Şimdi Ara

HIZLIAL 13-19 TEMMUZ KAMPANYASI (212. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.322
Cevap
1
Favori
270.874
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

fazla alanlara bişey diyemessiniz, sistem izin vermişse alsınlar, ama aynı kişi olduğunu bile bile sırf iP adresi farklı diye onlara veren, ip adresi aynı diye iptal eden saçma zihniyete laf etmeniz lazım.

AGZINDAN BAL DAMLIYOR.
    HALA MONITORUN ACISI VAR BENDE -:)
  • hızlı satın alma tanımlaması yapmadığım için önceden alamadım. öncede uyarmadığınız için hepnize

vallaa hızlı satın al'a bastım. ekran geldi adres bilgileri falan girmediğim için önceden zaman doldu. yoksa kapıyodum vallaaa
  • ürünleri alanlar muhtemelen hızlı satın al linkini adres olarak bulan kişiler, script vs işlerinden anlayanlar bunu büyük ihtrimalle çok kolay şekilde bulabiliyor, ve diğerleri ürün sayfasını ya da sepetlerini yenilerken onlar direkt hızlı al linkini yeniliyor ve 5-6 ekran geçmek yerine sadece ödeme bilgisi seçip işi bitiriyolar.
  • Arkadaşlar bakın son güne geldiniz. Bende sizin gibi sürekli 3 gün boyunca uğraştım ama daha sonra bıraktım ve önüme baktım. Bundan sonra yapılacak tel şey var, benim gibi yapın, eğer bedava puanınız varsa kullanın ve daha sonra üyelik iptali yapın, yoksa hemen üyeliğinizi iptal edin. Ben 2000 TL değerinde alışveriş yaptım bu siteden, benden kat kat fazla yapanlar da var. Tepkinizi sadece buraya yazarak ve onlara mail atarak göstermeyin. Üyeliğinizi iptal edin ve tepkinin alasını koyun ortaya. Çünkü onlar biliyorlar ki, bugün bir şey olursa yarın unutulur. Ondan dolayı da kafalarına göre bir kampanya yaptılar. Ürünlerim gelsin hemen üyeliğimi iptal edicem. Onlar da sırf bu kampanya uğruna sitelerine üye olan ve alışveriş dahi yapmamış kişilerle yoluna devam etsin... Unutmayın ki onları var eden biziz, yok etmesi de bize kalmış...
  • quote:

Değerli Müşterimiz

Tüm 4 siparişinde IP bilgilerine kadar incelenmiştir. Sadece Ahmet Polat üyelikleri aynı şahısa ait olup, IP adresi, kredi kart bilgisi, adres ve teslim alıcı farklı olduğu için iptal edilmemiştir.

Diğer 2 siparişin soy ismi dışında bir birlikteliği bulunmamakta.

Saygılarımızla

xxxx

Müşteri Hizmetleri
    musterihizmetleri@hizlial.com

quote:

Orijinalden alıntı: karaliselim

gene alanlardan bahsetmeye başlamışsınız bende yazimde bari tam olsun
    "Selim Karali-Yakup Karali-Sevgi Polat-Suat Demirtaş" Bunları ben aldım.Ahmet polatı veya diğer kişileri tanımam..

diyecek bir söz yok.
    işte tam bir Türkiye rezaleti yine. resmen üyeler/insanları üçkağıta itiyorlar. bırak birden fazla alınabiliyorsa alsınlar.
    ne oldu IP adresini, adı kısıtladında. işte 4 tane ürün almış aynı kişi. :D

• Yazıklar olsun,Yazıklar olsun,sitenin böylesine yazıklar olsun bende siteye erişilemiyor yine
  • quote:

ürünleri alanlar muhtemelen hızlı satın al linkini adres olarak bulan kişiler, script vs işlerinden anlayanlar bunu büyük ihtrimalle çok kolay şekilde bulabiliyor, ve diğerleri ürün sayfasını ya da sepetlerini yenilerken onlar direkt hızlı al linkini yeniliyor ve 5-6 ekran geçmek yerine sadece ödeme bilgisi seçip işi bitiriyolar.

emin olabilirsin daha hızlı yolu var. kampanya bittiğinde göstereceğim. arkadaşlarım aldı bir ben alamadım.
  • kesinlikle katılıyorum sana ve sanırım olayı bende çözdüm şimdi. bakalım alabilecek miyim??
    quote:

ürünleri alanlar muhtemelen hızlı satın al linkini adres olarak bulan kişiler, script vs işlerinden anlayanlar bunu büyük ihtrimalle çok kolay şekilde bulabiliyor, ve diğerleri ürün sayfasını ya da sepetlerini yenilerken onlar direkt hızlı al linkini yeniliyor ve 5-6 ekran geçmek yerine sadece ödeme bilgisi seçip işi bitiriyolar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih.089

quote:

emin olabilirsin daha hızlı yolu var. kampanya bittiğinde göstereceğim. arkadaşlarım aldı bir ben alamadım.

