Şimdi Ara

Hızlıal.com üyelerine sanalpazardan 25 tl hediye (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
544
Cevap
1
Favori
19.063
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: serden

Eeee hanım adına hesap açtım,herşey doğrulandı ama puan filan görünmüyor,kendi adıma açtığımda doğrulanma oluna ana sayfada üstte 25 tl. görünüyordu ve alışveriş yaptım düştü tl. ama şimdi hanımın hesabında 0 tl görünüyor :( tüm bilgiler değişik birde.

yanlis linkten uye olmusunuzdur yada 2000 kisi dolmustur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Axess taksit le altın alınca yapmıyordu işlemi yukarıda söylenen hatayı veriyordu,

Bende tek çekim ile aldım.
  • sanalpazar üye işyerleri arasında görünmüyor
    siz de baktınız mı?
  • Teşekkürler. Ben de çeyrek altın aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunmen

sanalpazar üye işyerleri arasında görünmüyor
    siz de baktınız mı?

Hangi internet sitesi üye işyeri olarak gözüküyor ki?

Sanırım kredi kartlarının ramazan kampanyalarından faydalanmak istiyorsunuz.

Bu arada şu arkadaşıda zengin ettik.

http://www.sanalpazar.com/Knight-Online-Heroinn-1-Gunluk__isp3965514

• iyi güzel atladık aldık ta saat 13.00e kadar onayı gelen ödemeler hemen işleme konur ve aynı gün kargo gibi tabirler var.biz bu işi sabahın köründe yaptık ama hala kargoya verilmiş birşey yok
  • altın satan arkadaşın işlerin yoğunluğundan olsa gerek bende 3-4 defa altın aldım yanılmıyorsam altını satan elemanda hızlıalın altınlarını satıyor. ama siz kargo numarası beklemeyin bence çünkü kargo numarasını bazen 2 bazen 3. gün girdiği oluyor o yüzden bi bakıyorsunuz kargonuz gelmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spy1925

iyi güzel atladık aldık ta saat 13.00e kadar onayı gelen ödemeler hemen işleme konur ve aynı gün kargo gibi tabirler var.biz bu işi sabahın köründe yaptık ama hala kargoya verilmiş birşey yok

Hocam bazen yoğun oldukları için geç giriyorlar, sizin için sorun yok, siparişi iptal edebilirsiniz. satıcıya mesaj atın, yardımcı olurlar.
  • Arkadaşlar bende yeni üyelik açtım ama bu 25TL hiçbir şekilde göremiyorum, bir arkadaş ödeme ekranında çıkıyor diyor ama göremedim ben

Not : Bir linkten filan üye olmadım direk sanalpazara girip üyelik açtım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reobig

Arkadaşlar bende yeni üyelik açtım ama bu 25TL hiçbir şekilde göremiyorum, bir arkadaş ödeme ekranında çıkıyor diyor ama göremedim ben

hocam üyelik doğrulama yaptınız mı? para cüzdanda ama, üyelik doğrulama yapmazsanız parayı kullanamazsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

Orijinalden alıntı: Reobig

Arkadaşlar bende yeni üyelik açtım ama bu 25TL hiçbir şekilde göremiyorum, bir arkadaş ödeme ekranında çıkıyor diyor ama göremedim ben

hocam üyelik doğrulama yaptınız mı? para cüzdanda ama, üyelik doğrulama yapmazsanız parayı kullanamazsınız.

hepsini yaptım doğrulamaların hocam, acaba özel bir linkten mi üye olacaktık ?

Cüzdan'daki SanalPara Değeri : 0,00 TL Cüzdan'ı açın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reobig -- 20 Temmuz 2012; 2:07:58 >

• Siz konuyu okumuyor musunuz yoksa dalga mı geçiyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Siz konuyu okumuyor musunuz yoksa dalga mı geçiyorsunuz?

Kim?

Hızlıal üyesi olmana gerek yok, konuda verilen linke tıklayıp üye oldum, ve çeki kullandım.

