Şimdi Ara

Hizlial.com 500 TL üzeri alışverişe 100 TL WP (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.147
Cevap
23
Favori
57.939
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SquallTr

quote:

Orijinalden alıntı: sennol

Bende yapıkredi ve vakıfbank workdcard lar var. Acaba ikisinden ayrı ayrı puan kazanabilir miyim?

İkisi de farklı bankaların kredi kartı olduğu için kazanabilirsin. Sorun yok :)

Kampanya kişi bazında imiş. Farklı kartlardan ayrı ayrı puan kazanılmıyor. Sorun var yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: ybektas55

quote:

quote:

Bende yapıkredi ve vakıfbank workdcard lar var. Acaba ikisinden ayrı ayrı puan kazanabilir miyim?

Kampanya kişi bazında imiş. Farklı kartlardan ayrı ayrı puan kazanılmıyor. Sorun var yani

konu banka ile ilgili, her banka kendi içinde değerlendirir. Sorun olmaz
  • ÇOK ÖNEMLİ .
    PARÇA ödemede hangi şıkları takip esiyoruz yanlışlık olmasın. 100 tl World puanım var.
    buradan paylaşalım. diyer arkadaşlarda faydalansın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ybektas55

quote:

quote:

Aynı banka kartlarında kişi bazında geçerli. 3 Yapı Kredi World kartın varsa, sadece birinden puan kazanabilirsin. Ama Vakıf World kart ise Vakıfbank'a ait kredi kartı. Farklı banka olduğu için puan kazanır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aldım discovery artık ne zaman gelirse. 4 lirada kargo parası var
  • Vakıfbank kart ile alacağım ama taksit seçeneği yerinde +10 taksit uygulaması var ama ödeme yerinde gözükmüyor seçenek sadece peşin var.
    Nasıl olacak acaba onayladıktan sonra bankayı mı arayıp taksit yapcaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: maksi09

quote:

Orijinalden alıntı: ozdek

1-2 aydır sotede olduğum bir ihtiyacımızı aldım teşekkürler. Kampanya gayet güzel olmuş.

Avantajix'i hatırlatan arkadaşa da teşekkürler hep unutuyorum :) Bu sefer unutmadım.

Avantajix nasıl kullanıyoruz arkadaşla. Avantajix siteye üye oldum oradan siteye gite tıkşadım hızlıala gelince şifre girdim. sepete attım.
    doğrumu

Doğrudur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enjektör

Vakıfbank kart ile alacağım ama taksit seçeneği yerinde +10 taksit uygulaması var ama ödeme yerinde gözükmüyor seçenek sadece peşin var.

Yapı Kredi banka kartlarını seçmeniz lazım Tüm Worldcardlar diyor yanında. O zaman 12 taksit çıkacak.
  • yeri burası değil ama sanalpazarda 500 tl üzeri alışverişe puan vs. tarzı bir kampanya oluyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozdek

quote:

Orijinalden alıntı: Enjektör

Vakıfbank kart ile alacağım ama taksit seçeneği yerinde +10 taksit uygulaması var ama ödeme yerinde gözükmüyor seçenek sadece peşin var.

Yapı Kredi banka kartlarını seçmeniz lazım Tüm Worldcardlar diyor yanında. O zaman 12 taksit çıkacak.

tamamdır hallettim sağol.
    şimdi diğer vakıfbank yerinede eklemişler 12 taksit seçeneğini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: khanroan

yeri burası değil ama sanalpazarda 500 tl üzeri alışverişe puan vs. tarzı bir kampanya oluyor mu ?

