Şimdi Ara

hizlial.com dan Sipariş Memnuniyeti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrb arkadaş yaklaşık 3 aylık forum takibinden sonra aşağıdaki sistemi toplamaya karar verdim. Yapmış olduğum fiyat mukayeseleri sonucu eksenden sonra hizlial.com un en uygun yer olduğunu anladım ve geçen perşembe siparişimi verdim. Beni şaşırtan ise perşembe vermiş olduğum sipariş cumartesi kapıma geldi. Bu kadar hızlı bir şekilde elime ulaşmasından duyduğum memnuniyeti sizinle paylaşmak istedim. Sistem toplayacaklara hizlial.com u tafsiye ederim.

hizlial.com dan Sipariş Memnuniyeti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PcK0P@T -- 12 Ocak 2015; 18:11:59 >

• Belli başlı firmalar var zaten işini sorunsuz yapan. Yine de en güvenilir yer dediğiniz yerler bile size sorun çıkartabilir belli olmaz. Siz yine memnum kaldım demişsiniz ama insanlar genelde memnun kalmadığında diğer insanlara paylaşır. Hal böyle olunca her firma için kötü örnekler olabiliyor.

İnventus
    Eksen
    Teknobiyotik
    Vatan
    Hızlıal
    Hepsiburada
    Mormani
    Gameekstra

ve şimdi aklıma gelmeyen bir kaç yer daha var bunlardan sorunsuz alışveriş her zaman yapılabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: corsairms

Cumartesi işlemci siparişi verdim bugün kargoya verilecekti hesapta siparişte kargo numarası yazıyor gönderi no var ama ortada kargo yok giriyorum kargo takibine sorguluyorum bulunamadı yazıyo girişi yapılmadı diyecem 5 saat oldu kargo şirketleri mesaisi bitti hala böyle bir kargo ortada yok bana göre sıkıntılı hızlıal

PcK0P@T hızlıal Çalışanımısın ?

Yok kamu çalışanıyım. :)
    Cumartesi verdiğiniz sipariş haliyle bugün kargoya verilecek tabi ki de cumartesi kargolar yarım gün çalışır ve de sadece dağıtım yaparlar ürün teslim almaz. Sistemde kargoyu görememeniz kargoda olmadıgı anlamına gelmez. Yarın yani msji yazdıgım saat itibariyle bugün kargonuz elinize ulaşacak büyük ihtimal. Ulaşmaz ise yazın yine buraya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PcK0P@T P kullanıcısına yanıt
    buyur hocam savundugunuz hızlıal bu sıkıntıyı yaşayan tek ben degilmişim adamların kargoları tam hikaye :dhttps://www.sikayetvar.com/hizlialcom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corsairms -- 13 Ocak 2015; 1:51:36 >
  • quote:

buyur hocam savundugunuz hızlıal bu sıkıntıyı yaşayan tek ben degilmişim adamların kargoları tam hikaye :dhttps://www.sikayetvar.com/hizlialcom

Şikayetvar.com da şikayet kaydı oluşturulmamış bir tane firma var mı ?

Siz mesela çok memnunum dediğiniz bir firma düşünün sonra şikayetvari açın bakın o firma hakkinda da yüzlerce şikayet kaydı bulacaksınız.

• quote:

Zamanında kargo teslimi = İnventus

Her siparişde 2-3 şehir ötesine ertesi gün sabah kapına kadar kargon geliyor , çalıştıkları bir kargo firmasıyla anlaşamayıp başka firmaya geçtiler sorun yaşamıyorum ordan aldığım siparişlerdede hiçbir zaman.

Reklam falan değildir ! Gerçekten İstanbul a yakın bir şehirdeyseniz adamlar hem paketlemeyi hem kargolamayı hatta montajı çok iyi yapıyorlar ha sizinde dikakt ettiğiniz başka kriterler vardır (fiyat gibi) onları neresi sağlıyorsa ordan alırsınız sizin bileceğiniz iş ama fiyatlar yakınsa inventus önceliğiniz olsun "bence"

• bende sistemi mormani.com dan aldım gayet memnunum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konu kilit
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SS10

Belli başlı firmalar var zaten işini sorunsuz yapan. Yine de en güvenilir yer dediğiniz yerler bile size sorun çıkartabilir belli olmaz. Siz yine memnum kaldım demişsiniz ama insanlar genelde memnun kalmadığında diğer insanlara paylaşır. Hal böyle olunca her firma için kötü örnekler olabiliyor.

İnventus
    Eksen
    Teknobiyotik
    Vatan
    Hızlıal
    Hepsiburada
    Mormani
    Gameekstra

ve şimdi aklıma gelmeyen bir kaç yer daha var bunlardan sorunsuz alışveriş her zaman yapılabilir

Teknobiyotik memnuniyet listesinde ASLA olamaz , yanlış yönlendirme . Ticari ahlaktan yoksun bir firma teknobiyotik

• Provisioner kullanıcısına yanıt
    Merhaba evet inventus konusunda size katılıyorum daha önce alışveriş yaptım herhangibi bir sıkıntı yaşamadım bir kere fatura fiyatını yanlış yazmışlar kargo kapıda ödemeliydi sıkıntı çıktı aradım sorun 5 dakika içinde çözüldü ancak alacagım ürün orda olmadıgı için hızlı aldan aldım malesef heralde bu son olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.