Adam "Not : Bir linkten filan üye olmadım direk sanalpazara girip üyelik açtım" diyor niye bilmiyor gibi davranıyorsun o zaman anlayamadım.
  • Evet alışverişlerimi tamamladım.
    Toplam ödemem : 450,30 TL
    Tahmini geri dönüş : 552 TL

Tüm siparişler onaylandı. Bugün verilirse yarın şubeden ya da pazartesi günü adrese teslim alabilirim.
    2. yeniçarşım vakasını yaşatan başta sanalpazar'a, sonra fırsatı duyuran arkadaşa teşekkürlerimi borç bilirim.

Edit: Mesaj atarak sordum, bütün siparişlerim bugün kargolanacakmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 20 Temmuz 2012; 10:17:09 >
  • benım sanalpazarda daha önce üyelıgım vardı sımdı nasıl olcak tekrar üyelıkmı acmam lazm
  • quote:

Orijinalden alıntı: zorbey27

benım sanalpazarda daha önce üyelıgım vardı sımdı nasıl olcak tekrar üyelıkmı acmam lazm

EVET----->kendi adınıza ikinci hesap açabiliyorsunuz,alışverişimi tamamladım onaylandı kargolarımı bekliyorum,3 doğrulama aşamasından ilk ikisine kendinize(ben kendi ikinci hattımı girdim) ya da t.c nosunu vereceğiniz kişiye ait telefon numarasını ve sistemde kayıtsız bir e-mail adresini girdikten sonra t.c kimlik no kısmına kardeşinizin,anne-baba veya akrabanızın t.c sini girin böylece onaylı kullanıcı oluyorsunuz,t.c kimlik kontrolü yapıyorlar ise de soyadları aynı olduğundan sorun çıkartmıyorlar.... tabi 2000 kişi kotası dolmadıysa...

bir de şu link meselesini çözelim konu sahibi arkadaş ilk mesaja eklerse iyi olur;http://www.sanalpazar.com/kampanya_hizlial.php?malid=ML_SPH_REGISTER&utm_source=ML_SPH_REGISTER&utm_medium=ML_SPH_170712&utm_campaign=ML_SPH_REGISTER bu linke tıklayarak üye olunması ŞART!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamitb3 -- 20 Temmuz 2012; 10:48:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hamitb3

quote:

Orijinalden alıntı: zorbey27

benım sanalpazarda daha önce üyelıgım vardı sımdı nasıl olcak tekrar üyelıkmı acmam lazm

EVET----->kendi adınıza ikinci hesap açabiliyorsunuz,alışverişimi tamamladım onaylandı kargolarımı bekliyorum,3 doğrulama aşamasından ilk ikisine kendinize(ben kendi ikinci hattımı girdim) ya da t.c nosunu vereceğiniz kişiye ait telefon numarasını ve sistemde kayıtsız bir e-mail adresini girdikten sonra t.c kimlik no kısmına kardeşinizin,anne-baba veya akrabanızın t.c sini girin böylece onaylı kullanıcı oluyorsunuz,t.c kimlik kontrolü yapıyorlar ise de soyadları aynı olduğundan sorun çıkartmıyorlar.... tabi 2000 kişi kotası dolmadıysa...

bir de şu link meselesini çözelim konu sahibi arkadaş ilk mesaja eklerse iyi olur;http://www.sanalpazar.com/kampanya_hizlial.php?malid=ML_SPH_REGISTER&utm_source=ML_SPH_REGISTER&utm_medium=ML_SPH_170712&utm_campaign=ML_SPH_REGISTER bu linke tıklayarak üye olunması ŞART!

dolmus sanırım vermedi :(

• güzel bi iş birliği olmuş valla :) hepinize iyi alışverişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyazseytanahmet

http://www.sanalpazar.com/kampanya_hizlial.php?malid=ML_SPH_REGISTER&utm_source=ML_SPH_REGISTER&utm_medium=ML_SPH_170712&utm_campaign=ML_SPH_REGISTER

teşekkürler forumdaş şimdi 2000 kişi kotası dolmuş galiba ama biz kaptık birer çek sayende

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.