Şimdi Ara

Hızlı okumayı nasıl öğrenebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    MamiSTARKV2 hesabı benim değildir.
    Hızlı okumayı öğrenmek için hangi yolu izlemeliyim?
    Egzersizler kaç gün kaç dk yapılmalı?
    Egzersizlerden sonra ne yapmalıyım?
    Hangi kitapları , programları, uygulamaları kullanmalıyım?
    Kimler öğrenebilir?
    En aptal insan bile azim ve çalışma ile öğrenebilir mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Sık sık okuma yaparak hocam, çünkü başka çaresi yok. Bir de stratejik okuma olayı var ona da bakın hocam.
  • Teşekkürler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MamiSTARK

Teşekkürler
    hızlı okumak için

1-uygun bir ortam
    2-kolay metinlerle başlaman lazım devrik cümle olmayacak
    3-hızlı okurken anlamasanızda asla geri dönüş yapmayınız devam et ilk zamanlar anlamazsın ama sonradan anlarsın
    4-okurken herhangi bir yerinle oynama ağzınla bile :D
    5-okuduklarınızı zihninizle tekrarlamayınız elinizi bile üzerinde gezdirmeyin
    6-göz yelpazenizi genişletmeye çalışın diyelimki muhammet yıldız isminin tamamını görmeye çalış satırda hatta sütundaki cümleyi bile görmeye çalış yani bir üst ve bir alt cümle
    7-kelime hazineni genişlet

miniakligöz deyu bir proğram var ondada günde 3 kez en az 10 dk çalış ben yaptığım puanları bir kağıda yazıp takip ediyorum kaç puan aldığımı acayip zevkli sen direkt not al ne puanlar yapmışsın

bu arada bir lise öğrencisi 1 dk da 250 kelime okuyormuş, bu lise öğrenciside günlük okumalarını yapmayan lise öğrencisi tabiki, eğer günlük okumalarınıda yaparsa en az 500 kelime okumalıymış kendini bir ölç bakalım kaç kelime okuyacaksın . 500 kelimelere gelirsen iyi belkide çok daha ilerilere götüreceksin işi

bu işte göz ile akıl kordineliymiş akıl, daha göz cümleyi görmeden cümlenin gideceği yeri algılarmış. bu durumdayken sen tekrar tekrar durup geri bakarsa akıla fren görevi gördürürmüşsün diğer türlü yani hızlı okuyarak anlamasanda akıla lokomotif görevi gördürürmüssün. dediğim gibi anlamasanda hızlı okumaya devam et.

alıntıdır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.