Şimdi Ara

Hızlıal.com üyelerine sanalpazardan 25 tl hediye (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
544
Cevap
1
Favori
19.060
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ferrotello

Çeyrek altınların linkini atabilecek var mı?

http://www.sanalpazar.com/Ceyrek-Altin__isp1258797
  • quote:

Hocam altınlarda kuponu kullandırmıyor diye biliyorum, eğer kulllandırıyorsa söyleyinde bizde alalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

Hocam altınlarda kuponu kullandırmıyor diye biliyorum, eğer kulllandırıyorsa söyleyinde bizde alalım.

kullanılıyor hocam
  • quote:

quote:

Kullanan var hocam ben de deniyorum şimdi.
  • Sepeti 100'e tamamlamak için en düşük fiyatlı kargosuz ürün nedir? Kargo ücretinide geçtim onun için kapı açmaya değmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Sepeti 100'e tamamlamak için en düşük fiyatlı kargosuz ürün nedir? Kargo ücretinide geçtim onun için kapı açmaya değmez.

Kaç lira var 100 tl ye tamamlamak için
  • quote:

quote:

Sepeti 100'e tamamlamak için en düşük fiyatlı kargosuz ürün nedir? Kargo ücretinide geçtim onun için kapı açmaya değmez.

Kaç lira var 100 tl ye tamamlamak için

0,25 TL

Gr. altın alacağımda, forumda 2. yeniçarşım vakası başlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 19 Temmuz 2012; 14:11:12 >

• Yukarıda ben verdim tamamlayacak ürünü, hatta verdiğimde 1 tane satılmıştı şu anda 8 olmuş satılan miktar.
  • quote:

0,25 TL

Gr. altın alacağımda, forumda 2. yeniçarşım vakası başlıyor.

http://www.sanalpazar.com/Knight-Online-Heroinn-1-Gunluk__isp3965514

Yukarıdaki arkadaş vermiş linki. 18 kuruş zarara giricen ama napalım artık

• Yok onu gördümde ne bileyim belki daha işe yarar bir şey vardır. Knight hiç oynamadım ama gelen kodu hibe edebilirim.
    Ne işe yarıyorsa artık en ufak bi fikrim yok.

Hileymiş sanırım şöyle bir baktımda.

http://www.sanalpazar.com/Diablo-3-100k-100.000-Gold-030-Tl__isp4049438

Bu da var. Satıcıya gönderme bir şey, hibe ediyorum falan denilebilir aslında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 19 Temmuz 2012; 14:21:03 >

• indirim kuponuna nereden bakıyoruz? üyelik işlemleri tamamlandı ama indirim mesajını göremedim..
  • Gr altın almak mantıklı mı, alış satış fiyatları arasında çok fark oluyor mu? Çeyrek altın yerine onu mu almak daha iyi?
  • Bütün üyelik doğrulamayı yaptım 25 tl çeki nerden görebiliyoruz... teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: fagala

Bütün üyelik doğrulamayı yaptım 25 tl çeki nerden görebiliyoruz... teşekkürler

Ödeme ekranında çıkıyor, kullanmak istiyor musunuz diye soruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maicole -- 19 Temmuz 2012; 14:40:06 >
  • quote:

Gr altın almak mantıklı mı, alış satış fiyatları arasında çok fark oluyor mu? Çeyrek altın yerine onu mu almak daha iyi?

Gram altının daha mantıklı olduğunu düşünüyorum. 100 TL sepette 25 TL indirimle 75 TL'ye geliyor. Kuyumcu 91 TL'den alıyor. 16 TL kar demektir. Çeyrekte 2-3 TL daha az sanırım.
  • quote:

quote:

Gr altın almak mantıklı mı, alış satış fiyatları arasında çok fark oluyor mu? Çeyrek altın yerine onu mu almak daha iyi?

Gram altının daha mantıklı olduğunu düşünüyorum. 100 TL sepette 25 TL indirimle 75 TL'ye geliyor. Kuyumcu 91 TL'den alıyor. 16 TL kar demektir. Çeyrekte 2-3 TL daha az sanırım.

Teşekkürler
  • Duyuranlara teşekkür ederim. D-smart modül+Eglence ve HD paket 1 seneliğine 150 tl almış oldum. tekrar teşekkürler..
  • Teşekkürler
  • İşleminiz yapılırken bir hata oluştu.
    Lütfen tekrar deneyiniz...

mesajını alıp duruyorum... :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: mitto

İşleminiz yapılırken bir hata oluştu.
    Lütfen tekrar deneyiniz...

mesajını alıp duruyorum... :(

hocam gram altın alırken o hatayı bana da verdi.çeyrek altın aldım sorunsuz oldu o
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.