Şimdi Ara

Hızlı veri transferi, şık tasarım: Lacie Network Space

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hızlı veri transferi, şık tasarım: Lacie Network Space

Lacie'nin Türkiye distribütörü DataStar, özellikle kurumlara yönelik bir harici disk olan Lacie Network Space'i pazara sundu. Parlak siyah şık kasası ile dikkat çeken ürün hem PC hem Macintosh uyumlu.

Lacie'nin Türkiye distribütörü DataStar, kurumlara yönelik yeni bir harici diski duyurdu. Lacie Network Space model harici disk hem PC hem Mac uyumlu ve şık bir tasarıma sahip. 2 TB depolama kapasitesi bulunan üründe büyük dosyaların transfer edilmesinde kullanılan güvenli ve hızlı bir paylaşım sistemi olan Torrent kullanılıyor.

Lacie'nin diğer ürünlerinde olduğu gibi Network Space de şık bir tasarıma sahip. Parlak siyah kasası olan ürün, 0,95 kg ağırlığında. Masa üstünde az yer kaplayan boyutuna (11,7 x 19,3 x 4,5 cm)  karşın yüksek depolama özellikleri ile kurumların gereksinimlerine uygun olan ürün, Gigabit Ethernet hızını destekliyor. USB 2.0 uyumlu olan Lacie Network Space'in Media Server özelliği de bulunuyor.

299 USD+KDV fiyatla satışa sunulan ürünün bazı özellikleri şöyle:

Lacie Network Space

1. 2 TB depolama kapasitesi

2. 2 Gigabit Ethernet

3. USB 2.0

4. Media Server

5. Torrent download

6. 11,7 x 19,3 x 4,5 cm boyutlarında

7. 0,95 kg ağırlığında

8. Apple MacOS X 10.4, MacOS X 10.6, Microsoft Windows Vista/XP/7, Apple MacOS X 10.5 işletim sistemleri ile uyumlu

9. Fiyat: 299 USD+KDV

• MERHABA,

Telif Hakkı, 2010 © DonanımHaber - İçerik, yazılı izin alınmaksızın kullanılamaz. İletişim bilgileri için tıklayınız.TIKLAYINIZ kelimesini tıkladığımızdailetişim bölümüne ulaşamıyorum.WWW.HARDDİSKKURTARMA.COM.TR veWWW.HARDDİSK.COM.TR adlı sitelerimde sizin sitenizde çıkan haberleri link vererek kullanmak istiyorum TEŞEKKÜRLER...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.