Şimdi Ara

Hızlıal ve hepsiburada htc 8x 599 tl ( 50tl çek + 50 tl wp) (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
567
Cevap
8
Favori
32.124
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Babama siyah renk hizlial dan aldım, biraz kurcaladım telefonu..Umduğumdan çok daha iyi çıktı..
    O paraya o kamera kalitesi sanırım yok, ayrıca çok hızlı ve akıcı çalışuyor. Ses kalitesi , hem dışarıya verilen hem kulaklık süper.
    Babam Windows Mobile a da alıştı, kullanımı kolay zaten..
    Ekran kalitesi, ergonomisi hepsi çok iyi...kesinlikle tavsiye ederim..
    Bu arada Windows Mobile çoğu konuda yeterli ama ben bazı aradıklarımı bulamadım..Birtek bu konuda karar vermek gerek..
  • Arkadaşlar bu telefona internet explorer dan başka tarayıcı yükleyebileniniz var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • siyah olanı satmak isteyen varsa alırım.
  • hala telefonu iyi çıktı hafıza yetmiyor gibi mesajlar atanlar var

telefon ses olarak ,kulaklık olarak, dahili amfisiyle 10 numara

342 ppi ekran var

ön kamera geniş açı 2mp *** f değeri 2.0 ***,arka kamera 8mp 28mm f2.0

telefonda gps , g sensör ,pusula , hfc var

2 bin lira verdiğiniz 16 gb iphone 5 ler , hala 1200 tl ye satılan 8 gb iphone 4 ler varken hafızası yetersiz demek ayıp oluyor.

windows phonelar piyasada tutunmak için daha uygun fiyatlara satılıyor.

bu fiyata özellikle ilk çıktığında çek ve puanla inanılmaz bi fiyattı. hala çok iyi bir fiyat olduğunu düşünüyorum
  • fathkurnz F kullanıcısına yanıt
    chrome ve firefox yüklenmesi lazım
  • Ben bulamadım hocam mağazada. Mümkünse yardım eder misiniz?

• Chrome ve Firefox yok, sadece UC Browser alternatifi var. O da IE motoru kullanıyor.

WP ekosisteminde browser olarak IE motoruna mahkumsunuz.

Ancak IE'ye önyargılı yaklaşmayın, oldukça başarılı.
  • telefonu bir haftadır kullanıyorum, 8.1 e guncelledim. sarjı komedi, yarım gun dayanıyor.
    ben iphone 4s kullanıcısıyım, onda tum gun yetiyordu, bu yarım gunde bitiyor.
    onun dısında, itunesin veya android storun yanından bile gecemez.
    en cok indirilen programlara giriyorim, gs duvar kagıdı, fb duvar kadıgı vs.
    adam akıllı bir marketi olusmamıs. ilerde olur mu bilmiyorum.

baska bir olumsuz yonu acma kapama tusu cok iceri gizlenmiş. acmak icin nerdeyse iki elinde telefonu zorluyorsun.
    tus kilidi baska bir programla ekrana dokunup acılı kapanıyor mu bilmiyorum.
    nokia da var deniyordu. bu konuda bilgisi olan varsa lutfen yardımcı olun.

telefonun hızı, ekran kalitesi super, malzeme kalitesi tatmin edici.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sami2221

telefonu bir haftadır kullanıyorum, 8.1 e guncelledim. sarjı komedi, yarım gun dayanıyor.
    ben iphone 4s kullanıcısıyım, onda tum gun yetiyordu, bu yarım gunde bitiyor.
    onun dısında, itunesin veya android storun yanından bile gecemez.
    en cok indirilen programlara giriyorim, gs duvar kagıdı, fb duvar kadıgı vs.
    adam akıllı bir marketi olusmamıs. ilerde olur mu bilmiyorum.

baska bir olumsuz yonu acma kapama tusu cok iceri gizlenmiş. acmak icin nerdeyse iki elinde telefonu zorluyorsun.
    tus kilidi baska bir programla ekrana dokunup acılı kapanıyor mu bilmiyorum.
    nokia da var deniyordu. bu konuda bilgisi olan varsa lutfen yardımcı olun.

telefonun hızı, ekran kalitesi super, malzeme kalitesi tatmin edici.

