Şimdi Ara

Hızlıal ve hepsiburada htc 8x 599 tl ( 50tl çek + 50 tl wp) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
567
Cevap
8
Favori
32.127
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam o distributor garantiliymiş.
    bu arada 1320 de 3400 mAh batarya varmıs super
    neyse htc 8x konusunu dagıtmayım.alan arkadaslar iyi gunlerde kullansın,ben biraz daha ertelemeyi seciyorum.
  • Distribütör garantili demek en sağlam garanti demek yani...
    Riskli olan paralel / ithalatçı garantili olanlardır...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hızlıal dan 2 ayrı alışveriş yaparak 100 tl maximum puan kazanabilirmiyiz. kampanya koşularında tek seferde alışveriş yapılması gerektiğine dair birşey okumadım.
  • Hızlıal'dan 2 tane alan olursa birini ben alırım telefon alan kişiye 550 'ye gelir ... , bende 550 TL yatırırım alan kişinin hesabına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 4 Haziran 2014; 20:28:42 >
  • Arkadaşlar, sim kartımı micro sim yapmak için telefoncuda kestirdim simi okudu fakat şöyle bir sorunum var içindeki numaraları görmüyor.Rehberde bununla ilgili bir ayar var mı? sim hafızasını kullan-telefon hafızasını kullan diye. yoksa eski telefonumdaki numaraları yenisine senkronize etmem için bir program var mı? bluetooth ile yolluyorum fakat olmuyor tek tek atmam gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fathkurnz

Arkadaşlar, sim kartımı micro sim yapmak için telefoncuda kestirdim simi okudu fakat şöyle bir sorunum var içindeki numaraları görmüyor.Rehberde bununla ilgili bir ayar var mı? sim hafızasını kullan-telefon hafızasını kullan diye. yoksa eski telefonumdaki numaraları yenisine senkronize etmem için bir program var mı? bluetooth ile yolluyorum fakat olmuyor tek tek atmam gerekiyor.

hocam üzülerek söylüyorum ki sim kartınızı kestirirseniz numaralarınız gider. geri döndürmenin yolu yoktur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • prisonerofazkaban P kullanıcısına yanıt
    Hadi ya o niye oluyo acaba? Neyse en azından" arkadaşlar telefon değiştirdim numaralar kayboldu ozelden numaranizi atın" yazabilecegim

• quote:

Orijinalden alıntı: osman13

hızlıaldan geldi cihaz, ilk wp li telefonum olduğu için alışmakta baya bi sıkıntı yaşıyorum doğrusu, şimdi iki sorum olacak,
    1 tango yu yükleyemedim, nasıl yükleyebilirim ??
    2 tarayıcı bing ve de nefret ederim bing den bunu google a çevirmenin bir yolu yokmu ??

???
  • fathkurnz F kullanıcısına yanıt
    bende ne yazıkki sim rehberini almadan kestirdim, ama şu şekilde kopyalamayı başardım, önceki rehberim gmail de senkrondu onu cvs dosyası olarak indirip telefonun hesabı olan hotmailden içe aktararak rehberin tümünü kopyaladım.
  • fathkurnz F kullanıcısına yanıt
    hocam o kestikleri yer kartın hafızayla ilgili kısmı sanırsam.

• prisonerofazkaban P kullanıcısına yanıt
    Hocam benim bir arkadaşım da kestirdi kartı ,ancak numaralar duruyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Furkan61~

hocam bi yanlisiniz vardir durmamalı yani benimde basima geldi telefoncuya sordum kaybolur dedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: prisonerofazkaban

quote:

hocam bi yanlisiniz vardir durmamalı yani benimde basima geldi telefoncuya sordum kaybolur dedi.

Yok hocam eminim ya kullandım telefonu direk sim karttakileri aktardı. Hatta kestirmek yerine yeni sim kart almak istemiş telefoncu numaralar gider keselim demiş

• quote:

quote:

Benimkide silinmemişti. Salak yanlış kesmiştir.

• yok öle bişey bende kestirdim numaraları içe aktar yapmanız lazım ios gibi
  • Sim kart hücrelerine kesen telefoncu uzman arkadaşınız zarar vermiş. Başka türlü izahı yok. Tıpkı sd kartlar gibi simlerde depolama alanına sahip. 64/128 kb gibi. Öncelikle başka bir telefonda yada kesilen kısım büyüklüğünde ki aparatla eski telde deneyin, sonra kolay...Numaralar duruyorsa yeni telefonda takıp sim rehberi telefonun hafızasına içe aktar al deyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabrifidan -- 5 Haziran 2014; 0:03:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: selmand

quote:

quote:

Benimkide silinmemişti. Salak yanlış kesmiştir.

Aynı kesme işini her gün onlarca yapan var ve böyle acemilerde var demekki

• Here drive nerden indirdiniz mağazada paralı gozukuyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: osman13

bende ne yazıkki sim rehberini almadan kestirdim, ama şu şekilde kopyalamayı başardım, önceki rehberim gmail de senkrondu onu cvs dosyası olarak indirip telefonun hesabı olan hotmailden içe aktararak rehberin tümünü kopyaladım.

Gerek yok o kadar şeye...Google la senkron yaptıktan sonra 8x de google hesabınızla login olur hepsi gelir..email kısmında direk var google , ben öyle yaptım...cvs vs gerek yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bunumu alamali yoksa huawei g700 mi almali

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.