Şimdi Ara

Hizlial.com 500 TL üzeri alışverişe 100 TL WP (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.147
Cevap
23
Favori
57.925
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: STND

World card ım olsaydı kesin bi discovery alırdım. varmı adıma alacak bol referanslı üye?

ben alabilirim, pm attım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: denizkan38

arkadaşlar benim sepetin toplamı 497.98 tl kargoyuda eklersek 502 tl oluyor acaba bu şekilde kampanyadan yararlanılabiliyormuyuz ekstra birşeyler ekleyim mi

hocam ne olur ne olmaz 500tl tamamlayın; bir çift çorap ekleyin ama 500tl yi tamamlayın 2-3 lira için 100tl den olmayın
  • beyler güzel bi no frost buzdolabı tavsiyesi var mı buradan alınabilecek ?
  • http://www.hizlial.com/sony-xperia-j-ithalatci-firma-garantili/02.044.4140.0020

Bu telefon en ucuz 590 tl görünüyor , alsak 500 Tl ye satamaz mıyız acaba kutusunu açmadan
  • Hızlıal'da yanılmıyorsam altın alışverişleri farklı postan çekiliyor. Sıkıntı yaratabilir, haberiniz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cvr -- 15 Ağustos 2013; 14:41:21 >
  • ipad mini aldık bakalım
  • kargo falan yapı krediyi ilgilendireceğini sanmıyorum, kartınızdan 500 tl üzeri geçtiyse bitmiştir olay
  • quote:

Orijinalden alıntı: polyo

http://www.hizlial.com/regal-ld32h4041s-32-usbmovie-hd-uydu-alicili-led-tv/05.011.1267.0017?hzlcart=1&utm_source=&utm_medium=reminder&utm_term=incele-butonu&utm_content=reminder_incele-buton&utm_campaign=reminder_incele-buton&adw=1

bir tv aldım bende boş geçmeyelim diye .

Aynısından aynı fiyata geçen ay aldım. Çok güzel TV, güle güle kullanın.

Bu arada WP kampanya yapacağım diye fiyatları şişirmemişler sanırım. En azından bu TV'nin fiyatı aynı.

• Arkadaşlar şuan başıma gelen olayı yazmak istiyorum az önce toplam 607 lira olan şiparişim için ödeme yaptım.Site beni tekrar ödeme sayfasına attı.Siparişlerim hala sepette görünüyor şipariş takipte herhangi bir işlem görünmüyordu.Hemen internet bankacılığından hesabıma baktım para nakit olarak direk çekilmmiş artı ben siparişi 12 ay taksit ve birmiktarda puan ödeyerek yapmıştım.Banka bu işlemi kendim yaptığım için banka bana yardımcı olmuyor ve siteyle durumu çözün diyor.Zorla ulaştığım site yetkilisi firmanın finansı ile görüşüp beni arayacakmış gelde kızma gelde kahretme 100 lira bonus alacağız diye bi alışveriş yapalım dedik şu sitenin yaptığına bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ethan Winters -- 15 Ağustos 2013; 14:42:33 >
  • arkadaşlar kararsız kaldım hdd konusunda çok fazla veri depolayan biri deiğilim açıkçası o yüzden sizce 1 tb 149 tl ye
    http://www.hizlial.com/silicon-power-1-tb-diamond-d05-25-usb-3020-tasinabilir-disk/30.031.9816.0026 bunumu alayım

yoksa

2 gb

http://www.hizlial.com/seagate-2-tb-expansion-desktop-35-usb-3020-disk-stbv2000200/30.031.1276.0133

bunu mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizkan38 -- 15 Ağustos 2013; 14:43:42 >

• denizkan38 kullanıcısına yanıt
    Sen sağlama al kendini mutlaka 500 ü geçir.
  • arkadaş fiyatlar artmış iyi de ben 1-2 hafta önce baktığım oyun konsolları falan tavan yapmış hayırdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByRemake

Arkadaşlar şuan başıma gelen olayı yazmak istiyorum az önce toplam 607 lira olan şiparişim için ödeme yaptım.Site beni tekrar ödeme sayfasına attı.Siparişlerim hala sepette görünüyor şipariş takipte herhangi bir işlem görünmüyordu.Hemen internet bankacılığından hesabıma baktım para nakit olarak direk çekilmmiş artı ben siparişi 12 ay taksit ve birmiktarda puan ödeyerek yapmıştım.Banka bu işlemi kendim yaptığım için banka bana yardımcı olmuyor ve siteyle durumu çözün diyor.Zorla ulaştığım site yetkilisi firmanın finansı ile görüşüp beni arayacakmış gelde kızma gelde kahretme 100 lira bonus alacağız diye bi alışveriş yapalım dedik şu sitenin yaptığına bak.

Garanti bankası için konuşuyorum, internet bankacılığında aynı gün yaptığınız işlemler Açık Provizyon adı altında gözükür ve Taksit bilgisi GÖZÜKMEZ. Peşin alışveriş yapılmış gibi gözükür.

• quote:

Orijinalden alıntı: dedekorkut121

arkadaş fiyatlar artmış iyi de ben 1-2 hafta önce baktığım oyun konsolları falan tavan yapmış hayırdır

Ne banı arkadaşım alakası yok, 449 liraydı Xbox hala da aynı fiyat. Hatta sabah aldım bile :)

TV'de de fiyat artmamış, az önce anlaşıldı.

Fiyat artmasının sebebi dolar kuru, kampanya filan değil.
  • Anneme çamaşır makinası alıcam ama kargo bedeli can sıkıcı.. Hadi hb gibi extra çek kampanyası falan geçtim bari kargoyu belli taksite bedava falan yap zaten ürünün fiyatı hbden daha pahalı birde kargo ödemek wp avantajınının çoğunu ortadan kaldırıyor >: Olmadı hızlı, biraz daha çalışman lazım..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ödemeyle ilgili bişey sormak istiyorum:

ödeme ekranında hep taksit görünüyor peşin alışveriş için hangi seçeneği işaretlemem gerekiyor(wp versin diye peşin alıyorum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bado6100

quote:

Orijinalden alıntı: dedekorkut121

arkadaş fiyatlar artmış iyi de ben 1-2 hafta önce baktığım oyun konsolları falan tavan yapmış hayırdır

Ne banı arkadaşım alakası yok, 449 liraydı Xbox hala da aynı fiyat. Hatta sabah aldım bile :)

TV'de de fiyat artmamış, az önce anlaşıldı.

Fiyat artmasının sebebi dolar kuru, kampanya filan değil.

Birincisi fiyat arttımı artmadı mı

İkincisi sen Hızlıal ın sözcüsü müsün?

3üncüsü ben 2 aydır ps leri araştırıyorum fiyatları da biliyorum keşke screenshot alsaydım da bir anda bu kadar artış mı olur diye gösterebilseydim

• Bende yapıkredi ve vakıfbank workdcard lar var. Acaba ikisinden ayrı ayrı puan kazanabilir miyim?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.