Şimdi Ara

Hızlı ve Öfkeli 9'dan ilk yorumlar geldi: 'Serinin en saçma filmi, gerçekten uzaya gidiliyor' (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
4.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vin Diesel fizik kurallarının işlendiği bir filmde hiç oynarmı

• İnternet kafede şu müzik eşliğinde nfs underground 2'de az drift yapmadık

• uçurum kenarına sıfır şekilde yan verip rüzgarlığa adam tutturmuş insanlar bunlar, uzaya mı çıkamayacaklar. hem çift şerirli otobanları yapıldı bile zaten  

• 10. Fİlmde geçmişten gelen birisi intikam almak için sırayla hepsini öldürsün, son sahnede de toretto ile kafa kafaya araba ile çarpışıp ikisi de ölsün. Zirvede bitsin film

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deswaaa

Buraya bırakayım da efsane sahneyi hatırlayın

https://www.youtube.com/watch?v=8jIvVXSCeYI&feature=youtu.be

Muazzam sahne

• LaNcEt kullanıcısına yanıt

9 çok diyorsan James Bond kaçıncı filmde bi bak...

• Miralay Kaplan kullanıcısına yanıt

Vin Diesel düşmanı troll yazarsa bunu yazar...

• Merak ettim şimdi.

Acaba daha ne kadar saçmalayabilirler?

Her seferinde kendilerini aşıyor adamlar.

• Bir seriye yazık oldu, uzun zaman sonra serinin sineması olsa da gitmeyeceğim artık. Sokak yarışından uzaya çık, peeh.

• Fragmanları izlediğimde zaten aşırı saçma olduğunu söylemiştim filmin gişede cakılması muhtemel aynı senaryolar fazla saçmalıklar tadında bıraksalar iyidir herhalde 10.filmde toretto oğluna karşı olacak

• Sinemalar açılacak mı belirsiz Çin’de girmiş gösterime malum ortamlara düştü mü acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorkem.IX -- 24 Mayıs 2021; 16:41:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ilk film ve Rio soygunu guzeldi. Gerisi cöp.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çöp

• Bu filmi hic bir mantik hatasi aramadan izlemek gerek bence diger turlu tadi kaciyor kesinlikle.

• Nereden izleyebiliriz ?

• 8 seriyi düşününce ne olursa olsun 9. seride izlenir diye düşünüyorum

• izlenmese çekilmez. enayi muamelesi görmek insanların hoşuna gidiyor.

• Beyler kafayımı yediniz?

Her kafadan çöp, enayi, mantıksız, marvel gibi laflar çıkıyor.

Beğenmiyorsan izleme! Kafana silah dayayan mı var?

Mantık çerçevesinde olan her eleştiriye eyvallah.

Hayatı boyunca 2 kelime yazmaktan aciz, konuşmayı bilmeyen adamlar gelmiş filme çöp diyor.

• Fragmanı şimdi seyrettim. Maşallah patlamayla başlıyor uzayla bitiyor. Aksiyona doyacağımız, mantık ve fizikle alakalı herşeyi unutup seyretmemiz gereken bir yapım. Hobbs ve Shaw'daki gibi fakir köylüler tam donanımlı askerleri yenmesinde başka bir şey istemiyorum.

• Daha Rio'dan sonra izleyemedim. Seriyi bir ara Dwayne ele geçirdi millet isyanlardaydı.

Haka dansı falan ne salakça fikirler, bütün dünya Amerika'dan ibaret değil keşke biraz daha iq seviyesi yüksek ülkelerin izlediğini düşünseler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 8 Temmuz 2021; 18:46:6 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.