Şimdi Ara

HIZLIAL MAXİMUM 750 ÜZERİ 75 TL PUAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
4
Favori
3.531
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 17 Eylül-30 Eylül 2014 tarihleri arasında hizlial.com`dan  tek seferde gerçekleştireceğiniz 750 TL ve üzeri peşin veya taksitli ilk alışverişinize 75 TL MaxiPuan! Üstelik peşin fiyatına 9 taksit fırsatı!

Kampanya Detayları:

1- Kampanya süresince kampanyaya katılmak isteyen müşterilerin "HIZLIAL"yazıp, boşluk bırakarak, harcama yapılan /yapılacak kartın son 6 hanesiyle birlikte, banka sisteminde kayıtlı cep telefonu numaralarından 4402'ye SMS göndermesi gerekmektedir. Kampanya sayfasında sağ üstte yer alan “Katıl” butonundan da istenen bilgiler girilerek katılım sağlanabilmektedir.
    2- Bir müşteri kampanya kapsamında azami 75 TL MaxiPuan kazanabilir.
    3- Kampanya kart bazında değil müşteri numarası bazında olacaktır. Bir müşteri kampanya kapsamında tek seferde yaptığı en yüksek tutarlı alışverişi üzerinden olacak şekilde azami 75 TL MaxiPuan kazanabilir.
    4- İlave MaxiPuanlar kampanyanın sona ermesini takiben 14 gün içinde müşterilerimizin kampanyada kullandıkları kredi kartlarına yansıtılacaktır.
    5- Verilecek ilave MaxiPuanların son kullanma tarihi 23 Ekim 2014 (bu tarih dahil) olup, kullanılmayan MaxiPuanlar 24 Ekim 2014 tarihinde geri alınacaktır.
    6- Şirket Kredi Kartı, Bankamatik Kartı, Vadematik Kart, Maximum Aidatsız Kart, İşte Üniversiteli Aidatsız kredi kartı, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.
    7- Kampanyaya MercedesCard ve Maximiles kredi kartları da dahildir. Maximiles ile kazanılan MaxiPuanlar MaxiMil'e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır.
    8- Maximiles'a yüklenen MaxiPuanlar Maximiles ile kullanılacaktır.
    9- Ziraat Maximum Kartlar kampanyaya dahildir. Ziraat Maximum Kart sahiplerinin kampanyaya katılabilmeleri için banka sisteminde kayıtlı cep telefonu numaralarından “HIZLIAL” yazıp boşluk bırakarak harcama yapılan/yapılacak kartın son 6 hanesi ile beraber 4747'ye SMS göndermeleri gerekmektedir.
    10- Başvuru için gönderilecek her SMS operatörlerin kendi tarifesi üzerinden bir kısa mesaj ile ücretlendirilecektir.
    11- BKM Express kullanılarak yapılan ödemeler de kampanyaya dahildir.
    12- Online ödeme şirketleri aracılığı ile gerçekleştirilen alışverişler  kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.
    13- Altın, Kıymetli Maden ve Kontör ürünleri kampanyaya dahil değildir.
    14- Toplu ve ticari olarak değerlendirilebilecek alımlar kampanya dışındadır, bu siparişler iptal edilecek veya puan kazandırılmayacaktır.
    15- Yasal düzenleme uyarınca cep telefonu satışlarında taksitlendirme yapılamamaktadır.

http://www.maximum.com.tr/TR/kampanyalar/kampanya-ayrintilari/Sayfalar/kampanya-ayrintilari.aspx?CampaignName=H%c4%b1zl%c4%b1al.com+Kampanyas%c4%b1&IdCampaign=Mzcy-ISB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.ereneren -- 17 Eylül 2014; 10:24:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Maximum sonunda kampanyalara basladi. Once HB simdi hizlial. Gozlerim yasardi. Hizlial cek kampanyasi ile birlesirse guzel olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhalif13

Maximum sonunda kampanyalara basladi. Once HB simdi hizlial. Gozlerim yasardi. Hizlial cek kampanyasi ile birlesirse guzel olur.
    arkadaşlar böyle bir ibare var şartlarda.acaba bkm express kullanarak yaparsak bu made kapsamına girermiyiz.Online ödeme şirketleri aracılığı ile gerçekleştirilen işlemler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murataslanix

arkadaşlar böyle bir ibare var şartlarda.acaba bkm express kullanarak yaparsak bu made kapsamına girermiyiz.Online ödeme şirketleri aracılığı ile gerçekleştirilen işlemler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.

11- BKM Express kullanılarak yapılan ödemeler de kampanyaya dahildir
  • quote:

Orijinalden alıntı: superhead

quote:

Alıntıları Göster
    hızlıal da kargoyu bedavaya getirmenin yolu var mı? buzdolabına 40 lira kargo çıkıyor

• quote:

quote:

tv altım, bkm express ile ödeme yaptım, herhangibir puan kazanım mesajı gelmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MUTAF

quote:

quote:

tv altım, bkm express ile ödeme yaptım, herhangibir puan kazanım mesajı gelmedi.

Alıntıları Göster
    dikkatsizlik. teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Puan kazandiniz mesaji gelen varmi

• quote:

Puan kazandiniz mesaji gelen varmi
    Son zamanlarda sık sık kampanya yapmaya başladı maximum.
  • Bu ay aksilik olmazsa 75 20 ve 10.olarak toplamda 105 maxipuan bekliyorum,

• quote:

Bu ay aksilik olmazsa 75 20 ve 10.olarak toplamda 105 maxipuan bekliyorum,
    alısverısden sonra bır bıldırım gelmedı bana normal mıdır
    Öncesınde basvurumu da yapmıstım onaylanmıstı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunahan2 -- 1 Ekim 2014; 9:27:03 >
  • Alışveriş sonrası bana da bildirim gelmedi fakat daha önce de bildirim gelmeden puanım yatmıştı. BKM ile ödeme yaptım Ekim 14 gibi 90 tl maksipuan bekliyorum :)

• Puani yatan varmi

• quote:

Puani yatan varmi
    puanı yatan var mı bkm expressle ödedim 95 TL puan bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemorelli

puanı yatan var mı bkm expressle ödedim 95 TL puan bekliyorum

Alıntıları Göster
    75 kimseye yatmamış demekki.
  • quote:

75 kimseye yatmamış demekki.

Alıntıları Göster
    14 gün içinde yatacak diyor. 14 veya 15 ekimde yatar.
  • Bonus puanlarim HERZAMANKI GUNUNDE YATTI.
    Maxipuan bekle babam bekle.
    Ne 10 ne 75 ne 20..

• Puanı yatan varmi?

• quote:

Puanı yatan varmi?

Henüz kimsenin puanı yatmaz puan konusunda en uyuz banka zaten iş bankası. İllaki son gün son saate bırakırlar puan yüklemesini. O sebeple ayın 14veya 15inden evvel yatması imkansız.
  • quote:

quote:

Puanı yatan varmi?

Henüz kimsenin puanı yatmaz puan konusunda en uyuz banka zaten iş bankası. İllaki son gün son saate bırakırlar puan yüklemesini. O sebeple ayın 14veya 15inden evvel yatması imkansız.

Alıntıları Göster
    bende 2 gün önce ziraat maxi kredi kartıyla hızlıal dan bilgisayar aldım ...almadan önce mesajımıda attım bekliyorum...))

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.