Şimdi Ara

Hızlıal ve hepsiburada htc 8x 599 tl ( 50tl çek + 50 tl wp) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
567
Cevap
8
Favori
32.124
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    benim telefonumda 8x ve 10 aylık cihaz fazla yoğun kullanmadığım zaman yeterli gidiyor son şarjımı ss olarak ekleyim bakın telefonda wp8.1 beta yüklü....

Hızlıal ve hepsiburada htc 8x 599 tl  ( 50tl çek + 50 tl wp)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. chemist -- 9 Haziran 2014; 8:50:04 >
  • Beyler elimde siyah var hızlıaldan alınmış ancak mavisi aklımda kaldı takas etmek isteyen varsa bana uyar
  • hepsiburada ya tekrar stok girdi sansa bak ya dun gece 11 de sarısını aldım sımdı müşteri hizmetlerine telefon actım hepsiburadanın içinde yurt içi kargu şubesinde beklemede dedim yardımcı olurmusun malesef olamatız dediler.eger gerı ıade etsem kullnadıgım 75 tl cek gerı tanımlanırmı arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aksaray1

hepsiburada ya tekrar stok girdi sansa bak ya dun gece 11 de sarısını aldım sımdı müşteri hizmetlerine telefon actım hepsiburadanın içinde yurt içi kargu şubesinde beklemede dedim yardımcı olurmusun malesef olamatız dediler.eger gerı ıade etsem kullnadıgım 75 tl cek gerı tanımlanırmı arkadaşlar.

Bildiğim kadarıyla çek, indirim kodu vs. tek kullanımlık olduğu için tekrar tanımlanmıyor. Hızlıal'da benzer bir mağduriyetim olmuştu. Hepsiburada'nın müşteri hizmetlerine danışmanızda fayda var yine de.
  • quote:

hepsiburada ya tekrar stok girdi sansa bak ya dun gece 11 de sarısını aldım sımdı müşteri hizmetlerine telefon actım hepsiburadanın içinde yurt içi kargu şubesinde beklemede dedim yardımcı olurmusun malesef olamatız dediler.eger gerı ıade etsem kullnadıgım 75 tl cek gerı tanımlanırmı arkadaşlar.

hocam kutuyu aç ve beğenmedim deyip değişim iste yada bir kusur bul istediğin renkle değiştirirler....
  • açmadan yolla.
  • Hepsiburada da değişim olmaz. İade kabul edilir, yeniden sipariş geçmeniz istenir.

Bu arada, hediye çeki yanmaz geri yüklenir.
  • hızlıal'dan 2 adet telefonu maksimum kartı (100 tl para hediyeli) ve puanıyla alabilecek varsa uygun fiyat karşılığı parası nakit ödenecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h_erdog -- 9 Haziran 2014; 11:53:11 >
  • iki müşteri hizmetleriyle görüştüm hatta operasyon yetkilisi ile de görüştüm 75 tl çek sıkıntıya giriyormuş hepside çekiniz geri yatmaz dediler.çekin eger günü olsaydı belki ama son gün kullanmışınız yatmaz diyınce renk değişiminden vazgeçtim
  • Arkadaşlar benim telefonda mobil Youtube uygulamasında hata veriyor . Videoları açmak için mağazaya bağlanmak istiyor uygulama bulamadığı için, ilk zamanlarda böyle bir sorun yoktu.
    Ve görünüşü de şöyle. Var mı bunun çaresi, başka Youtube uygulamasında herşeyi oynatıyor
     Hızlıal ve hepsiburada htc 8x 599 tl  ( 50tl çek + 50 tl wp) Hızlıal ve hepsiburada htc 8x 599 tl  ( 50tl çek + 50 tl wp)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: fathkurnz

Arkadaşlar benim telefonda mobil Youtube uygulamasında hata veriyor . Videoları açmak için mağazaya bağlanmak istiyor uygulama bulamadığı için, ilk zamanlarda böyle bir sorun yoktu.
    Ve görünüşü de şöyle. Var mı bunun çaresi, başka Youtube uygulamasında herşeyi oynatıyor
     Hızlıal ve hepsiburada htc 8x 599 tl  ( 50tl çek + 50 tl wp) Hızlıal ve hepsiburada htc 8x 599 tl  ( 50tl çek + 50 tl wp)

ben youtube uygulamasını silmişim :))

• Alıp satacak olan varsa siyah veya mavi renk uygun fiyattan alınır.
  • Hb nin garantiyi hangi şirket hızlı alın garantiyi hangi şirket yapıyor bilgi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaftaiçiBogaziçi

Hb nin garantiyi hangi şirket hızlı alın garantiyi hangi şirket yapıyor bilgi.

Hizlial kvk

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

quote:

Orijinalden alıntı: HaftaiçiBogaziçi

Hb nin garantiyi hangi şirket hızlı alın garantiyi hangi şirket yapıyor bilgi.

Hizlial kvk

Hızli al kvk mı hocam kesin demi.Sorun felan çıktımı hızlı al dan alanlarda bide hepsi buradanınkini biliyormusun.
  • kvk olması iyi
  • hepsiburada nın garantiside kvk
  • Arkadaşlar sorun güncel yardım bekliyorum

• arkadaşlar telefon bugün elime geçti tel %0 da ilk şarj için kaç saat bekletiyim şarjda yoksa yeşil yandığında çekiyim mi? İlk şarj önemliymiş duyduğuma göre
  • quote:

iki müşteri hizmetleriyle görüştüm hatta operasyon yetkilisi ile de görüştüm 75 tl çek sıkıntıya giriyormuş hepside çekiniz geri yatmaz dediler.çekin eger günü olsaydı belki ama son gün kullanmışınız yatmaz diyınce renk değişiminden vazgeçtim

Hb'nin hersl şeyi mükemmel diyeceğim fakat şu değişim konusunda çözümsüzler ya sinir bozucu.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.