Şimdi Ara

Hızlı ve Öfkeli 9'dan ilk yorumlar geldi: 'Serinin en saçma filmi, gerçekten uzaya gidiliyor' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
4.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: The Handsome Family

Yanlış. Her yaştan petrolhead tayfaya hitap ediyor(ilk 3 film), ancak bunların içinde şahinci ve civicci tayfa da bulunuyor. Ben ve birçok arkadaşım petrolhead olmamıza rağmen diğer herkes gibi stock araçlarımızla kurallara her türlü uyarak sürüyoruz. Parası olan da daha performanslı araçlara veya premium markalara biniyor. O şahinci-civicci tayfanın kafası çok farklı.

Doğru söylüyorsun. Sözüm size değil.

• Hikayenin kurgu olup olmamasi onun mantik cercevisnde oturtulabilir olmasina engel degil. Insanlar film izlemeye zaman ayiriyor. Ayrilan bu zamanin verimli gecmesini istemek en dogal haklari.

• Yahu 2023te biz de çıkacağız. Niye saçma diyosunuz.
    Metrobüsler aya düzenli sefer yapacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tokyodan sonra bıraktım

• Biri yerden sonra saçmalayacakları belliydi. Artık sona yaklaştık bu da olsun da yapmadı demesinler,diye yapmışlardır:DDD En iyi film bence ilkiyle, beşincisiydi:)

• ilk 3 film has hızlı ve öfkeliydi ilk 5 film çok iyiydi devamı koca bir çöp.

• 7 den sonra bozmaya başladı

• Bilmeyenler ve hala izlememiş olanlar için bilgilendirme ;
    Hızlı ve Öfkeli serisi 3 filmden oluşur.

Hızlı ve Öfkeli
    Daha Hızlı Daha Öfkeli
    Tokyo Drift

Bu kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araba yarisi izlemek istiyoruz aciyoruz sovus kavga izliyoruz :) walking dead zombie izlioduk ceteye döndü nereye el atsak kurutuyoz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 9 film de biraz abartı oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: RipHyper

Bu mesaj silindi.

şu arkadaşı ne zaman banlayacaksınız hayırlısıyla

• Hala bu seriyi izleyen var mı garip...

• Önceden filmin konusu arabalarken artık arabalar sadece A'dan B'ye gitmek için kullanılıyor. Tüm seriyi izledim ve artık filmler çok saçma gelmiyor ama hiçbiri ilk filmlerdeki tadı vermiyor.

• Dönemin blockbuster filmlerinde mantık aramak aslında büyük bir saçmalık evde inglorius bastards, yüzüklerin efendisi, matrix , schindler's list ve türevlerini izlerken arkadaşlarımla eğlenerek izleyebileceğim filmler izliyorum. Olay bu kadar basit aslında.

• İzleyin geçin arkadaş büyümüşsünüz de senarist oldunuz

• Ya çok saçma bende Jason Statham var diye izliyorum yani çünkü hayranıyım ve idolum ama kestim yani ????????

• Şöle söyleyeyim yapmasalardı yapsalardı çok güzel olurdu dersiniz yaptılar saçma diyosunuz bizim milletimiz in böle bir düşüncesi var adamlar parayı fazla kazanmış yapmış aga sizene siz izleyip rahatınıza bakın saçmada demeyin artık her gerçekçi gördüğünüz filmde her yorumlara bakarım izlediğim filmlerde bilim kurguların çoğuna milletimiz saçma kelimesini kullanmış ne alaka kafanızı kullanın ve iyice düşünün

• Bu akşam IMAX Lazer 3D izleyeceğim gerçek yorum yarın sabah.! :)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.