Şimdi Ara

Hizlial.com Sahtekarlığı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    sakın o hataya düşme ben 12 ekim de sipariş verdim hala bekliyorum hala bekliyorum yalanın biri bin para

64 gb 6+ sg
  • beter.böcek kullanıcısına yanıt
    bu dediğiniz zat hangi pozisyonda? yönetici falan mi?
    alt kademede çalışanlara bişey diyemiyorum, ellerinde hiç bi güç yok ama zılgıtı hep onlar yiyor. o yüzden üstlerine fazla gidemiyoruz call centerdaki elemanların.
  • Ne utanmaz adamlar iade talep etmemle ( yaptığınız aldatmacadır , Allah yardımcı olsun diye mesaj la) anında

iade niz yapılmıştır 3 gün içinde hesabınıza gelir diye mesaj geldi. İnsan bir özürdiler . Yazıklar olsun size
  • bir şey soracağım yav.

madem internetten alıyorsunuz, neden direkt apple store'dan almıyorsunuz? çok daha mı ucuz hızlıal?
  • people are strange kullanıcısına yanıt
    Sorun şurada apple store da 2-3 hafta sonra yazıyordu , Bunlarda ise 3-4 gün sonra stok diyordu
  • people are strange kullanıcısına yanıt
    hocam bunlar daha erken gönderim yapacaz diye kandırıyorlar milleti oyuzden tercih ediliyor. ayrica puan kullanımı da var..
  • valla ben sırf telefon elime erken geçecek diye riske girmezdim, girmem, girmedim.

3-5 gün sonra alsam bir şeyim eksilmez yani.

neyse artık. olan olmuş da, ders almak mühim

sadece apple için konuşmuyorum. her kurum için söylüyorum bunu. 3 kuruş pahalı olsun, başım ağrımasın, 2 gün geç olsun asabım bozulmasın. para çok olduğundan değil ha, sinir stres sahibi olmamak için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

O arkadaşların da indirim çeki, banka puanı gibi mantıkları varki oralardan alıyorlar.
    Herkes Apple Store' dan alsa diğerleri aç kalacak.

bu mantıkla işletilen firmalar da sahipleri de aç kalsın zaten. hakettiği gibi muamele etmek lazım herkese.

ticaret herkesin harcı değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: polkas

sakın o hataya düşme ben 12 ekim de sipariş verdim hala bekliyorum hala bekliyorum yalanın biri bin para

64 gb 6+ sg

İptal ettim hocam almıştım. Teşekkürler kaç gündür bekliyordum bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: polkas

64 gb 6+ sg

Baya olmadı foruma yazalı ama bize yaptıkları ayıp karşılığında 6 yerine 6+ 64gb gold verdiler.
  • Erken Göndermeye insan kanabilir ama internetten alınıyorsa AOS dan alınması geç gelmesine rağmen Avantajlı.
    1.) 14 gün içinde telefonu istediğiniz gibi iade ve değişim süreciniz var. Bu sûrede size gelen telefon u kullanmaya devam ediyorsunuz.
    2.) %4 gibi eft indirimi var.

Ben AOS dan sipariş geçtim. Zorlu dan daha önce stock yakalayıp elden aldım.
    AOS siparişini iptal ettim para 7 gün sonra hesabıma geçti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • By_Sewim B kullanıcısına yanıt
    Forumda belki 100 kere söylemişimdir bu firmadan uzak durun diye, geçmiş olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun bende başka bir üründe benzer bir problem yaşadım.Ürünü aldım bekle kargo gelecek 2 kere kargo tarihi değiştirdiler ve bu süre zarfında ürün hala satıştaydı. 15 gün sonra mail attılar.Ürünün muadili değişimi yada para iadesi muadilini istedim isteğimi iptal edip para iadesi yapmışlar.Arada olan 15 günüme oldu çin siteleriyle çalışsam daha iyidi.Hızlıal bitmiştir
  • Site tam tokatci cikmis :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.