Şimdi Ara

Hızlı Windows Versiyonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sistem özelliklerim düşük olduğu ve işletim sistemini sevdiğim için XP kullanıyorum.Merak ediyorum da Home sürümü ile Professional sürümü arasında stabilite ve hız konusunda
    fark var mıdır? Windows 7 de sanırım böyle bir şey var.Yani bir Starter, Ultimate ile aynı değil.Lütfen görüşlerinizi yazın

• Yok mu bilen ?
  • Merhaba;

Ne windows 8de ne 7de ne de Windows xp de stabilite veya performans bakimindan surumleri arasinda hicbir fark yoktur. Bu surumler arasindaki farklar tamamen ihtiyaclar ile ilgilidir. Ornegin win7 icin home basic, home premium, proffessional, enterprise, ultimate arasinda performans bakimindan hicbir fark yoktur. Ayni donanim uzerinde hepsi de ayni performansta calisirlar. Hatta ust surumler alt surumlere gore biraz daha fazla sistem kaynagi tuketirler sebebi de ekstra servisler kullanmalaridir.

Starter bu durumdan daha farklidir. Starter netbooklar icin uretilmis ozel bir isletim sistemidir ve minimize edilmis sistem kaynagi kullanir ve sistem kaynaklarinin sadece belli bir bolumunu kullanmaya calisir. Ornegin starterde tema degistiremezsiniz, ayni anda cok fazla program calistiramazsiniz gibi gibi. Starter haricindekiler ise yukarida bahsettigim sekildedir.
  • oduranli kullanıcısına yanıt
    o halde ikisi de sistemi aynı şekilde kullanıcaktır.yani home kullanmak performans artışı sağlamaz.ben yine de diski 2 parçaya böldüm birine home,diğerine pro. kurdum.

Cevap için teşekkür ediyorum.
  • .................................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-349768E0E -- 19 Ağustos 2015; 22:10:32 >
  • yorum ve bilgiler için çok teşekkür ederim.bildiğim kadarı ile home sürümünde grup ilkesi,dosya güvenlik ayarı vs. gibi özelleştirilmiş şeyler yok.bunların olmaması demek sorunlarının da olmaması demek diye düşünüyorum.mesela bilirsiniz xp'ye virüs girince görev yöneticisi grup ilkesinden virüs tarafından kapatılır.
    hatta görev yöneticisi yöneticisiniz tarafından devre dışı bırakıldı diye bir hata alırız.işte grup ilkesi olmaz ise sorunları da olmaz vs. vs.
  • .........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-349768E0E -- 19 Ağustos 2015; 22:10:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yorum için teşekkürler.home sürmünü yanlış biliyormuşuz,neyse öğrenmiş olduk.iyi forumlar.
    hayırlı bayramlar.
  • .........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-349768E0E -- 19 Ağustos 2015; 22:10:51 >
  • Benim pc windows 7 de ekran karti hatasi veriyor win 8 ve 8.1 de sorunsuz çalışıyor. Çözemedim şu Windows u.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.