Şimdi Ara

Hızlı Okuma - Okuma hızınız ne kadar? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
3
Favori
1.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaş güzel anlatmış ama bu iş öyle parça parça olmaz mega hafıza diye bi kurum var oradan mega hızlı
    Okuma setini alıp ( 60 ₺) doğru egzersizlerle 35 günde hızını artırabilirsin.Ben yarısına kadar uygulayabildim farkı gördüm ama dediklerine harfiyen uysam daha faydalı olurdu profesyonel bir şey istiyorsan alabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kitap okumayı neden böyle saçma bir ölçütle değerlendirmeye kalkışıyorsunuz ki?
    grinin elli tonunu 1 saatte 200+ okursun
    mai ve siyah ı al bakalım kaç saatte okuyacaksın
  • Adem Karafilik- Uygulamalı ve Hız lı Okuma Teknikleri Kitabı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sıradan Person

Arkadaş güzel anlatmış ama bu iş öyle parça parça olmaz mega hafıza diye bi kurum var oradan mega hızlı
    Okuma setini alıp ( 60 ₺) doğru egzersizlerle 35 günde hızını artırabilirsin.Ben yarısına kadar uygulayabildim farkı gördüm ama dediklerine harfiyen uysam daha faydalı olurdu profesyonel bir şey istiyorsan alabilirsin
    Ben bu seti bitirdim ama beklediğim gibi olmadı maalesef. 120 kelime okuyan biri 240 kelimeye çıkınca 2 kat artmış oluyor, vaatlerini güya tutturmuş oluyorlar ama benim gibi 280 kelime okuyanı öyle hemende 560 a çıkaracak bir set değil. Ticari bir set. 2000 yılında yazdığı seti hiç güncellememiş, yıl olmuş 2018. Sette öğrendikten sonra 6 ay daha antreman yapmanı istiyor. Ben 6 ay uğraşıp da 2 kat hızlanacaksam set bana göre kalitesiz maalesef.
    Adam gibi bir kursa gidin. Ticari setlere, habire reklamını yapan kurslara ilgi\para\zaman harcamayın yazık.
    Bu setle çalışıp Türkiye yarışmalarına girenlere de bakarsanız öyle hemen dakikada 500-600 e ulaşamıyorlar ki anlama oranları %60 larda. Ben ne anladım bu setle çalışıp % 60 anlama oranını elde etmeyi. Güya vaatlerinden biri de anlama oranını arttırmak, yok daha da hızlı okumak istiyorsanız, fotoğrafik hafıza setimi alın diyor. Sete verdiğim 1 ayıma yazık valla, adam gibi bir kursa gitseydim çoktan 500-600 kelime okuyordum.

• İlkokulda sınıf birincisiydim. Çok hızlı okurdum :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.