Şimdi Ara

Hizlial.com'dan aldığım ATRIX'de sorun !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hizlial.com'dan atrix aldım bugun geldi elime. Herşey iyi ama kamerayı açtığımda dondu telefon. Kapadım yine açtım hafif donmalar yeşil şeritler felan çıktı sonra yine dondu. Daha sonra her kamerayı açtığımda nerdeyse telefon dondu ve her seferinde bataryayı sökmeden düzelmedi. Bir kaç sefer fotoğraf çekebildim ve bazısı normal bazısında ise tamamen yeşil bir ekran çekti. Garantiyemi yollayayım direk sizce yoksa yapacak bir şey varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Conqueror42

Arkadaşlar hizlial.com'dan atrix aldım bugun geldi elime. Herşey iyi ama kamerayı açtığımda dondu telefon. Kapadım yine açtım hafif donmalar yeşil şeritler felan çıktı sonra yine dondu. Daha sonra her kamerayı açtığımda nerdeyse telefon dondu ve her seferinde bataryayı sökmeden düzelmedi. Bir kaç sefer fotoğraf çekebildim ve bazısı normal bazısında ise tamamen yeşil bir ekran çekti. Garantiyemi yollayayım direk sizce yoksa yapacak bir şey varmı?

Direk gönder bence, servise gondermesinler, yenisi ile değişim iste.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni ürün talebinde bulunun, telefon içinize sinmediyse para iadesi isteyin.
  • hocam problem olacağını sanmıyorum gönder sana gerekli yardımı yaparlar sipariş numaranı falanda yaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Venduss

hocam problem olacağını sanmıyorum gönder sana gerekli yardımı yaparlar sipariş numaranı falanda yaz

katılıyorum hocam bir kere ufak bir problemim olmuştu mesaj sistemi ve sosyal medya sayesinde problem çözüldü
  • hocam gönder bir mesaj konuyu bildir yardımcı olacaklardır. Peşine düş ama.
  • problem çıkmaz bence hocam sizin şanssızlığınız olmuş geçmiş olsun kısa sürede halledersiniz umarım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yolladım ürünü arkadaşlar bakalım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.