Akbank ın %5 iyle oluyo sanırım
  • Tuvnera girmedi konuya bu işte bir sorun var o zaman
  • Lastik alayım dedim sadece pirelli var
  • mesela vakıfbankın like card'ı bu kampanyaya dahil mi arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizkan38

arkadaşlar kararsız kaldım hdd konusunda çok fazla veri depolayan biri deiğilim açıkçası o yüzden sizce 1 tb 149 tl ye
    http://www.hizlial.com/silicon-power-1-tb-diamond-d05-25-usb-3020-tasinabilir-disk/30.031.9816.0026 bunumu alayım

yoksa

2 gb

http://www.hizlial.com/seagate-2-tb-expansion-desktop-35-usb-3020-disk-stbv2000200/30.031.1276.0133

bunu mu

biri 2.5 diğeri 3.5 inç ona göre karar ver çok depolamıyorsan daha ergonomik olan sp

• ornegin toplamda 700 tl lik alisveris yaptik bunun 100 lirasini world puan ile odedik geri kalan 600 lirayi normal taksitle odedik puan kullandigimiz icin kampanya icin sikinti olurmu

• quote:

Orijinalden alıntı: ByRemake

ornegin toplamda 700 tl lik alisveris yaptik bunun 100 lirasini world puan ile odedik geri kalan 600 lirayi normal taksitle odedik puan kullandigimiz icin kampanya icin sikinti olurmu

Sıkıntı olmaz kartınızdan 500 lira çekildiği sürece sorun yok..

• quote:

Orijinalden alıntı: ByRemake

ornegin toplamda 700 tl lik alisveris yaptik bunun 100 lirasini world puan ile odedik geri kalan 600 lirayi normal taksitle odedik puan kullandigimiz icin kampanya icin sikinti olurmu

Ama o worldpuanlara da yazik olur. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ByLabTek

quote:

Orijinalden alıntı: hebelehubele

quote:

Orijinalden alıntı: ByLabTek

quote:

Orijinalden alıntı: drkozi

Hizli alda parcali odeme vardi. İki ayri karttan 200tl wp kazanabilirsiniz

adiosculara gün dogdu. eksi bakiyede olanlar puanın 2 katına kadar indirim yapıyorlardı. bu demektir ki 1000 tl'lik üründe 200tl world puan yapar ve 400 tl'lik indirim alınabilir:))

Okuma konusunda büyük sıkıntı var sanırsam 500tl üzeri alışverişe 100 tl diyor. 1000 tl yapınca da 100tl verecek. Ayrıca isterseniz adioscular size ürünü bedava versin ne de olsa puan kazanıyorlar... Genelde 130 tl tl en fazla da 150 lira indirim yaparlar zor durumdalarsa. Onun dışında 200 tl gibi sallamasyon rakamlar kullanmasanız çok şık olur.

evet okuma konusunda sıkıntın var. benim alıntı yaptıgım kısmı okursan parçalı ödeme de kazanılacagı yazan 200tl world konusuna yorum yazdım 2 karta 2 ayrı 100tl diyor arkadaş. gelelim adios yorumuma birçok %10 puan kampanyada %17 - 18 ve %20 indirim yapan adioscuları gördüm senin bu indirimi yapmıyor olman yapanların olduğu gerçegini degiştirmez ki zaten ben herhangi bir adioscudan bi indirim felan da istemedim kendi kartımla alabiliyorken de istemem(şimdilik:) ) o yüzden böyle yok bedava versinler şeklinde ki çıkışınız yanlış kusura bakmayın ama çok saçma geldi.

Hala okuma konusunda ciddi sıkıntılarınız var, foruma yazıyorsunuz ama forumu okumuyorsunuz. Hızlıal'da parça parça ödeme diye bir olay var ama 2 tane kredi kartı kullanamıyorsunuz, ilk başka kredi kartıyla istediğiniz tutarı ödeyip geri kalan kısmını havale edebiliyorsunuz. Kısaca işin özeti burada 400 tl kazanma gibi bir durum yok, bu konuda net olmak gerek. Burada insanları yanlış bilgilendirmemek gerek , ek olarak kredi kartı yardımlaşma başlığında teklifler belli %40 tarzı indirip yapan bir allahın kulu görmedim en fazla 130 tl var. Kendinizce fiyat yükseltmeyin , eğer 200 tl indirim yapacaksanız sizden alabilirim.

• dıscovery e elim gidiyor ama beklemek canımı sıkıyor karar veremiyorum
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.