Şimdi Ara

Hizlial.com 500 TL üzeri alışverişe 100 TL WP (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.147
Cevap
23
Favori
57.925
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyaz eşyada bulaşık makinesinde KARGO BEDAVA ÜRÜNLER veya kampanya var mı hızlıal'da??
  • quote:

Orijinalden alıntı: oaston

quote:

Orijinalden alıntı: Fantasticoo

İhtiyacı olanlar için güzel fırsat ama acaba ne alsam diye 100 tl için 500 lira masraf yapmak neyin nesi?

Adios premium ile puanı en az 3.2 kat değerli kullanıyoruz. 500 tl alışverişe 320 tl getiri.. Bu masrafa girmemek için deli olmak lazım..

3.2 kat değerli olursa 3,2x100=320 500-320=180 yapmaz mı ? bu daha deli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allforfun

quote:

Orijinalden alıntı: oaston

quote:

Orijinalden alıntı: Fantasticoo

İhtiyacı olanlar için güzel fırsat ama acaba ne alsam diye 100 tl için 500 lira masraf yapmak neyin nesi?

Adios premium ile puanı en az 3.2 kat değerli kullanıyoruz. 500 tl alışverişe 320 tl getiri.. Bu masrafa girmemek için deli olmak lazım..

3.2 kat değerli olursa 3,2x100=320 500-320=180 yapmaz mı ? bu daha deli

Katsayı bazen 3.2'den daha da yukarlara çıkıyor. 399 Tl'ye 2000'lik bilet aldığınımı varsayarsak üzerine neredeyse para bile almış oluyoruz

• sadece hızlı al sitesinde mi kullanabiliyoruz bu yuklenecek puanları ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SemihTürk

sadece hızlı al sitesinde mi kullanabiliyoruz bu yuklenecek puanları ?

hayır arkadaşım bu kampanya word un heryerde kullanabilirsin
  • 2 kart olayını kaldırmaları kötü olmuş s4mini alacaktım artık pek bi avantajı kalmadı benim için
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurkanilhan

hepsiburada nın kurucularından Kaan Dönmez birkaç hafta önce hızlıal ın yeni genel müdür oldu. içimden bir ses kampanyalarda artık hızlıal hepsiburada nın altında kalmayacak diyor. kaan bey kendisiyle birlikte sahip olduğu deneyim + çevre + potansiyelle Kampanya Takipçiler için hızlıal ı yine gözde hale getirecek diye düşünüyorum... herkese hayırlı alışverişler.

muhakkak ki değişiklik olacaktır ama o sitenin arkasında "gold" olduğu sürece çokta adam olacağını sanmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ByRemake

arkadaşlar ben General Mobile Discovery almak istiyorum lakin ürün ön siparişte ürünü alsam kampanyadan yararlanmış olurmuyum ürünün tedarik tarihi 02.09.2013

Bu soruma cevap verebilecek biri var mı ? :)
  • quote:

quote:

arkadaşlar ben General Mobile Discovery almak istiyorum lakin ürün ön siparişte ürünü alsam kampanyadan yararlanmış olurmuyum ürünün tedarik tarihi 02.09.2013

kampanyadan yararlanmış olursun
  • derin dondurucu alayım dedim kargo ücreti çok pahalı HB gibi kargo ücreti ödemeden almam için kargo kampanyası varmıdır
  • bir discovery kaptım bunu bekliyordum ne zaman gelirse gelsin sorun yok
  • quote:

quote:

olursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: steinbeck0635

quote:

quote:

kampanyadan yararlanmış olursun

Emin olmak lazımdı dosttum teşekkür ederim.
  • steinbeck0635 kullanıcısına yanıt
    Parçalı ödeme olmuyor mu artık?
  • arkadaş geçen gün hızlıal konusu açılınca demediğini bırakmayan, sövüp çıkanlarla dolmuştu.. şimdi bakıyorum da, o kimselerden ses yok.. herkes ne alsak diye ürün tavsiyesi istiyor

2-3 kartım var diyen arkadaşlara da, kampanya şartlarında belirtilmiş.. kampanya müşteri bazındadır diyor. aynı kişiye ait kartlarla alışveriş yapılsa dahi sadece bir tanesine 100 tl puan yatar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 15 Ağustos 2013; 13:10:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan1636

quote:

Orijinalden alıntı: serkanim

İşlem Tamamdır Teşekkürler Genel Toplam : 507,78 TL Kargo Dahil + Avantajix Hızlı Al 7,64 TL

avantajix üzerinden yapıldığında puanda sorun çıkar mı diye korkuyorum..

çıksa 8 TL için riske girmezdim hepsiburada çıkmadığı için çıkmaz rahat olun.....
  • Öğlen tatilinde bir düşünelim ne alabiliriz ihtiyaç nedir ne lazım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: monoküler

derin dondurucu alayım dedim kargo ücreti çok pahalı HB gibi kargo ücreti ödemeden almam için kargo kampanyası varmıdır

hangi modeli düşünüyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: bado6100

Altında geçerli değil !

önemli degil:) altına ihtiyacı olanın burdan almasında yarar var:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: drkozi

Hizli alda parcali odeme vardi. İki ayri karttan 200tl wp kazanabilirsiniz

adiosculara gün dogdu. eksi bakiyede olanlar puanın 2 katına kadar indirim yapıyorlardı. bu demektir ki 1000 tl'lik üründe 200tl world puan yapar ve 400 tl'lik indirim alınabilir:))
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.