 deyim nasıl oldu bende anlamadım adamlar 1 asker atıp kaçıyor normalde en fazla 2 kişi falan yapardı ama artık bi bakıyorum 6-7 kişi adam atıp kaçmışlar ama şu son 2 günde olaylar tam tersine gitti adamlar bana sebepsiz yere 11 **** 7 pekkayla falan dalıyorlar ganimetim de yok kupamda neden dalıyorlar anlamadım adam benden intikam alıyor 1 okcu atıp kaçıyor böyle intikam mı olur
     Hızlı Ganimet bulma Hızlı Ganimet bulma Hızlı Ganimet bulma Hızlı Ganimet bulma

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yararlı konu ama dil değiştirmek gerçekten işe yaramıyor
  • bu sizin düşünceniz zamanında bunun tartışmasını yaptım ve uyarı cezası aldım
  • quote:

Dil değiştirip global e baktın mı hiç ?

• foor48 F kullanıcısına yanıt
    Evet. Sadece o dili seçen insanlar aynı global de oluyor. Savaş aramayla bağlantısı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: paganmin

Merhaba Arkadaşlar. . .
    Sizinle bir şey paylaşmak istiyorum. Şimdi bazı arkadaşlar ganimet bulamadıkları için gece yarısını beklerler. Çünkü online sayısı az ve madenler daha çok dolu oluyor. Ben bunu denedim ve gerçekten işe yarıyor. Bazıları da dil değiştiriyorlar. İşte konumuzda da buraya değineceğim. . .
    Dil değiştirme olayı saat dilimiyle alakalı bir şeydir. Hangi dili seçerseniz o dili en çok kullanan ülkenin saat dilimine göre rakipler çıkar karşınıza. Size bütün dillerin saat dilimini söyleyeceğim. Öğle vakti gece ganimet arıyormuşsunuz gibi arayacaksınız. Birde köy binalarına göre kupa aralığında ganimet bulma var. . .
    6.seviye köy binası 900-1200 arası kupada
    7.seviye köy binası 1100-1400 arası kupada
    8.seviye köy binası 1400-1700 arası kupada
    9.seviye köy binası 1700-2000 arası kupada
    10.seviye köy binası 2000-2500 arası kupada
    Genellikle madenlerde ganimet bulmak için kupa aralıkları bunlardır. Tabi 7.seviye köy binası olan biri 9.seviye köy binası olan birine savaş açarsa daha iyi ganimet gözükür ama bu kupa aralığının aşağısındaysa bulması daha zor olacaktır.
    Dil değişimlerine gelirsek;
    English: 2 saat gerimizde
    Français: 1 saat gerimizde
    Deutsch: 1 saat gerimizde
    İtaliano: 1 saat gerimizde
    Espanol: 2 saat gerimizde
    Nederlands: 1 saat gerimizde
    Norsk: 1 saat gerimizde
    Portugues: 3 saat gerimizde
    Çin: 5 saat ilerimizde
    Japonya: 6 saat ilerimizde
    Kore: 6 saat ilerimizde
    Rusya: 1 saat ilerimizdedir.
    Bu bir hile değil bu bir taktiktir. Kupa aralığını ve saat aralığını tutturursanız madenlerdeki ganimet farkını bulursunuz. Birde ilk saydığım dillerle aramızda pek saat farkı yok ama hepsini aynı saatlerde pek çok kez denedim en etkiki olan nedendir bilmiyorum Almanya (Deutsch).
    İyi Oyunlar. . .

Konu kilit , bilgi yanlış

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.