Bildirim
Hızlıal ve hepsiburada htc 8x 599 tl ( 50tl çek + 50 tl wp) (22. sayfa)
Lighting EVER LE Kafa lambası, LED şarj edilebilir, 2'li USB kafa lambası, kırmızı ışık ve 5 ışık modu, IPX4 su geçirmez mini alın lambası, çocuklar yetişkinler için, süper parlak kafa lambası balık tutma, kamp ve koşu için [USB kablosu dahil] : Amaz
https://www.amazon.com.tr/dp/B07WP37GQZ?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
16 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Beyler elimde siyah var hızlıaldan alınmış ancak mavisi aklımda kaldı takas etmek isteyen varsa bana uyar -
hepsiburada ya tekrar stok girdi sansa bak ya dun gece 11 de sarısını aldım sımdı müşteri hizmetlerine telefon actım hepsiburadanın içinde yurt içi kargu şubesinde beklemede dedim yardımcı olurmusun malesef olamatız dediler.eger gerı ıade etsem kullnadıgım 75 tl cek gerı tanımlanırmı arkadaşlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: aksaray1
hepsiburada ya tekrar stok girdi sansa bak ya dun gece 11 de sarısını aldım sımdı müşteri hizmetlerine telefon actım hepsiburadanın içinde yurt içi kargu şubesinde beklemede dedim yardımcı olurmusun malesef olamatız dediler.eger gerı ıade etsem kullnadıgım 75 tl cek gerı tanımlanırmı arkadaşlar.
Bildiğim kadarıyla çek, indirim kodu vs. tek kullanımlık olduğu için tekrar tanımlanmıyor. Hızlıal'da benzer bir mağduriyetim olmuştu. Hepsiburada'nın müşteri hizmetlerine danışmanızda fayda var yine de. -
quote:
hepsiburada ya tekrar stok girdi sansa bak ya dun gece 11 de sarısını aldım sımdı müşteri hizmetlerine telefon actım hepsiburadanın içinde yurt içi kargu şubesinde beklemede dedim yardımcı olurmusun malesef olamatız dediler.eger gerı ıade etsem kullnadıgım 75 tl cek gerı tanımlanırmı arkadaşlar.
hocam kutuyu aç ve beğenmedim deyip değişim iste yada bir kusur bul istediğin renkle değiştirirler.... -
açmadan yolla. -
Hepsiburada da değişim olmaz. İade kabul edilir, yeniden sipariş geçmeniz istenir.
Bu arada, hediye çeki yanmaz geri yüklenir. -
hızlıal'dan 2 adet telefonu maksimum kartı (100 tl para hediyeli) ve puanıyla alabilecek varsa uygun fiyat karşılığı parası nakit ödenecektir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h_erdog -- 9 Haziran 2014; 11:53:11 > -
iki müşteri hizmetleriyle görüştüm hatta operasyon yetkilisi ile de görüştüm 75 tl çek sıkıntıya giriyormuş hepside çekiniz geri yatmaz dediler.çekin eger günü olsaydı belki ama son gün kullanmışınız yatmaz diyınce renk değişiminden vazgeçtim -
-
quote:
Orijinalden alıntı: fathkurnz
Arkadaşlar benim telefonda mobil Youtube uygulamasında hata veriyor . Videoları açmak için mağazaya bağlanmak istiyor uygulama bulamadığı için, ilk zamanlarda böyle bir sorun yoktu.
Ve görünüşü de şöyle. Var mı bunun çaresi, başka Youtube uygulamasında herşeyi oynatıyor
ben youtube uygulamasını silmişim :))
-
Alıp satacak olan varsa siyah veya mavi renk uygun fiyattan alınır. -
Hb nin garantiyi hangi şirket hızlı alın garantiyi hangi şirket yapıyor bilgi. -
quote:
Orijinalden alıntı: HaftaiçiBogaziçi
Hb nin garantiyi hangi şirket hızlı alın garantiyi hangi şirket yapıyor bilgi.
Hizlial kvk
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: metallurgy
quote:
Orijinalden alıntı: HaftaiçiBogaziçi
Hb nin garantiyi hangi şirket hızlı alın garantiyi hangi şirket yapıyor bilgi.
Hizlial kvk
Hızli al kvk mı hocam kesin demi.Sorun felan çıktımı hızlı al dan alanlarda bide hepsi buradanınkini biliyormusun. -
kvk olması iyi -
hepsiburada nın garantiside kvk -
Arkadaşlar sorun güncel yardım bekliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar telefon bugün elime geçti tel %0 da ilk şarj için kaç saat bekletiyim şarjda yoksa yeşil yandığında çekiyim mi? İlk şarj önemliymiş duyduğuma göre -
quote:
iki müşteri hizmetleriyle görüştüm hatta operasyon yetkilisi ile de görüştüm 75 tl çek sıkıntıya giriyormuş hepside çekiniz geri yatmaz dediler.çekin eger günü olsaydı belki ama son gün kullanmışınız yatmaz diyınce renk değişiminden vazgeçtim
Hb'nin hersl şeyi mükemmel diyeceğim fakat şu değişim konusunda çözümsüzler ya sinir bozucu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X