Şimdi Ara

Hızlıal ve hepsiburada htc 8x 599 tl ( 50tl çek + 50 tl wp) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
567
Cevap
8
Favori
32.124
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bende hızlıal'dan siyah kalmadığı mecburen mavisini aldım ancak ekranında 2 adet ölü piksel var hiç sim kartı takmadım ve aksesurlarının poşetini hiç açmadım hızlıal bu konuda iade alır mı ?
  • veracocha kullanıcısına yanıt
    Kutusuna aksesuarlarina vs zarar vermediyseniz almasi lazim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: falcon86

Kutusuna aksesuarlarina vs zarar vermediyseniz almasi lazim.

Yok hocam zarar verilmedi sıfır gibi ancak kutusunun üstündeki jelatin tabiki açıldı kontrol etmek için ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veracocha -- 12 Haziran 2014; 19:54:14 >
  • İade almak zorundalar, kutu ve içeriği dediğiniz gibi size geldiği gibiyse...
  • quote:

Orijinalden alıntı: java

İade almak zorundalar, kutu ve içeriği dediğiniz gibi size geldiği gibiyse...

Aynen bu şekilde hocam
     Hızlıal ve hepsiburada htc 8x 599 tl  ( 50tl çek + 50 tl wp)
  • quote:

Orijinalden alıntı: veracocha
    Aynen bu şekilde hocam

Alırlar... Ben de eşime almıştım beğenmedi aynen bu şekilde iade edeceğim kullanmadan...
  • Arkadaşlar hızlıal World puanlar me zaman yatıyordu.

• Arkadaslar isteyen olursa hizlialdan mavi yada sarisini 550 tl alabilirim 100 tl maxipuan muhabbeti dolayisiyla kendime de almayi dusunuyorum iletisime gecip verecegim hesaba ucreti yatiran arkadasa alirim

• quote:

Orijinalden alıntı: veracocha

Arkadaşlar merhaba bende hızlıal'dan siyah kalmadığı mecburen mavisini aldım ancak ekranında 2 adet ölü piksel var hiç sim kartı takmadım ve aksesurlarının poşetini hiç açmadım hızlıal bu konuda iade alır mı ?

Ama ölü piksel olayından bahsetmemen lazım. O zaman servis vs devreye girecek diyebilirler. Ya da 2 tane sorun kapsamında kabul edilmiyor 5-6 tane olması gerekebiliyor diyebilirler. Cayma hakkı olarak direkt iade etmek istiyorum de bence.
  • Arkadaşlar merhaba. Benim şikayetim şarjla ilgili. Her şeyi kısıtlamama ve çok kullanmama rağmen şarjı 1 gün gitmiyor telefonun. Bir de asıl önemlisi telefon geç şarj oluyor. Telefonun dolması 3-4 saati buluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: hanibene

Arkadaslar isteyen olursa hizlialdan mavi yada sarisini 550 tl alabilirim 100 tl maxipuan muhabbeti dolayisiyla kendime de almayi dusunuyorum iletisime gecip verecegim hesaba ucreti yatiran arkadasa alirim

Bu değil de Huawei G330 almayı düşünüyorum. 349 TL olan model. Birlikte alsak sana maxipuan gelmiyor mu.
  • Arkadaslar ben hem vodafone hemde avea hatti takili iki Htc 8x aldim ancak ayatlarini yapmalarina ragmen mobil internete giremiyorum. Bana yatdimci olurmusynuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgurfeci

Arkadaslar ben hem vodafone hemde avea hatti takili iki Htc 8x aldim ancak ayatlarini yapmalarina ragmen mobil internete giremiyorum. Bana yatdimci olurmusynuz.

3gnizi açtırdınız mı (ave ya da vodafone arayarak) ?
  • Evet daha evvel kullandığım telefonlarda internete bağlanıyordum.

• Arkadaşlar telefonu alıp memnun olmayıp satmak isteyen varsa benimle iletişime geçebilir. Pazarlık p.m den yapılır.

• hepsiburada da sakın değişim , tamir vs taleplerde bulunmayın

birdaha internetten alışveriş yapmamaya yemin edersiniz.

ne olursa olsun iade yapın .iade edin gene alın

kvk lı ürünlerde kesin pislik çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acemix -- 14 Haziran 2014; 2:20:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: acemix

hepsiburada da sakın değişim , tamir vs taleplerde bulunmayın

birdaha internetten alışveriş yapmamaya yemin edersiniz.

ne olursa olsun iade yapın .iade edin gene alın

kvk lı ürünlerde kesin pislik çıkıyor

Hocam hb'den alanların World puanları ne zaman yatıyordu unuttuk yaw :)
  • HB WP
  • arkadaşlar yazıları okudum ama kaçırıdğım yerler var galiba. kardeşime alacağım kız hala bekliyor.

hizlial.com'dan indirim nasıl sağlayacağım. Kredi kartım saçma sapan bank asya dıt kart hmfgklhmfghmfgmh biraz daha düşürmem gerek fiyatı. var mı bi yöntemi yardımcı olabilir misiniz rica etsem?
  • quote:

Orijinalden alıntı: seckinsahin

arkadaşlar yazıları okudum ama kaçırıdğım yerler var galiba. kardeşime alacağım kız hala bekliyor.

hizlial.com'dan indirim nasıl sağlayacağım. Kredi kartım saçma sapan bank asya dıt kart hmfgklhmfghmfgmh biraz daha düşürmem gerek fiyatı. var mı bi yöntemi yardımcı olabilir misiniz rica etsem?

Kredi karti yardimlasma konusuna yaz, yardimci olunur.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.