Şimdi Ara

Hizlial.com 500 TL üzeri alışverişe 100 TL WP (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.147
Cevap
23
Favori
57.937
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eranyumm

arkadaş geçen gün hızlıal konusu açılınca demediğini bırakmayan, sövüp çıkanlarla dolmuştu.. şimdi bakıyorum da, o kimselerden ses yok.. herkes ne alsak diye ürün tavsiyesi istiyor

2-3 kartım var diyen arkadaşlara da, kampanya şartlarında belirtilmiş.. kampanya müşteri bazındadır diyor. aynı kişiye ait kartlarla alışveriş yapılsa dahi sadece bir tanesine 100 tl puan yatar...

o kampanya hızlıal a özel değil diğer kampanyaların şartlarında da var.onun demek istediği yapıkredi kaç tane kartınız olursa olsun sadece 1 kere katılabilirsiniz.parçalı ödeme olurdu büyük ihtimal ama onu da kaldırmışlar.

• ahmetscemil A kullanıcısına yanıt
    liebherr g 1213 alacaktım ama kargo çok tutuyor
  • Kampanya güzel ama hangi telefona baktıysam GG ile aynı fiyata geliyor. Nede olsa ikisi de paralel ithalat.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: monoküler

liebherr g 1213 alacaktım ama kargo çok tutuyor

biraz önce(öğleden önce) ŞU ürünü siPariş ettim +100 wp
    bana çok hesaplı geldi incele istersen(satıcısı falan değilim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetscemil -- 15 Ağustos 2013; 13:25:42 >
  • Adios bu kampanyada geçerlimi? 100wp kazanılıyormu adiosla. kampanya şartlarında kart ismi belirtmemişde. (kartım yok da bu kampanya için başvurabilirim)
  • Hizlial.com az önce kesinlikle iptal edilemez dediği altın siparişimi iptal etti.
  • Adios'ta World ile aynı özelliklere sahiptir.
  • ipad mini alınır mı 750-100 650 tl ye geliyor birde adios var uygun mudur
  • 500 liralık sepet taksit seçince 566 TL ye çıkıyor world kart neden?
  • puanların son kullanma tarihi 23 eylül dikkat
  • quote:

Orijinalden alıntı: özgüç55

Hizlial.com az önce kesinlikle iptal edilemez dediği altın siparişimi iptal etti.

world ile mi alışveriş yapmıştınız? öyleyse altın alınırsa daha sipariş alınmadan iptal ediliyor sanırım
  • eranyumm kullanıcısına yanıt
    evet ama ben 2 gün önce vermiştim siparişimi, o zaman kampanya başlamamıştı...
  • Hizlial'dan altin alip da puani yuklenen var mi gecen kampanyalarda?Paraf'ta altin gecmisti,altin icin farkli pos yoksa bu kampanyada da gecmemesi icin bir neden yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • World card ım olsaydı kesin bi discovery alırdım. varmı adıma alacak bol referanslı üye?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByLabTek

quote:

Orijinalden alıntı: drkozi

Hizli alda parcali odeme vardi. İki ayri karttan 200tl wp kazanabilirsiniz

adiosculara gün dogdu. eksi bakiyede olanlar puanın 2 katına kadar indirim yapıyorlardı. bu demektir ki 1000 tl'lik üründe 200tl world puan yapar ve 400 tl'lik indirim alınabilir:))

Okuma konusunda büyük sıkıntı var sanırsam 500tl üzeri alışverişe 100 tl diyor. 1000 tl yapınca da 100tl verecek. Ayrıca isterseniz adioscular size ürünü bedava versin ne de olsa puan kazanıyorlar... Genelde 130 tl tl en fazla da 150 lira indirim yaparlar zor durumdalarsa. Onun dışında 200 tl gibi sallamasyon rakamlar kullanmasanız çok şık olur.

• ahmetscemil A kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun iyi günlerde kullan bende bi değerlendireyim
  • HepsiBurada olaydı iyidi..
  • arkadaşlar açıklamalarda "kampanya kart bazında değil, müşteri bazında olacaktır" bu ne demek??
  • quote:

Orijinalden alıntı: monoküler

hayırlı olsun iyi günlerde kullan bende bi değerlendireyim

eyvallah.. bence ucuz da olsa diğer markalara yönelme baya araştırdım ben istersen forumun beyaz eşya bölümüne de bir göz at derim
  • arkadaşlar benim sepetin toplamı 497.98 tl kargoyuda eklersek 502 tl oluyor acaba bu şekilde kampanyadan yararlanılabiliyormuyuz ekstra birşeyler ekleyim mi
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.