Şimdi Ara

Hızlı teslimat için KLİKSA'ya güvenmeyin!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • "Hızlı Gönderi, 16:00'dan önce verdiğiniz siparişlerinizde aynı gün kargo" sözüne güvenerek gündüz 12:00 da sipariş verdim, aynı gün herhangi bir kargo mesajı almadım, ertesi sabah UPS'den kontrol ettiğimde adıma herhangi bir gönderi yoktu!
    firmaya alışveriş yaptığım gün ve ertesi gün 2 kez mail attım fakat cevap vermeye bile tenezzül eden olmadı ( en çok da buna kızıyorum). Zaten firma ile mail haricinde bir haberleşme şansınız da yok, çünkü herhangi bir müşteri hizmetleri telefonu yok!
    canlı baglantı ile chat yapabiliyorsunuz ( bunu da denedim) fakat oradaki kişiler ne söylerseniz söyleyin sabit bir cevap veriyorla: "sorununuzu mail ile bildirin"
    canlı bağlantı konusu tamamen yasak savma anlayacağınız.
    Neyse, sonuca geleyim, ürünüm bugün ( 1 gün gecikmeli olarak ) kargoya verilmiş..Yarın evde teslim alacak kimse yok bakalım napıcaz. Söz verildiği gibi dün kargo yapılsa bugün teslim alabilirdim.
    Diyeceğim odur ki Kliksa ile alışveriş yapılabilir ( benim bu 2. alışverişim) , fakat şayet benim gibi aceleniz varsa Klksa'nın anı gün kargo sözüne asla güvenmeyin...

• geçen hafta aynısı başıma geldi. Öğlen verilen sipariş kavga döğüş ertesi akşam geç saatlerde kargoya teslim edildi.
    Siparişimin ertesi günü hediye olarak ürünü alıp şehir dışına gidecektim. aynı gün kargo diye sipariş verdim ama tüm planım bozuldu.
    Neyse 1 gün gecikmeli de olsa ürünü aldım.
    bu arada UPS hiçbir şekilde koliyi imza atıp teslim almadan açıtırıp kontrol ettirmiyor. Kliksa kontrol edip teslim alın diyor,siz neden kontrol ettirmiyorsunuz diye sordum.
    Kliksanın ne dediği bizi ilgilendirmez, teslim almadan kutuyu açamazsınız diye cevap verdiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BAZ LIGHTYEAR

"Hızlı Gönderi, 16:00'dan önce verdiğiniz siparişlerinizde aynı gün kargo" sözüne güvenerek gündüz 12:00 da sipariş verdim, aynı gün herhangi bir kargo mesajı almadım, ertesi sabah UPS'den kontrol ettiğimde adıma herhangi bir gönderi yoktu!
    firmaya alışveriş yaptığım gün ve ertesi gün 2 kez mail attım fakat cevap vermeye bile tenezzül eden olmadı ( en çok da buna kızıyorum). Zaten firma ile mail haricinde bir haberleşme şansınız da yok, çünkü herhangi bir müşteri hizmetleri telefonu yok!
    canlı baglantı ile chat yapabiliyorsunuz ( bunu da denedim) fakat oradaki kişiler ne söylerseniz söyleyin sabit bir cevap veriyorla: "sorununuzu mail ile bildirin"
    canlı bağlantı konusu tamamen yasak savma anlayacağınız.
    Neyse, sonuca geleyim, ürünüm bugün ( 1 gün gecikmeli olarak ) kargoya verilmiş..Yarın evde teslim alacak kimse yok bakalım napıcaz. Söz verildiği gibi dün kargo yapılsa bugün teslim alabilirdim.
    Diyeceğim odur ki Kliksa ile alışveriş yapılabilir ( benim bu 2. alışverişim) , fakat şayet benim gibi aceleniz varsa Klksa'nın anı gün kargo sözüne asla güvenmeyin...

Ben hayatımda böyle lakayit bir firma görmedim
    Senin ürün yine iyi gelmiş ben 29 haziranda led tv siparişi verdim bugün 3 Temmuz daha ne kargo bilgisi var nede ürün var piyasada
    Hergün mail atıyorum ürününüz 1-3 içinde kargoya verilecek otomatik cevabı geliyordu
    Bugün 4.gün bu seferde sistemlerden kaynaklanan bir arıza sebebiyle aksaklık yaşandı ürünü ya yarın yada Cuma günü gönderceğiz diye cevap yollamışlar
    Demediğimi bırakmadım belki 10 tane mail attım dalga geçer gibi otomatik cevaplar yollamayın doğru düzgün cevap yazın diye adamlar dalga geçer gibi yine otomatik şablon cevabı yolladılar
    İnternette araştırma yaptım ürün gönderimiyle ilgili benzer yüzlerce şikayet var
    Ben bir daha şahsım adına konuşuyor bu siteden alışveriş falan yapmam

• Ayın 20 de modem siparişi verdim 3 iş günü dediler 3 iş günü doldu mail geldi bi 3 iş günü daha uzattılar oldumu size 6 gün bu gün ile 6 gün oldu kargoya daha verilmedi 9 gün sonra kargoya verilebilir belki sonra 4 günde kargo teslim etse 13 gün yani iki hafta oda belki firma çok lakayıt yarın tüketici mahkemesine gideceğim sakın birşey almayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.