Şimdi Ara

HL 3

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Half-Life 3 diye bir oyun yok, muhtemelen hiçbir zaman da olmayacak. Ama zaten olsaydı bile ilk iki oyundan kalan soru işaretlerini gidermeye yetmeyecekmiş ki. Serinin yazarı Marc Laidlaw Arcade Attack'a verdiği röportajda rafa kalkan proje hakkında daha önce bilmediğimiz bazı detayları açıklamış.

Half-Life 3'te hikaye neden sonlanmayacaktı biliyor musunuz? Tabi ki bizler Gabe'nin peşinde "4, hani 4, dört yok mu, ne zaman çıkacak" diye dolaşalım, ardından "beş, Half-Life 5 çıkmayacak mı, bak beş parmak işareti yapmış kesin HL5 geliyor" diye teoriler üretelim diye.

Laidlaw "peki günün birinde Half-Life 3 çıkacak mı" sorusuna samimi biçimde cevap vermiş ama Valve Half-Life 3 projesini hayata geçirmeye karar verse bile firmaya geri dönmeyeceğini söylemekten de çekinmemiş:

"Episode 3 için bir çok fikrim vardı (Laidlaw burada 3. oyundan değil, Half-Life 2: Episode Three'den bahsediyor). Bu fikirler sayesinde seriyi öyle bir noktaya getirecektik ki ben ayrıldıktan sonra yeni nesil de bu fikirleri devam ettirebilecekti. HL2 ile HL3 arasında, en az HL1 ile HL2 arasındaki geçiş kadar dramatik bir farklılık olmasını umuyordum. Başkaları da benimle bu fikri paylaşıyor muydu bilmiyorum ama serinin başına kim geçerse geçsin ona bu özgürlüğü vermek benim için çok önemliydi, yalnızca benden kaynaklı soru işaretlerini cevaplayacaktım"

"Ama maalesef bunu yapamadım. Half-Life 3 hakkında bir şeyler düşünmedim ama tabi Half-Life 3 ile Episode 3'ün aynı şey olduğunu düşünebilirsiniz. Şu kadarını söyleyeyim, seride çıkacak olan hiçbir oyun kesin biçimde sonlanmayacaktı, hikayenin sonsuza kadar devam etmesini bekliyordum. Episode 3 veya Half-Life 3'ün Gordon Freeman'ın hikayesini sonlandıracağını, soru işaretlerini gidereceğini düşünüyordunuz ama ben bunun doğru olduğunu hiç sanmıyorum. Episode 3 ile amacım yalnızca Half-Life 2'ye özgü hikaye açıklarını bağlamak olacaktı. Ama aynı HL1 veya HL2 gibi bitecekti, Gordon yine kendini bir bilinmezlikte bulacak ve bir sonraki oyunun gelmesini bekleyecekti. 'Arkası yarın' gibi."

Günün birinde Half-Life 3 çıksa bile bu sefer de Half-Life 4'ü, Half-Life 6'yı, Half-Life 10'u beklemeye başlayacağız. Yani serinin nihayet tüm açıkları kapatıp hikayeyi sonlandırmasını bizi bırakın, torunlarımız bile göremeyecek gibi. Eh artık gönül rahatlığıyla Half-Life 3'ü beklemeyi bırakabiliriz.[ALINTI]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu oyun çöp olsa da satar, bunu valve de biliyor, mali olarak zor günlere saklıyorlar
  • Cs go varken çıkmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.