Şimdi Ara

Hızlıal.com siparişi iptal edip ürünleri göndermek istemiyor!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
3
Favori
2.226
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kızım 12 kilo yaklaşık 10 kilodan itibaren 4+ yani 9-20kg kullanıyoruz sanırım 15 kgye kadar kullanılabilir alacak olanlara bu kilo aralıklarında alsınlar bende şuan alıcam 2 paket

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyatı gayet uygun. 1 tanesi denildiği gibi bedavaya geliyor, şu an satış fiyatları böyle. en ucuz 17,9 görmüştüm marketlerde.
  • ürünü kaldırdılar :) alanlara hayırlı olsun
  • erkek var bizde
  • hızlıala pek güvenmem bakalım gönderceklermi.

• Değerli Müşterimiz,
    Siparişinizde bulunan ürününüz maalesef temin edilememektedir. Dilerseniz benzer fiyatta farklı bir ürünle değiştirebilir , dilerseniz de ücret iadenizi gerçekleştirebiliriz. Bu mesaj üzerinden cevabınızı iletmenizi rica ederiz. Bu durum için özür diler anlayışınız için şimdiden teşekkür ederiz.
    *24 saat içerisinde tarafımıza talebinizi iletmemeniz durumunda siparişiniz iptal edilecek olup, ücret iadeniz gerçekleştirilecektir.*
    Saygılarımızla,
    Hızlıal.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: secretcoder

Değerli Müşterimiz,
    Siparişinizde bulunan ürününüz maalesef temin edilememektedir. Dilerseniz benzer fiyatta farklı bir ürünle değiştirebilir , dilerseniz de ücret iadenizi gerçekleştirebiliriz. Bu mesaj üzerinden cevabınızı iletmenizi rica ederiz. Bu durum için özür diler anlayışınız için şimdiden teşekkür ederiz.
    *24 saat içerisinde tarafımıza talebinizi iletmemeniz durumunda siparişiniz iptal edilecek olup, ücret iadeniz gerçekleştirilecektir.*
    Saygılarımızla,
    Hızlıal.com

Hocam asla kabul etme, yok öyle saçmalık.5 saat içinde temin edilemiyor ayakları falan arkasında dursunlar adam gibi göndersinler. Mecburlar temin etmeye.
  • Benimde beklediğim mesaj geldi.
    İptal edelim diyorlar.
  • Banada geldi mesaj kabul etmedim
    Ya aynı ücrete 5 no gönderin
    Yada tedarik edene kadar bekleyin dedim
    Şiparişimle ilgili benden habersiz değişiklik yapmayın dedim

• bende cevap yazdım.
    üretimden mi kalkmış ürün neden tedarik edemiyorsunuz dedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değerli Müşterimiz,
    Siparişinizde bulunan ürününüz maalesef temin edilememektedir. Dilerseniz ürünü farklı bir ürünle değiştirebilir ya da para iadenizi yapabiliriz. Bu mesaj üzerinden cevabınızı iletmenizi rica ederiz.
    Bu durum için özür diler anlayışınız için şimdiden teşekkür ederiz.
    Saygılarımızla,
    Hızlıal.com

• http://www.hizlial.com/huggies-kizim-icin-jumbo-bebek-bezi-cesitleri/10196713

Tekli paketin stoğu var, 4 adet gönderin dedim

Az sonra onuda siteden silmezlerse tabi..
  • HIZLIAL MI ? gold mu? sanalpazar mı?

AMANIN kaçıverin gari!

klasik müşteriyi hiçe sayan berbat bir firma hızlıal rezilliği yaşa doyasıya

HIZLIAL.COM; evet, güven duymamakta her zaman haklısınız!!!

hele şu sıraları iyice iğrençleştiler

hepsiburada bu e-ticaretin ağababası 15 senedir

hızlıal; rezilliği yaşa, Onları hep taklid ettiler ama hiçbir zaman başaramadılar başaramazlar!
  • bende iade kabul etmediğimi 2 adet 2li paket yerine 4 adet tekli göndermelerini söyledim
  • quote:

Orijinalden alıntı: vitriol

HIZLIAL MI ? gold mu? sanalpazar mı?

AMANIN kaçıverin gari!

klasik müşteriyi hiçe sayan berbat bir firma hızlıal rezilliği yaşa doyasıya

HIZLIAL.COM; evet, güven duymamakta her zaman haklısınız!!!

hele şu sıraları iyice iğrençleştiler

hepsiburada bu e-ticaretin ağababası 15 senedir

hızlıal; rezilliği yaşa, Onları hep taklid ettiler ama hiçbir zaman başaramadılar başaramazlar!

+1000
    klasik çirkef esnaf tavrı yaptıkları

• Şikayetvar üzerinden yüklenin. en azından şikayet endeksleri düşsün. Temin edemiyoruz derlerse elemanın birini en yakın bakkala gönderin diyin.

• ben bu firmayı thh ye şikayet ettim sonuç lehime çıkmasına rağmen adamlar karara uyumuyorlar, uymuyorlar derken sürekli oyalıyorlar bu durumda ne yapmam gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hendivli

ben bu firmayı thh ye şikayet ettim sonuç lehime çıkmasına rağmen adamlar karara uyumuyorlar, uymuyorlar derken sürekli oyalıyorlar bu durumda ne yapmam gerekiyor.

çözüm basit alacağın varsa eğer icra başlatacaksın.
  • Laptop sipariş etmiştim göndermediler ,hatalı fiyat yazdıkları gerekçesiyle siparişi iptal etmilşlerdi. Thh ürünü veya muadilini tüketiciye verilmesi gerektiği kararını aldı. Onlarda buna yanaşmıyor. Bu durumda da icraya verebilir miyim ki ?
  • hocam icra olmasada başka bir yöntemi muhakkak vardır.uymak zorundalar.thh ye bir kez daha gidin ve yol göstersinler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankizmir -- 10 Mart 2014; 20:54:56 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.