Şimdi Ara

Hızlı Ve Öfkeli 6 Türkçe Dublajı Var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben hızlı ve öfkeli 6 nın türkçe dublajını arıyorum 2 gündür baya aradım birileri var diyor ama bulamıyorum acaba bilen var mı ?
    Yardımcı olur
    sanız çok mutlu olurum.
    Teşekkürler, :)

• Türkçe altyazılısı var, ama dublajlısı var mı bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 28 Ağustos 2013; 18:01:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerkaancc

Merhaba Arkadaşlar,

Ben hızlı ve öfkeli 6 nın türkçe dublajını arıyorum 2 gündür baya aradım birileri var diyor ama bulamıyorum acaba bilen var mı ?
    Yardımcı olur
    sanız çok mutlu olurum.
    Teşekkürler, :)

Olsaydı bende kesin olurdubende olmadığına göre yok hocam ben ciktigi saniye buraya yazarim merak etme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dağıtıcı firmayı değişdirmişler onun için tr dublaj yok arama boşa
  • 2 haftaya çıkar herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarjinaL_Kedi

dağıtıcı firmayı değişdirmişler onun için tr dublaj yok arama boşa

En kotu ihtimal tvde yayinlanir bizde sesi kaydederiz bluray 1080p ye senkronize ederiz

• quote:

Orijinalden alıntı: hdfilmdepo_09

quote:

En kotu ihtimal tvde yayinlanir bizde sesi kaydederiz bluray 1080p ye senkronize ederiz

Hocam, sitenizi inceledim. Filmler sadece Türkçe dublajdır, orjinal dili yoktur yazıyor. Ben de dahil genelde insanlar orjinal dilinde izlemeyi sever filmleri. Bu şekilde satış yapabiliyor musunuz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thingol

quote:

quote:

Hocam, sitenizi inceledim. Filmler sadece Türkçe dublajdır, orjinal dili yoktur yazıyor. Ben de dahil genelde insanlar orjinal dilinde izlemeyi sever filmleri. Bu şekilde satış yapabiliyor musunuz?

Hocam emin olun turkce izleyenlerin sayisi orjinal izleyenlerin sayisina gore daha fazla.
    Ama tabiki dual biraksam daha iyi olurdu ama ben dublaj sevdigim icin ve bu da kisisel araivimden yola ciktigim bi durum oldugu icin bu sekilde dewam ediyorum
    Bu gune kadarda acikcasi "dublajmis kalsin ozaman" diyen olmadi

Kendimde ses ekleme konusunda bilgi sahibiyim ve bircok ünlü sitede tr sesli olmayan filmlerde mevcut bende

Cok uzattim ama demek istedigim bu yonde bi uzmanlik gostererek zamanla one cikacagini düşünüyorum bu sistemin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Thingol

quote:

quote:

Hocam emin olun turkce izleyenlerin sayisi orjinal izleyenlerin sayisina gore daha fazla.
    Ama tabiki dual biraksam daha iyi olurdu ama ben dublaj sevdigim icin ve bu da kisisel araivimden yola ciktigim bi durum oldugu icin bu sekilde dewam ediyorum
    Bu gune kadarda acikcasi "dublajmis kalsin ozaman" diyen olmadi

Kendimde ses ekleme konusunda bilgi sahibiyim ve bircok ünlü sitede tr sesli olmayan filmlerde mevcut bende

Cok uzattim ama demek istedigim bu yonde bi uzmanlik gostererek zamanla one cikacagini düşünüyorum bu sistemin

Mkvmerge ile Türkçe sesi varsayılan yaparsın, bilmeyen insan yine Türkçe dublaj izler isteyen de kendi orjinal dile geçer diye düşündüm ben. Ama sorun yok diyorsan iyi tabii, Allah bol kazançlar versin

• Hocam haklısın zaten sen ama ben arsive başlarken bukadar buyutucegmi site acicagmi falan hic dusunmedim 12tb olunca actim siteyi daha 2 aylik ve beklentimin cok ustunde gidiyor suanbelki zamanla ara ara duale cevirmeye baslarim şimdilik bu sekilde

• Yıl olmuş 2013 hala dublajla film mi kaldı

• quote:

Orijinalden alıntı: M0SCHIN0

Yıl olmuş 2013 hala dublajla film mi kaldı

Bulunduğumuz yilin dublajin olmaması gerektigiyle ne alakasi olduğunu anlamadım acikcasi

Bu goreceli bi kavram

Bu arada wordpress sitemin yonetim panelinden googlda hangi arama sonuclarinda siteme girildiğini gorebiliyorum

"Türkçe dublajli yabancı diziler"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hdfilmdepo_09 -- 28 Ağustos 2013; 21:34:46 >
  • quote:

quote:

Bulunduğumuz yilin dublajin olmaması gerektigiyle ne alakasi olduğunu anlamadım acikcasi

Bu goreceli bi kavram

Bu arada wordpress sitemin yonetim panelinden googlda hangi arama sonuclarinda siteme girildiğini gorebiliyorum

Demek istediğim dublaj bana göre gereksiz kalitelileri hariç tabi bi dark knight daki dublaja laf edemem ama çoğu dandik ondan orjinal izlenmeli bence

• quote:

quote:

quote:

Bu goreceli bi kavram

Demek istediğim dublaj bana göre gereksiz kalitelileri hariç tabi bi dark knight daki dublaja laf edemem ama çoğu dandik ondan orjinal izlenmeli bence

Hocam cumlenin icinde BENCE kelimesi geçtikten sonra haklisin fikir belirtiyosun cunku bence demen bile goreceli olduğunu gosterio zaten durumun keske hepsi yuksek kalite olabilse ama olamiyor maalesef bazen

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.