Şimdi Ara

hizlialdan uzak durun.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • eskiden hızlıaldan alışveriş yapardım memnundum da. bu sene iyice berbat bir hale gelmişler. şikayet siteleri de benim şikayetime benzer şikayetten geçilmiyor.

15 Aralıkta sipariş verdim. en geç 24 saatte ödeme onayınız alınacak yazdı, attığım mesajların sonunda 72 saatte ödeme onayı gerçekleşti, yani ayın 18inde. 4 gündür de ürün tedarik edildi en kısa sürede faturalanıp gönderilecek yazıyor. tedarik edilmiş ürünü 4 gündür göndermiyorlar. tabi bu süreçte attığım bütün mailllere cevap olarak "gerekli birime iletildi"den başka bir cevap alamadım. şimdi de ürünü göndermediklerinden siparişi iptal etmek istiyorum yine aynı cevabı alıyorum, ve kimse hiçbir şey yapmıyor. müşteriyi adam yerine koyup da kimse ilgilenmiyor. bir tatmin edici cevap alamadım , son bir gündür artık hiç cevap yazmıyorlar. bu da hizlialdan son alışverişim olur.

burdan başıma gelenleri anlatıp forum kullanıcılarını uyarmak istedim. hala alışveriş yapmayı düşünen varsa son birde şikayetvar'a baksın öyle karar versin. orada benden daha kötü durumda olanları okudum bugün.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dsmarttan Uzak Durun!!
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.