Kampanya bittikten sonra göstermenin ne anlamı var ki??

• quote:

Orijinalden alıntı: ekonomisty

quote:

quote:

insaf ekonomisty arkadaşım. hani bir adet ürün almış olsam neyse söyleyeyimde (kaldı ki en çok şeyi yine ben söyledim, bir çok haksızlığı ben dile getirdim.) ama 1 haftadır 1 adet ürün alamadım. şimdi söylersem benim alma şansım sıfırlanır.

arkadaşlarım neler aldı neler. :(
    dua edinde bir tane lcd alayım bari. :(

zaten 100 sayfa boyunca bir kişide çıkıp delikanlıca yöntemi söylememiş. :( işte bizler biraz böyleyiz ne yazık ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih.089 -- 20 Temmuz 2009; 17:11:29 >

• Bende bugün çözdüm olayı ama geç oldu uğraşmıyorum artık.Şunuda söliyim sadece ödeme ekranını yenilesen bile şansın en fazla binde bir... Çünkü olayı çözen binlerce kişi var ... Bu işte yumurtaya ilk ulaşan ürünü kapıyor,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcemen -- 20 Temmuz 2009; 17:17:03 >
  • Hızlı satın al tuşuna bastıktan sonra havale saçeneğini tıklayın ve bir dahaki sipariş saatini bekleyin bir dahaki sipariş saatinde kadar 7-8 sekme açarak sadece onnaylama tuşuna basarsanız hata verse dahi sayfayı yenilediğinizde aynı yerden devam edebilirsiniz ürün stoğa girdiği anda alabilirsiniz tabi sizden önce davranan olmassa.
    quote:

quote:

quote:

• 3-5 mesajlılar basmış gene burayı...
  • Alabilen oldu mu bu sefer???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgür54

Hızlı satın al tuşuna bastıktan sonra havale saçeneğini tıklayın ve bir dahaki sipariş saatini bekleyin bir dahaki sipariş saatinde kadar 7-8 sekme açarak sadece onnaylama tuşuna basarsanız hata verse dahi sayfayı yenilediğinizde aynı yerden devam edebilirsiniz ürün stoğa girdiği anda alabilirsiniz tabi sizden önce davranan olmassa.
    quote:

quote:

quote:

özgür arkadasım iyiniyetlsiin belli teşekkürler..yalnız ürünü sepete atamıyoruz ki örneğin şu anda ürün o satte girecek diyor???

• quote:

Hızlı satın al tuşuna bastıktan sonra havale saçeneğini tıklayın ve bir dahaki sipariş saatini bekleyin bir dahaki sipariş saatinde kadar 7-8 sekme açarak sadece onnaylama tuşuna basarsanız hata verse dahi sayfayı yenilediğinizde aynı yerden devam edebilirsiniz ürün stoğa girdiği anda alabilirsiniz tabi sizden önce davranan olmassa.
    quote:

quote:

quote:

bu mu senin taktik dediin, töbe ya
    bebeler de düşünür bunu, sorun o hızlı satın al ekranını görmek

• Orijinalden alıntı: karann1905

[
    özgür arkadasım iyiniyetlsiin belli teşekkürler..yalnız ürünü sepete atamıyoruz ki örneğin şu anda ürün o satte girecek diyor???

öyle değil, örneğin benim gibi satın almanın son aşamasında kalanlar, anladığım kadarıyla, kalmadı diyor ya orada beklenecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mg.onur -- 20 Temmuz 2009; 17:31:29 >
  • <html><body><h1>Server is too busy</h1></body></html>

iyi güzel yapmışlar. ödeme sayfasına koymuşlar bir yazı.
  • evet ürünler bittikçe 2. tiyomda geliyor. bari ben alamadım sizden birisi alsın.
    resimlere gerek yok. firefoxta olsun operada olsun resimleri indirmeyin, kapatın. site çok daha hızlı açılıyor. ;)
    sağ sütunda submit query yazan 2. yazıya basın sağ tarafta. üsttekine değil sakın.

quote:

Kişilerin kim olduklarını bilme şansımız yok. Fakat Ahmet Polat, Suat
    Demirtaş, Sevgi Polat ve Yavuz Karali tamamen farklı IP'ler, farklı adres,
    kredi kart sahibi ve teslim alıcıdırlar.

Saygılarımızla

xxxx
    Müşteri Hizmetleri
    musterihizmetleri@hizlial.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih.089 -- 20 Temmuz 2009; 17:39:49 >

• 6300 siparişine katılmayı denedim ama ne yazik ki olmadı olmadı siteyi aradım telefona çıkan bayan f5 yapın dedi zaten yapıyodum ama olmadığını ilettiğimde satışa sunulan ürün adedi 10 mu 15 adet mi ne dedi reklamı yparken onuda belirtseler yaa hiç uğraşmazdım :P
  • 
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.