Şimdi Ara

HIZLIAL.COM'da Msi R9 280X aldım ama...? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Sahte Kabadayı

quote:

Orijinalden alıntı: self_control35

quote:

quote:

Herkese merhaba,
    dün gece saat 02:16 da Hızlıal.com'dan, Msi r9 280x siparişi verdim. Fiyatı da 697,59 TL idi. Bu sabah hesabım sayfasına baktığımda ise, satın almış olduğum ürün R9 280 ile değiştirilmiş ve bana gönderilen ürün 280x yerine 280 modeli. Yarın bana ulaşmış olur. Açmadan iade edeceğim. Site yetkililerini aradığımda, bana yanlışlık olduğunu söylediler. Dalga geçiyorlar sanki.
    Şimdi bu işi bilen arkadaşlarıma sorum olacak. Ne yapmam gerekir? Para iadesi istemiyorum. Aynı ürünü aynı fiyattan isteme hakkım var mıdır? Konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim.
    Herkese teşekkür ederim.
    Saygılarımla...

Bildigim kadarıyla seni madur etmeyecek kanun var musteri bir urunu etiket fiyatıyla alır buda soyle

Sıradan bi market dusun atıyorum meyve suyu indirimi var ki bu basit bisey normal fiyatı 2.5 tl olsun indirimli fiyatı 2 tl sen kasaya gittiğinde ürünün indirimi bitti satış 2.5 tl diyemez çünkü sen o fiyatta görmüşsündür o fiyat gecerli isterse 1000 tl lik urune yanlışlıkla oldu ya 100 yazsın sen buna denk gel 100 liraya alırsın direttiler mi elinde kanıtın varsa o fiyata dair tuketici haklarına veya hukuk bürosuna başvurursun söke söke o ürünü o yazan fiyattan alırlar hatta bi ara n11 de 4690k fiyati 350$ ken 350tl yazılmış müşterinin biri bunu almış sonra firma yanlıştı şöyleydi böyleydi demesine rağmen adam o fiyata o firmadan urunu aldı

Evet arkadaşlar
    Sorun çözüldü Hızlıal sözünde durarak sapphire 280x modelini kargoya verecek bugün. Yarın elimde olur hayırlısıyla. Cevap veren tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.
    Saygılarımla
     HIZLIAL.COM'da Msi R9 280X aldım ama...?

arkadaş bi bana denk gelmiyor böyle şeyler :D bi denk gelse 3 tane birden alıp perkande ben satacam :D :D hayırlı olsun 280 fiyatına 280x vaporx ki benim gözümde en iyi 280x :D

Teşekkürler.
    Ama ben bu ekran kartının 950TL olmasını anlayamadım. Fiyat yüksek. 250 tl fark var

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Herkese merhaba,
    dün gece saat 02:16 da Hızlıal.com'dan, Msi r9 280x siparişi verdim. Fiyatı da 697,59 TL idi. Bu sabah hesabım sayfasına baktığımda ise, satın almış olduğum ürün R9 280 ile değiştirilmiş ve bana gönderilen ürün 280x yerine 280 modeli. Yarın bana ulaşmış olur. Açmadan iade edeceğim. Site yetkililerini aradığımda, bana yanlışlık olduğunu söylediler. Dalga geçiyorlar sanki.
    Şimdi bu işi bilen arkadaşlarıma sorum olacak. Ne yapmam gerekir? Para iadesi istemiyorum. Aynı ürünü aynı fiyattan isteme hakkım var mıdır? Konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim.
    Herkese teşekkür ederim.
    Saygılarımla...

Bildigim kadarıyla seni madur etmeyecek kanun var musteri bir urunu etiket fiyatıyla alır buda soyle

Sıradan bi market dusun atıyorum meyve suyu indirimi var ki bu basit bisey normal fiyatı 2.5 tl olsun indirimli fiyatı 2 tl sen kasaya gittiğinde ürünün indirimi bitti satış 2.5 tl diyemez çünkü sen o fiyatta görmüşsündür o fiyat gecerli isterse 1000 tl lik urune yanlışlıkla oldu ya 100 yazsın sen buna denk gel 100 liraya alırsın direttiler mi elinde kanıtın varsa o fiyata dair tuketici haklarına veya hukuk bürosuna başvurursun söke söke o ürünü o yazan fiyattan alırlar hatta bi ara n11 de 4690k fiyati 350$ ken 350tl yazılmış müşterinin biri bunu almış sonra firma yanlıştı şöyleydi böyleydi demesine rağmen adam o fiyata o firmadan urunu aldı

Evet arkadaşlar
    Sorun çözüldü Hızlıal sözünde durarak sapphire 280x modelini kargoya verecek bugün. Yarın elimde olur hayırlısıyla. Cevap veren tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.
    Saygılarımla
     HIZLIAL.COM'da Msi R9 280X aldım ama...?

arkadaş bi bana denk gelmiyor böyle şeyler :D bi denk gelse 3 tane birden alıp perkande ben satacam :D :D hayırlı olsun 280 fiyatına 280x vaporx ki benim gözümde en iyi 280x :D