MERAKİMDAN soruyorum 8.1 güncellemesi orjinal mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• faya85 kullanıcısına yanıt
    8.1 resmi sürüm gelmedi. Bu preview sürümü. Yakında çıkacak ama

• Telefonun kamerası gayet güzel (bu fiyat segmentinde hatta 800 900 liraya kadar daha iyisi yok)
    Çok ciddi ısınma sorunu var dün telefon cebimde dururken 50 dereceyi buldu ısısı durduk yere oyunlarda falan ısınıyordu ama bunu ilk kez yaptı kapattım bir 10 dakika soğuttum geri açtım şimdi normal. Muhtemelen arka planda işlemciyi yoran bir program açıktı. Isınmayı 2 yıl garantisi olduğu için takmıyorum en fazla bozulur. Stabil donma kasma sorunları yok İnternet deneyimi tatmin edici. Uygulama sıkıntı temel uygulamalar var android ios gibi her istediğini bulamıyorsun. Youtube uygulaması ve deneyimi kesinlikle berbat. Benim gibi donmasın kamerası iyi olsun diyorsanız ve temel uygulamalar sorunsuz çalışsın sesi güzel çıksın size göre ama daha fazlasını bekliyorsanız bu platform ve bu fiyat segmenti size uygun değil. Birde asphalt 8'i android platformu yada ios ile senkron şekilde multi player oynayamıyorsun. Şarjda 1 günü zar zor çıkarıyor. Kısaca ısınmasaydı iyiydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: fathkurnz

Dusuncem su bu telefona 8.1 gelmeyecegi icin ucuzlattilar yoksa lumia925 gibi nerdeyse 18ay windows gucel kalacak denildi ve gsmarenaya bakilirsa 18ay gecmis ucuzladi kafam karisik windows 8.1i merak ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: faya85

quote:

Dusuncem su bu telefona 8.1 gelmeyecegi icin ucuzlattilar yoksa lumia925 gibi nerdeyse 18ay windows gucel kalacak denildi ve gsmarenaya bakilirsa 18ay gecmis ucuzladi kafam karisik windows 8.1i merak ediyorum

Az once Fransa HTC ile yazistim, adamlarin 8.1 ile ilgili bilgisi yok, kendilerine bu yonde herhangi bir bilgi ulasmamis. Bu nedenle bir sey soyleyemiyorlar.

Gozuken o ki; ya guncelleme gelecek yada gelmeyecek. Bekleyip gorecegiz.
  • faya85 kullanıcısına yanıt
    ben de forumshiftdelete.net te çıkmayacağını okumuştum ama,insanı yaşatan bir yudum umuttur
  • Tüm windows phone telefonlara 8.1 güncellemesi gelecek!
  • Ben çıkacak diye biliyorum, hatta tüm cihazlar 8.1 desteği alacak diye bir açıklama okumuştum. Aşağıdaki haber biraz eski olsa da 8.1'in geleceği söyleniyor :
    http://www.wpcentral.com/htc-confirms-8x-windows-phone-81

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfien -- 11 Haziran 2014; 11:29:04 >
  • Beyler bir arkadaşa siyahını satıp kendime mavisini sipariş ettim hızlıal'dan biraz önce hızlı al anında kargoya teslim edildi yazdı yaw noluyoz :)) bana göre mavisi çok daha can alıcı ve güzel duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 11 Haziran 2014; 11:51:20 >
  • http://teknoseyir.com/windows-phone-8-1-neler-getiriyor

Arkadaşlar burada Windows 8.1 in incelemesi var. Teknoseyirin dediğine göre bütün telefonlara gelecekmiş.

• quote:

http://teknoseyir.com/windows-phone-8-1-neler-getiriyor

Arkadaşlar burada Windows 8.1 in incelemesi var. Teknoseyirin dediğine göre bütün telefonlara gelecekmiş.

480TL ye bana goz kirpiyor. 1 yilda Turkiyede uluslararasi garantisi gecerliymis.
  • quote:

Ben bulamadım hocam mağazada. Mümkünse yardım eder misiniz?

Mağazada "browser" diye arayın, olanlar çıkıyor...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.