Şimdi Ara

Hızlıal.com üyelerine sanalpazardan 25 tl hediye (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
544
Cevap
1
Favori
19.102
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: spy1925

quote:

Orijinalden alıntı: mitto

İşleminiz yapılırken bir hata oluştu.
    Lütfen tekrar deneyiniz...

mesajını alıp duruyorum... :(

hocam gram altın alırken o hatayı bana da verdi.çeyrek altın aldım sorunsuz oldu o

knight online ekleyince olmamıştı, alttaki linki ekledim ve 100 liralık gram altını almış oldum 75 liraya. Teşekkürler. :)
    http://www.sanalpazar.com/Diablo-3-100k-100.000-Gold-030-Tl__isp4049438

• Bu altınlar sorunsuz gelir, değil mi? İki çeyrek bir de bir gram altın aldım.
  • Kuyumcudan bozdurunca en avantajlısı 100 liralık gram altın mı? Alanlar yardımcı olursa sevinirim.
  • quote:

quote:

quote:

hocam gram altın alırken o hatayı bana da verdi.çeyrek altın aldım sorunsuz oldu o

knight online ekleyince olmamıştı, alttaki linki ekledim ve 100 liralık gram altını almış oldum 75 liraya. Teşekkürler. :)

Aldıktan sonra satıcıya ne dediniz peki? Oyunu oynamıyorsunuz sanırım.

• hep yazarlardı garip gelirdi dun 150 tl lik gece alışveriş yaptım :(
    çölde kutup gibi gelirdi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferrotello

quote:

Orijinalden alıntı: fagala

Bütün üyelik doğrulamayı yaptım 25 tl çeki nerden görebiliyoruz... teşekkürler

Ödeme ekranında çıkıyor, kullanmak istiyor musunuz diye soruyor.

kampanya bitti galiba. ödeme sayfasında bende çıkmadı öyle bir seçenek..
  • Tc kimlik no tel no falan girmek gerekiyor dimi ?
    Kendi adıma 2. Hesabı açamam sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hep yazarlardı garip gelirdi dun 150 tl lik gece alışveriş yaptım :(
    çölde kutup gibi gelirdi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

quote:

quote:

quote:

Aldıktan sonra satıcıya ne dediniz peki? Oyunu oynamıyorsunuz sanırım.

zaten kargolayacak bir şey yok, adam sallama bir kargo kodu girmiş. altın gelsin onay vereceğim adama da bir şey demeyeceğim. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: KmL-05

Tc kimlik no tel no falan girmek gerekiyor dimi ?

Evet üyelik doğrulama şartı var, herhangi birinin telini ve tcsini girin sorun olmaz.
  • quote:

Arkadaşlar kendi adınıza ikinci hesap açabiliyorsunuz,az önce alışverişimi tamamladım onaylandı kargolarımı bekliyorum,3 doğrulama aşamasından ilk ikisine kendinize(ben kendi ikinci hattımı girdim) ya da t.c nosunu vereceğiniz kişiye ait telefon numarasını ve sistemde kayıtsız bir e-mail adresini girdikten sonra t.c kimlik no kısmına kardeşinizin,anne-baba veya akrabanızın t.c sini girin böylece onaylı kullanıcı oluyorsunuz,t.c kimlik kontrolü yapıyorlar ise de soyadları aynı olduğundan sorun çıkartmıyorlar,kendi kendinize satış yapmanızı önermem en başta etik değil çünkü,ayrıca ip numaraları,kullanılan bilgisayar,işletim sistemi,kullanılan browser vs. mutlaka kontrol ediliyordur

• bu kampanya ile zippo satın almak isterseniz; pm ile ulaşblrsnz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamitb3

quote:

Arkadaşlar kendi adınıza ikinci hesap açabiliyorsunuz,az önce alışverişimi tamamladım onaylandı kargolarımı bekliyorum,3 doğrulama aşamasından ilk ikisine kendinize(ben kendi ikinci hattımı girdim) ya da t.c nosunu vereceğiniz kişiye ait telefon numarasını ve sistemde kayıtsız bir e-mail adresini girdikten sonra t.c kimlik no kısmına kardeşinizin,anne-baba veya akrabanızın t.c sini girin böylece onaylı kullanıcı oluyorsunuz,t.c kimlik kontrolü yapıyorlar ise de soyadları aynı olduğundan sorun çıkartmıyorlar,kendi kendinize satış yapmanızı önermem en başta etik değil çünkü,ayrıca ip numaraları,kullanılan bilgisayar,işletim sistemi,kullanılan browser vs. mutlaka kontrol ediliyordur

Onu yapacak kişi zaten orasını düşünür.Ve ona göre işlem yapar.

• onlarca hesap doğrularım bu şekilde de bir sakatlık olmasın. kesin gelir mi altınlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

onlarca hesap doğrularım bu şekilde de bir sakatlık olmasın. kesin gelir mi altınlar.

Satıcıyla herhangi bir şekilde alakası yok ki,

Onlarca hesap doğrulayın, siz doğrularsınız , sanalpazar kapatır.

Tavsiyem alışverişi yapın, modemi kapatıp açın , ve farklı bir browser kullanın. o zaman anlamıyorlar.

• aynı kredi kartıyla, farklı hesaplardan alışveriş yapsak bi sorun olur mu? (pc ve ip farklı)
  • quote:

Orijinalden alıntı: uncrowned king

aynı kredi kartıyla, farklı hesaplardan alışveriş yapsak bi sorun olur mu? (pc ve ip farklı)

Kredi kartını üye işyeri göremez, yani bir sorun olmaz, siz ıpleri farklı tutun yeter.
  • Sanalpazar bu konuda çok hassas.Farklı hesaplardan 5-6 işlem yapmıştım 3d secure ile arayıp ikaz ettiler...
  • işin içinde Gold dolayısıyla da hızlı al varsa bulaşmayın..
    illa olur bi yamuk benden söylemesi..
  • Eeee hanım adına hesap açtım,herşey doğrulandı ama puan filan görünmüyor,kendi adıma açtığımda doğrulanma oluna ana sayfada üstte 25 tl. görünüyordu ve alışveriş yaptım düştü tl. ama şimdi hanımın hesabında 0 tl görünüyor :( tüm bilgiler değişik birde.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.