Şimdi Ara

Yazı nasıl geçirmeyi planlıyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben yazlıkta olsam bile bütün yıl sınav nedeniyle uzak kaldığım için dolu dolu elektronik eşyalarla oyunlarla filmlerle vb şeylerle geçirmeyi düşünüyorum.

Ve yanında ingilizce vücut vb türlü türlü şeyleri geliştirmeyi düşünüyorum siz ne yapmayı planlıyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Haftaya Kuşadası'na gideceğim orada 1-2 veya 2 ay çalışacağım.Orada aldığım paraya göre almak istediğim şeyler var.İhtiyaçlarımı giderdikten sonra kalan paranın %60 veya %70'ini bir kenara saklarım.Sonrası tamamen eğlenceye harcanır.

Şuan tahmini 110 kiloyum bu yaz 100'ün altına ineceğim kesinlikle.
  • İlk olarak 100 Kilo olmayı planlıyorum. Şu an 97 kiloyum. Sınavları falan bitirip arkadaşlarla Alanya-Antalya falan yapıcaz. Eve döndüğümde zaten baya bi dinlenmiş olucam sonra dersler başlayana kadar oyun oynamayı planlıyorum. Tabi arada arkadaşlarla sinemaya falan giderim öyle full gün pc yok
    Niye eksilediniz ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrTux -- 20 Haziran 2015; 16:14:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrTux

İlk olarak 100 Kilo olmayı planlıyorum. Şu an 97 kiloyum. Sınavları falan bitirip arkadaşlarla Alanya-Antalya falan yapıcaz. Eve döndüğümde zaten baya bi dinlenmiş olucam sonra dersler başlayana kadar oyun oynamayı planlıyorum. Tabi arada arkadaşlarla sinemaya falan giderim öyle full gün pc yok

Boy kaç ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Livemau5

quote:

İlk olarak 100 Kilo olmayı planlıyorum. Şu an 97 kiloyum. Sınavları falan bitirip arkadaşlarla Alanya-Antalya falan yapıcaz. Eve döndüğümde zaten baya bi dinlenmiş olucam sonra dersler başlayana kadar oyun oynamayı planlıyorum. Tabi arada arkadaşlarla sinemaya falan giderim öyle full gün pc yok

Boy kaç ?

194

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Livemau5

quote:

Boy kaç ?

194

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

• okulda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Her mesajım eksilendi bu konuda :( bari rekor kıralım. Eksileri alalım

• la benide eksileyin

• Niye herkes eksi yemiş la ?
  • Mezun kalanlar herkesi eksilemeye başlamış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Punk -- 20 Haziran 2015; 16:20:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah izin verirse ramazan bitince ölüdenize gideceğiz ondan sonra pc basındayım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazlığa gidicem ve deniz kum güneş üçlüsünün yanına ygs-lys ikilisini ekleyeceğim..
  • Hadi lan beni de eksileyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jesse--Pinkman -- 20 Haziran 2015; 16:22:46 >
  • Eksiler gelsinnn

• İlk ben eksiledim lan kopyacılar yooo

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.