Şimdi Ara

Hızlıal.com üyelerine sanalpazardan 25 tl hediye (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
544
Cevap
1
Favori
19.063
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah razı olsun paylaşım için 4 adet bebek bezi aldım :D 1 tanesi bedavaya geldi.
  • Valla bende sayenizde bişeler kazandım.Öylesine açmıstım konuyu ykb sanalkart birleştigini ve altın alındıgını öğrenince işe koyuldum Allah sizdende razı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyazseytanahmet -- 20 Temmuz 2012; 11:37:48 >
  • SanalPazar.com'un World üye işyeri olduğuna emin miyiz arkadaşlar?
    Çünkühttp://www.worldcard.com.tr/uye-isyerlerimiz/world-uye-isyeri-arama.aspx bu listede ismini bulamadım ben de o yüzden soruyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Evet alışverişlerimi tamamladım.
    Toplam ödemem : 450,30 TL
    Tahmini geri dönüş : 552 TL

Tüm siparişler onaylandı. Bugün verilirse yarın şubeden ya da pazartesi günü adrese teslim alabilirim.
    2. yeniçarşım vakasını yaşatan başta sanalpazar'a, sonra fırsatı duyuran arkadaşa teşekkürlerimi borç bilirim.

Edit: Mesaj atarak sordum, bütün siparişlerim bugün kargolanacakmış.

hocam ne aldınız. gram altın mı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sefa

SanalPazar.com'un World üye işyeri olduğuna emin miyiz arkadaşlar?
    Çünkühttp://www.worldcard.com.tr/uye-isyerlerimiz/world-uye-isyeri-arama.aspx bu listede ismini bulamadım ben de o yüzden soruyorum.

üye iş yeri olmasa taksit yapamazdı.
  • arkadasın daha önce verdiği bu linkten üye olunca 25 liralık çek hala veriyor.yani en azından sayfanın üstünde cüzdanda 25 tl var görünüyor.ama dogrulama işleminden sonra hala orda görünüyor mu denemedim bilmiyorum
    http://ecomm.emarketing-powered-by-euromessage.com/ct/ctv2.asp?LID=146CCA431B7D4363BF63801B87648E46&RID=D49925D4F7C147B9BDB94C3299E5C49D

• quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Evet alışverişlerimi tamamladım.
    Toplam ödemem : 450,30 TL
    Tahmini geri dönüş : 552 TL

Tüm siparişler onaylandı. Bugün verilirse yarın şubeden ya da pazartesi günü adrese teslim alabilirim.
    2. yeniçarşım vakasını yaşatan başta sanalpazar'a, sonra fırsatı duyuran arkadaşa teşekkürlerimi borç bilirim.

Edit: Mesaj atarak sordum, bütün siparişlerim bugün kargolanacakmış.

Farklı üyeliklerle mi alış yaptınız

• çoğu alışveriş sitesi böyle kampanyaları zaten yapıyor yani konu açmana gerek yoktu
  • quote:

Orijinalden alıntı: baron15

çoğu alışveriş sitesi böyle kampanyaları zaten yapıyor yani konu açmana gerek yoktu

hocam cogu site yapıyor ama altın alısverişinde kullandırmıyor çekleri benım bildiğim.bu arada 2 çeyrek altın az önce geldi.haber veren arkadasa tekrar teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: yildirimr

Enteresan ! Ayın 17 sinde başlamış şartlarda yazdığına göre. Şartları kopyalayıp Google'dan baktığımda donanimhaber dışında hiçbir yerde bu konu hakkında bilgi yok

dh' varsa doğrudur sen merak etme
  • quote:

Orijinalden alıntı: spy1925

quote:

çoğu alışveriş sitesi böyle kampanyaları zaten yapıyor yani konu açmana gerek yoktu

hocam cogu site yapıyor ama altın alısverişinde kullandırmıyor çekleri benım bildiğim.bu arada 2 çeyrek altın az önce geldi.haber veren arkadasa tekrar teşekkürler

bide o yönü var tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Palabıyık

Yeni üyelik, yeni üyelik. Eski üyeler enayi mi ?

kuyruk acısı var herhalde
  • bildiğin 4al 3öde kampanyası
  • 100 tllik ilan kapanmış?hocam bi el atıversen...
  • quote:

sana mı sorcam kardeş.işine yarayan kullanır yaramayan kullanmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyazseytanahmet

quote:

yav he he
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

quote:

o değil de altın da alınabiliyor

yapıkredi sanalkart kampanyası ile birleştirirsek dadından yenmez

DÜZELTME: İmla

hocam yapıkredi kampanyası hangisi birleştirip yapalım ya

dedim ya sanalkart kampanyası ile birleştir diye

http://forum.donanimhaber.com/m_63333249/tm.htm

word sanal kart kampanyasında minimum 100 tl alısveris lazım, 1grlık altın alınca kurtarmıyor cünkü 75 cekilecek :) 2,5 gramlık altın alınca da 25 tlnin bir esprisi kalmıyor

• konuyu açana teşekkürler ben de bir gram altın ve şu diablo oyunun hilesi midir nedir ondan bir tane aldım
  • quote:

quote:

quote:

yav he he

böyle yapıp forumun seviyesini düşürenler banlansada rahatlasak.git kumla oyna sen agır geliyor insanlarla konusmak sana

• quote:

quote:

quote:

quote:

yav he he

böyle yapıp forumun seviyesini düşürenler banlansada rahatlasak.git kumla oyna sen agır geliyor insanlarla konusmak sana

+1 Kardeş Sayende 100 lira karım oldu, hakkını helal et.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.