Şimdi Ara

Hizlial.com 500 TL üzeri alışverişe 100 TL WP (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.147
Cevap
23
Favori
57.926
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lumia 520 yi mi alsam , GM Discovery'i mi karar veremedim..

Aptal oldum yemin ediyorum 2 saatte.. Babama alıcam 3G'den sonra hepsi iyi gelir ama özellikle Twitter , Facebook , WhatsApp ve İnternet browser ını kullanır , oyun falan oynamaz. Çok nadir yani.. Bu 4 şeyi yaparken çok hızlı olması gerekiyor , kasmasın telefon istiyoruz. Ben kendim iPhone 5 kullanıcısıyım bana zaten gelmez telefon ama peder bey e hangisini alsak karar veremedim.. GM Discovery'nin özellikleri daha iyi , ama Lumia 520'de gayet hızlı. Karar veremedik..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetscemil

ödemeyle ilgili bişey sormak istiyorum:

ödeme ekranında hep taksit görünüyor peşin alışveriş için hangi seçeneği işaretlemem gerekiyor(wp versin diye peşin alıyorum)

bilen varmı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sennol

Bende yapıkredi ve vakıfbank workdcard lar var. Acaba ikisinden ayrı ayrı puan kazanabilir miyim?

İkisi de farklı bankaların kredi kartı olduğu için kazanabilirsin. Sorun yok :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedekorkut121

Birincisi fiyat arttımı artmadı mı

İkincisi sen Hızlıal ın sözcüsü müsün?

3üncüsü ben 2 aydır ps leri araştırıyorum fiyatları da biliyorum keşke screenshot alsaydım da bir anda bu kadar artış mı olur diye gösterebilseydim

Önce okuduğunu anlama kabiliyetine eriş, ondan sonra dayılan :)

Fiyat arttı ama artmasının sebebi kampanya değil, döviz kuru. 2-3 ay önce puan kampanyalı 12 gb süper slimleri 390'a bile alabiliyordun ama artık yok.
  • Haber için teşekkürler Tamron 17-50 lens aldım 750'ye gelmiş oldu. Ne alsam diye düşünenlere Discovery tavsiye ederim 600 liraya havada karada satarsınız telefon yok satıyor piyasada.

Birde hizlial ilginç bir olaya imza attı. Kartın limiti yetersizdir sipariş onaylanmadı sonra karta eft ile limiti artırdım hizlial efendi siparişimi otomatik onayladı ben onay vermeden, nedense bu golda bir türlü içim ısınmıyor ama 100 lira fırsatta fena değil.
  • Güzel kampanya bi de siteyi açsada ürünlere baksak :)
  • 20 tl puan vardı gitmiş....sizdede aynını

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelde alışveriş yapma
  • WP kazanıldığına dair bir bilgilendirme yapılıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetscemil

WP kazanıldığına dair bir bilgilendirme yapılıyor mu?

Hayır. Zamanı geldiğinde siz kontrol ediyorsunuz.
  • 500 - Internal server error.
    There is a problem with the resource you are looking for, and it cannot be displayed.
  • 1-2 aydır sotede olduğum bir ihtiyacımızı aldım teşekkürler. Kampanya gayet güzel olmuş.

Avantajix'i hatırlatan arkadaşa da teşekkürler hep unutuyorum :) Bu sefer unutmadım.
  • atkadaşlar ben tereddütde kaldım.
    taksitli satışlar 100 tl World kampanyasına dahil oluyor mu. emin olmak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maksi09

atkadaşlar ben tereddütde kaldım.
    taksitli satışlar 100 tl World kampanyasına dahil oluyor mu. emin olmak istiyorum.

Yuh ama ! :)

http://www.hizlial.com/r4296/worldcard
  • bende discovery alacaktım telefoncu 740 dedi burada 499 a geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozdek

1-2 aydır sotede olduğum bir ihtiyacımızı aldım teşekkürler. Kampanya gayet güzel olmuş.

Avantajix'i hatırlatan arkadaşa da teşekkürler hep unutuyorum :) Bu sefer unutmadım.

Avantajix nasıl kullanıyoruz arkadaşla. Avantajix siteye üye oldum oradan siteye gite tıkşadım hızlıala gelince şifre girdim. sepete attım.
    doğrumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: bado6100

quote:

heyacan yaptım. teşekkürler. (YUH) tokatı yiyince kendime geldim.
  • Bu discovery nedir özelliklerini avantajlı fiatlarini kısaca yazabilir misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hebelehubele

quote:

Orijinalden alıntı: ByLabTek

quote:

Orijinalden alıntı: drkozi

Hizli alda parcali odeme vardi. İki ayri karttan 200tl wp kazanabilirsiniz

adiosculara gün dogdu. eksi bakiyede olanlar puanın 2 katına kadar indirim yapıyorlardı. bu demektir ki 1000 tl'lik üründe 200tl world puan yapar ve 400 tl'lik indirim alınabilir:))

Okuma konusunda büyük sıkıntı var sanırsam 500tl üzeri alışverişe 100 tl diyor. 1000 tl yapınca da 100tl verecek. Ayrıca isterseniz adioscular size ürünü bedava versin ne de olsa puan kazanıyorlar... Genelde 130 tl tl en fazla da 150 lira indirim yaparlar zor durumdalarsa. Onun dışında 200 tl gibi sallamasyon rakamlar kullanmasanız çok şık olur.

evet okuma konusunda sıkıntın var. benim alıntı yaptıgım kısmı okursan parçalı ödeme de kazanılacagı yazan 200tl world konusuna yorum yazdım 2 karta 2 ayrı 100tl diyor arkadaş. gelelim adios yorumuma birçok %10 puan kampanyada %17 - 18 ve %20 indirim yapan adioscuları gördüm senin bu indirimi yapmıyor olman yapanların olduğu gerçegini degiştirmez ki zaten ben herhangi bir adioscudan bi indirim felan da istemedim kendi kartımla alabiliyorken de istemem(şimdilik:) ) o yüzden böyle yok bedava versinler şeklinde ki çıkışınız yanlış kusura bakmayın ama çok saçma geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: bado6100

quote:

Arkadaş çok garantici sanırım :))
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.