Teşekkürler.
    Ama ben bu ekran kartının 950TL olmasını anlayamadım. Fiyat yüksek. 250 tl fark var

normal vaporx fiyatı 850 lira civarı onlar fiyatı şışirmiştir enayinin biri alır 950 ye senden aldıkları zararın yarısı çıkar bi süre o fiyatta yazarlar satılmazsa yine 850 ye düşerler sizle bi ilgisi yok yani

• Hocam kart gelince sesi ve oyunlarda ısınma değerlerini paylaşırsanız çok iyi olur bende 1 hafta sonra R9 280x Vapor-x Tri-x alcamda :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheHorse

Hocam kart gelince sesi ve oyunlarda ısınma değerlerini paylaşırsanız çok iyi olur bende 1 hafta sonra R9 280x Vapor-x Tri-x alcamda :)

Paylaşırım hocam. Yeter ki gelsin şu kart. Bugün kargoya yetişmemiş,yarın sabah depodan çıkış yapacaklarmış. Çarşambaya kaldı. Vardır bunda da bir HAYIR. Sabredeyim.

• quote:

Hocam kart gelince sesi ve oyunlarda ısınma değerlerini paylaşırsanız çok iyi olur bende 1 hafta sonra R9 280x Vapor-x Tri-x alcamda :)

Hocam kart elime ulaştı en sonunda. Oynadığım oyunlar ve istediğin değerleri paylaşıyorum.
    Ets2 Herşey ultra, ölçeklendirme %400 AA açık 70 Dereceyi geçmedi. Fan devri otomatik ayarlı 1800-2000rpm arası çalıştı. Fps ise;50-55 arası.
    Shadow of mordor full hd, her detay en üst seviyede(texture high) 71,69 Fps avarage,4k çözünürlükte ise. herşey aynı 30 fps avarage. Sıcaklık 67 derece civarı.
    Gta'yı test etemedim henüz 50GB haliyle.
    Genel manada kartın çıtı çıkmıyor. Sessiz diyebilirim. R7 265'den sonra, epey bir fark olduğu ortada. Fan hızını Afterburner programı ile %100 yaptığımda ise, 4000rpm çıkıyor. Sanki Jeneratör çalışıyor :)
    Kart boşta iken 34 derece civarında %20 fan hızında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi self_control35 -- 4 Haziran 2015; 1:46:34 >

• self_control35 kullanıcısına yanıt
    benimde zamnında başıma geldi 313 tl 7850 2gb ekran kartını mediamaktan aldım 1 gb yerine 2 gb vermişlerdi
    2 gb 7850 373 tl
    Eve gelip fiyatlara baktım yanlış fiyattan verdiklerini görüp ben adamlara üstünün parasını vereyim dedim kabul etmediler
    eve geldim sistemi açtım kurtdum ertesi sabah power sublay yandı 210 tl para çıktı kazançlımı çıktım değil çünkü haksız olarak alınan malın parasal olarak çıkacağını biliyordum.
  • self_control35 kullanıcısına yanıt
    Hocam bana sıcaklık değerleri azıcık yüksek gibi geldi sanki ? Heleki o üstündeki Trix soğutucuyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheHorse -- 4 Haziran 2015; 9:03:37 >
  • Kart elinize sağ sağlim ulaşmış, hayırlı olsun diyelim.

Ayrıca net bir bilgi vermek isterim. Yasalarımızda FİYAT ETİKET YÖNETMELİĞİ mevcuttur. Bu yönetmeliğin

Malın veya hizmetin satış fiyatı, altında bulunan MADDE 10

Şöyle der:

"Malın satış fiyatı ile kasa fiyatı arasında fark olması durumunda tüketici lehine olan fiyat uygulanır."

Burada herkesin anlayacağı gibi bir açıklama yapılacak olursa: Müşterinin gördüğü fiyat ile ödeme sırasında bir fiyat farkı olması durumunda, Hangi fiyat müşteri için daha uygun ise o fiyattan satılmak zorundadır.

Bu resmi gazetede duyurulmuş bir yönetmeliktir.

Bu şekilde, böyle bir durumda daima haklı olan taraf alıcı (müşteri) olacaktır, hemde kanunen.
  • Öncelikle hayırlı olsun hocam, şans çok fena yanınızdaymış.
    Bir bize denk gelse böyle şeyler
  • Kartınız hayırlı olsun. Hızlıal.com' u tebrik etmek gerekiyor.
  • quote:

Hocam bana sıcaklık değerleri azıcık yüksek gibi geldi sanki ? Heleki o üstündeki Trix soğutucuyla.

Hocam tekrar sıcaklıkları test ettim. Fan devrini %60 yapınca sıcaklık 54 dereceyi geçmiyor. ETS'2 de de durum aynı. Aşağı yukarı 1 saat oynadım. Aynı fan devri ile, GPUZ programında render açtım. 15 dakika boyunca 58 dereceyi geçmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi self_control35 -- 4 Haziran 2015; 19:36:16 >
  • Merhaba,

Ayni sey benimde basima geldi. MSI 270X modeli yerine 270X Mini-ITX modelini yolladilar. Bugun iade sureceni baslattim. Umarim ben de sizin gibi muradima erebilirim :).
  • Sizin yanlışlıkla ucuza almanıza sebep olan çalışandan o arada ki fark temin edilmiştir. Merak etmeyin hızlıal a giren çıkan yoktur.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.