Şimdi Ara

Hızlıal ve hepsiburada htc 8x 599 tl ( 50tl çek + 50 tl wp) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
567
Cevap
8
Favori
32.124
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HB hediye çekini ne zaman yükleyecek 30 mayısta aldım çek yok ortalarda caps olan varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz10

HB hediye çekini ne zaman yükleyecek 30 mayısta aldım çek yok ortalarda caps olan varmı

14 temmuz sanırım aça sadece spor reyonunda geçerliymiş :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • balabanraca kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    Benim telefonumda dün geldi ölü piksel kontrolu için ne yapmam lazım ekranın tamamını siyah yada başka renklerde nasıl ayarlıyoruz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serrikoc -- 6 Haziran 2014; 23:53:15 >
  • serrikoc S kullanıcısına yanıt
    Parlaklık : Yüksek
    Arka Tema : Koyu

ben bu ayarları yapıp siyah ekranda kontrol ettim. ilk başta 1 tane görmüştüm. sonra 5'e kadar çıktı.
    aynı zamanda yukarıdaki ayarları yapıp, kamerayı açarak karanlık ortamda kontrol edebilirsiniz. başka renklerde denemedim. siyah arka planda 5 adet beyaz ölü piksel gözükmesi bizim için yeterli oldu.

bugün arkadaşım ürünü iade yolladı. iade alındığı taktirde aynı telefondan sipariş geçeceğiz. inşallah yeni alacağımız üründe aynı problem çıkmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balabanraca -- 6 Haziran 2014; 23:36:24 >
  • serrikoc S kullanıcısına yanıt
    İnsider diye bir program var yükleyin onu donanım testi bölümü var ölü piksel testinden daha farklı renklerde test edebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hızlı al dan aldım bakalım naıls çıkacak genel görüş olumlu telefon için
  • Arkadaşlar bu telefon Windows 8.1 guncellemesını aldı mı?

• ~Furkan61~ ~ kullanıcısına yanıt
    Karanlık odada çok dikkatli baktığımda 1 adet gördüm ama kamerayla ilgili beyaz ışık saçan ayar bölümler görmeyi engelliyor. program olarak insider ve win.phone insider isimli iki program indirdim ama test yapamadim şimdi dead pixel test ve hardware test programlarını indirmeye çalışıyorum ama mağazadan indirme işlemi yapamıyorum devamlı beklemeye alıyor.
  • ben telefonu dun aldım ve telefonda aşırı ısınma var böyle bir problemi olan var mı?wifi+oyun açıkken 3-4 dk içerisinde eli yakan bir ısınma oluşuyor.telefonu aynı durumda olan var mı?
  • hoffa kullanıcısına yanıt
    8.1 in beta versiyonunu kullanılabliyor. Kararlı sürüm haziran ayında çıkacakmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: pehlivan48

ben telefonu dun aldım ve telefonda aşırı ısınma var böyle bir problemi olan var mı?wifi+oyun açıkken 3-4 dk içerisinde eli yakan bir ısınma oluşuyor.telefonu aynı durumda olan var mı?

Önceki mesajları oku

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu perşembe akşamı hızlıaldan aldım. (mavi renk). Bugün sabah elime ulaştı. Dün erkenden kargoya vermişlerdi ama sağolsun yurtiçi kargo 24 saatte getirdi istanbul içine.

Telefon muhteşem arkadaşlar. Kapalı kutu, jelatinli olarak geldi. %5 şarjı vardı ilk açtığımda. %1 olana kadar kullandım. Şuan kapatıp şarja taktım. Gerçi şarja takınca tekrardan açıldı telefon. Kapalı şarj edemiyor muyuz?

Menüsü, hızı, kamerası çok hoş. Şarjın dolmasını bekliyorum bir an önce.
  • hepsiburada da sadece sarısı kalmış diğerlerinde stok görünmüyor
  • Hizlial worldpuan lar ne zaman yukleniyordu

• 6-17 haziran
  • quote:

Orijinalden alıntı: selmand

quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

Beyler Worldpuan kampanyası ile alanların önceden mesaj atması gerekiyor muydu yaw ? Ben atmadım ?

öyle bişi yazmıyordu kampanya sayfasında bende mesaj atmadım o nedenle, umarım öyle bi şart yoktur.

http://www.hepsiburada.com/liste/Static.aspx?id=5768

8.1 güncellemelerinden sonra format atınca telefon şarjı baya kendine geldi, bu konuda sıkıntı yaşayan varsa tavsiye ederim.

ben hızlıaldan dırek aldım . 2 adet aldım hemde. 1000 + oldugu ıcın kartıma 20000 word puan yuklenmıs buda 100 tl ye karsılık gelıyor.

• benim telefonu da hızlıaldan aldım ama şarjı çok kötü. 1 gün bile dayanmıyo. sizde de öyle mi acaba? nete de çok girmiyorum...
  • Tam alacaktım ama şarj ve hafıza handikapı beni geri çevirdi.

Onun haricinde 600 liraya bedava telefon..

• 75 tl çekimin bugün son günüydü gece sıfırlancaktı son 15 dk kadar bekledim siyahı ve mavısı stoklara girmedi mecburen sarısı almak zorunda kaldım 2 gün önce sıyahı vardı belkı dedım çek kampanyası yaparlar dıye bekledım ama nafile genel bir çek kampanyası olmadı bu sayede sıyahıda kacırdık:-(((
    telefon bana 528 tl geldi suan kullandıgımız nokia 6303 de 175 tl müşterisini bulunca daha da uyguna geldi diyebilirim. ama gözüm siyahtaydı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksaray1 -- 9 Haziran 2014; 0:27:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chalap

benim telefonu da hızlıaldan aldım ama şarjı çok kötü. 1 gün bile dayanmıyo. sizde de öyle mi acaba? nete de çok girmiyorum...

Ben ilk gün full wifi kullandım, 2. Gün 3g kullandım, baya kurcaladım, 3. Gün sabahı şarja koydum...Çok memnunum telefondan bence süper bu fiyata

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.